Gårdagen och kvällen

Agan fyllde år igår!! Yey. Han har fått Biljett till peace and love festivalen i Borås och ett spel av mig Micke och Siik, sen tänkte jag bjuda honom på middag nån kväll också :)
Vi fyra och Tim (kompis till killarna) var hemma hos Micke igår och grillade, toppenväder och jätteskönt ute var det.
Mickes hundar är så söta,hihi
Sen satt vi bara ute och snacka skit...jo jag körde Agans nya bil till Micke, med växlar vilket jag inte kört på 8 månader (sista gången på uppkörningen), det gick ju riktigt bra förutom att jag var tvungen att fråga vilken pedal som var vilken då jag bara kört automat... skrämde nog skiten ur killarna där, haha. Blev sen mobbad resten av tiden för det.
Jo just det - Jag halkade på Mickes altan (Agan tog tag i min arm och slickade på den så jag tänkte -Nej nu jävlar..) så jag slog i revbenen rejält i stolen. Vaknat skapligt många ggr inatt av att jag lagt mig på den sidan ajaj.. klant jag är haha.
Syns knappt nåt men lovar att det känns... knät fick ett litet märke med hehe

Senare åkte de till Tim och jag drog med Lejla till Lollo och en tjej i hennes klass kombinerade avslutnings-födelsedagsfest. Vi satt ute på filtar i tybble och hade jätte mysigt. De jag kände som var där var Lollo, Lejla, Zandra, Nadja och hennes lilla bebis Aram, Shewit, Elin och Ali..hmm tror jag inte glömt nån.
Aram var helt otroligt snäll och lättsam. Vi kom dit vid åtta och gick vid tolv ungefär och han sov hela tiden. Vaknade en gång och åt bara :)
Sen åkte jag och Lejla med till Lollo och Ali en stund, vi satt på hennes fina balkong och käkade korv ;)

Nu har sommarvärmen verkligen kommit hit, så underbart!!

hehe just det Agan "palla" blommor till mig häromdagen





Orka inte lägga ned nån energi på att fixa till mig efter en dag i solen igår innan "kalaset"




Mitt "revben"..ser inte alls ont ut iallafall





Disney - I LOVE


Blivit bönhörd

Jag ska jobba på finrummet imorrn, tjohoo!! Synd bara att Petra är ledig på fredagar... men ska bli kul ändå!
Jo apråpå bilden så tänkte jag att gud såg ut som kung Triton när jag var liten
...hrrm kan vara så att jag fortfarande tänker det, trots att jag inte tror på nån gud. Men bra fantasi har jag :D


INTE min dag idag

När jag sätter mig framför datorn nu och tänker att jag kan pusta ut, att min oturdag är över så hör jag ett hulkande ljud- katten spyr på min ryamatta.
Nåja ska dra varför det så absolut inte varit min dag idag:

* Står i duschen på morgonen då det slår mig att det är den 27e idag, jag ska på möte på arbetsförmedlingen.
Fan!! Skyndar mig som fan då jag även inser att jag ska till proffice kontor och lämna in papper (mötet 10-12, proffice hade tid innan lunch)
Ringer ams kundtjänst, då jag vill byta tid mot ett likadant möte som finns på fredag. Står i telefonkö, jävligt dyrt var det att ringa så precis när jag kommit fram bryts samtalet (pengarna slut)

*Ringer åter igen..väl framme i telefonkön så säger fanskapet som svarar att jag blir avskriven om jag inte kommer idag blir jag avskriven och måste då skriva in mig igen.
Kl är nu kvart i tio så får halvspringa till ams och kommer 5 min sent, jag är alltid i tid!!

*Mötet avklarat och allt bra.. hann i all stress kladda ned profficetjejens nummer så går direkt dit, fattas ett par siffror. Bara att gå hem och hämta numret igen.

*Hemma hämtat nummer och iväg upp på stan igen. Framme vid proffice så får jag reda på att jag inte kan vara anställd längre om jag ska få alfakassa (handlar om att bemanningsföretag inte godkänns typ), även så ska man ha en 50% huvudsaklig annan sysselsättning för att extrajobba hos dom.
Hon som jag pratade med sa iallafall att de varit jättenöjda med mig och att jag ska höra av mig ifall jag börjar plugga eller så samt att de är intresserade om det finns nån möjlighet till heltidsanställning sen.

*Går hem till mamma sen för att hämta mina betyg som jag måste kopiera till ams. Glömt nyckeln, ingen hemma heller.

*Går för att ta bussen, Som precis åker förbi när jag är ett par meter ifrån.. står att ena bussen jag kan ta kommer om typ 8 minuter den andra 5 minuter...Sen försvinner det efter 10 minuter typ så står det att nästa kommer om 17 min, tillslut ser jag bussen som svänger ner och alltså skippar min hållplats. Jag missade 4 bussar totalt!

Jaja jag gick till en annan hållplats och hann med 5e bussen hem... Hoppas så att inget mer går snett idag. Om jag avlidit tills imorn var det garanterat en olycka!

Under tiden jag skrivit har katten heeela tiden envisats med att vara PÅ tangentbordet, orkar inte mer, skepp å hoj!

Skriver med missen i knät

Idag har jag tvättat (vilket påminner mig om att en del är kvar i torkrummet), gått en promenad när det var varmt och soligt och gått med Louise på stan. Jag har den bästa och roligaste systern :) LOve her!
Blev en liten morsdagspresent annars inget skoj...roade oss på ica i typ en timme också, köpte mumsiga ostar.
Så nu myser jag framför tvn med Wilda i knät, hon är allt bra söt hon!

2day

Varit på ams...skit, hoppas man kan få lite pengar från alfakassan. Tagit en sväng på stan med, utan några som helst inköp, mat, glass och vecko revyn på balkongen. Nja är bara det jag gjort idag.
Agan hade skrivit ett kärleksmeddelande i min pollenfyllda grill -nice haha (varför inte A ♥ L istället för L♥A kan man undra hehe).



Nu är jag hungrig igen...

Utedag med mina fina :)

Idag har Lejla, Zandra och jag varit och promenerat vid fina stadsparken och stora holmen. Tittade lite på "djuren" som i detta fall bestod av två kaniner, haha. Vete tusan var fåren och resten höll hus. Käkade stor maräng-glass där också (inte goda maränger dock).
Suttit och målat naglarna nu...kreativt tyckte jag men skulle kunnat bli bra om man hade sånt lack med smal borste, hihi.
Orkar inte ta bort nu!

Just det Agan och jag har bytt telefoner...så jag har nu den bättre med bättre kamera thihi så nöjd!
 Klickbara bilder. Blev inga mänskliga bilder på oss idag. På Lejla och mig är sen i fredags då det var fest... Hade lite kul iallafall men drack lite mycket också (kändes det som dagen efter ialllafall).


Parta

Ska festa lite grann...blev väckt nyligen ska iväg nu. I baronbackarna antar jag så ni tjejer som bor inärheten och har lust slå en pling, känner nog inga andra tjejer men men.
puss

Det haglade minsann

Jo det haglade för ett tag sen...skojjsigt haha! Stackars kissen som jag tar hand om blev rädd och gömde sig däremot :(

Agan och jag har bakat piroger idag, så duktigt..de blev sjukt stora! Nu är han iväg och grattar en kompis en stund. Orkade inte hänga med, kanske man ska slumra till lite, jag gäspar och gäspar här!

Ok gokväll då!

Sååå små

Varit med mamma idag och kollat på små kattungar. 4 veckor gamla. Nån idiot hade bara ställt dom ute en natt i en låda men tack och lov hittades de och är nu omhändertagna :) Två av dom haltar lite då de är en aning övermodiga och hoppar från höga höjder och så.
Tog massa bilder och filmade även (måste skaffa youtubekonto innan jag kan lägga upp filmerna).
Man ser inte ens hur små de verkligen är på bilderna men de är ju 4 veckor typ och får ju inte säljas förrän 10 helst 12 veckors ålder (inte så att jag ska ha nån om ni tror det). Hon som tar hand om dem är så duktig då de ska matas var 3e timma.. två äter med nappflaska nämligen. Jag matade dem med :D
Risk för att det blir en hel del bilder, hehe


Denna kissen ligger bredvid en fingerborg om ni vill jämföra storlek ;)


Stor och liten


Syskongnabb



Nu bilder från telefonen..hihi
Jag idag

4 av dem var svarta

hihi lite kletiga i pälsen efter nappflaskan



Tittut


Jag matar en bebis :)


De blev skapligt fulla i magen när de ätit kan jag lova

Tvättar syster och sig själv

Åhhh




Bilder säger mer än ord eller hur?

Mamma mu är det du?

Tagit promenad i 1 timma

Hmm ska det bli en badplats i närheten av

månntro??
Träffade även på

som hade fått små kalvar!!
Sten stod också där

Var ju bra att nån satt en stöttepelare så han inte kan rulla iväg..uppför backen ;P

Jag har bakat bröd idag också!!

Yeah!!
Och varit på vårdc. för att fixa nya ppiller... fy fan vad dyrt det är 950:-!

Bilder från tävlingen i Kumla






Norge va?

Fick en kommentar om mitt youtubeklipp om att norge vann där det stod: Hahah norge <3
Har jag missat nåt? var det inte Norge?? Kollade inte på euorovision då jag var på bröllop men...

Jangofilm.se

Haha kom på att jag var med och dansade i skummaste budgetfilmen.. Man kan kolla trailern på jangofilm.se tror inte den är klar ännu? Det var kul iallafall



Skumt ljus, vi var röda och inte oreangea.. Och ja, jag mfl se asskumma ut haha!

Japapp

Vinnaren av Eurovision- Norge... sådär va??

Gäääsp

Kom hem från bröllopet kl 4.00 igår. Tog ca 4-5 timmar att åka, jobbigt att sitta så länge! Har en skada i vänster lår upp genom hela skinkan till ländryggen som gör att jag får skitont av att sitta längre stunder :(, var tre år sen jag skadade mig men det vill inte försvinna minsann.

Var kul att se hur bosniska bröllop är iallafall. Först åkte vi till nån stor parkering där alla bilar stog, man fick en blomma på klänning/kavajen och en krusidull (typ som rosetter man har på paket) på varje backspegel, en röd och en vit. Brudparet hade ett stort hjärta på motohuven gjort av nåt liknande. Så åkte vi runt hela stan på led och tutade som idioter... Typ syrianer och liknande vinkade glatt madans många svenskar såg helt förvirrade ut!

Efter detta bar det iväg till moskén. Tog av oss skorna och gick in och satte oss på en matta, brudparet (och typ bestman och brudtärnan) satte längst fram på stolar.
Massa babbel på bosniska som jag (och några till) inte fatta och massa babbel på arabiska (typ bön) som knappt nån fatta. Lite rörelser som jag inte fatta, mest konstigt iallafall.. Bör ju vara här de trädde på ringar vilket jag inte såg.

Åkte runt och tuta som idioter lite till (rätt kul haha). Sen iväg till festen. Var mycket människor. Käkade god mat och kolla på när alla dansa (traditionella ringdanser). Musiken var sjukt hög (som på krogen) med väldigt diskanta ljud hela tiden, så man fick skrika till varann och hade bara och hade bara chans att bli hörd av den som satt precis bredvid, haha!
De sista timmarna ville jag bara hem då jag visste att de skulle ta lång tid. Vissa ville vi skulle stanna och sova där men det skulle jag inte pallat, tänkte på lilla katten Vilda som var själv här hemma också!
Fanns en man (finns ju alltid nån på liknande tillställningar) som borde låtit bli alkoholen. Vinglade runt sjöng med, skämde ut hans fru, shot efter shot och sen innan kl slagit 23 ser man spyor på väg ut och där står han och kräks. Så de åkte ju hem efter det såklart.
Hmm ja en bra kväll hade vi iallafall trots att varken Agan eller jag kände oss som hemma, hehe

Så nu är jag trött, gick upp runt 10 idag så har småsovit i soffan med Vilda lite. Jag tror hon ser spöken!
Framför mig en ångestfylld vecka utan jobb säkert, fy fan!!

Jag inne på toan igår, har ett par ilder på Agans telefon som jag lägger upp nån gång snart


Vilda är mysig!

Den här tjejen ska vara inneboende hos mig ett tag (skulle va två missar men blev en).
Hon hårar nåt fruktansvärt dock...






Och här har jag suttit och kollat på senaste daysavsnittet, seg dag!

15 årig flicka försvunnen i Örebro

Jag har kopierat nedanstående text rakt av från angelicahallin.blogg.se

EFTERLYSNING AV 15-ÅRIG FLICKA!!!!!

Min lilla systers bästa kompis Madelene Wennerqvist 15 år har varit försvunnen i över en vecka nu.
Hon sågs senast måndagen den 4 Maj, då hon väntade på bussen här i örebro.
Min lilla syster tog en annan buss o vinka av henne, sedan dess har Madelene varit borta, hennes mobiltelefon har varit avstängd. Ingen har sett henne eller hört något från henne.
Det hon sa till min syster när min syster klev på sin buss var att hon skulle träffa en kompis och sen åka tillbaka till Suttarboda hemmet där hon är inskriven.
Detta är mycket oroande eftersom att hon aldrig annars har försvunnit. Hon skulle aldrig hålla sig undan självmant eftersom att hon inte har någon anledning till detta.
Det som bör observeras är att hon dagen innan försvinnandet träffat en kille från internet vid namn Markus.
Denne Markus är en väldigt skum person, polisen har pratat med honom, men utan något resultat.
Han säger sig inte ha sett henne sedan söndagen den 3 maj då de hade träffats.
Men vem var det Madelene skulle träffa innan hon skulle ta bussen tillbaka till Suttarboda?
Var det denne Markus, och isåfall, träffades dom? Eller vem har hon träffat, vad har hänt henne?!

Min syster är jätte orolig och nu befarar vi alla det värsta, att något otäckt har hänt Madelene.
Snälla, snälla, alla som läser min blogg, kopiera bilderna och sprid ut om att denne flicka är försvunnen ihopp om att någon ska veta något om henne som gör att hon kan återfinnas välbehållen.
Det har gått 11 dagar sedan hon försvann.
 
VART ÄR MADELENE?!?!?!?!?



Dumma näsa

Var ute på en liten morgonpromenad nyss. Efter jag gått typ 10 min känner jag att det rinner ur näsan.. vadfan har jag blivit pollenallergiker tänker jag.
Nej för fan vad det rinner och det är blod minsann. Jahapp precis min tur, står där och rinner över marken ett tag innan jag inser att jag måste ha papper. Kan ju inte gå hem helt blodig i ansiktet (och handen som jag försökte hålla för med).
Var vid en fotbillsplan där några spelade och fick syn på en vaktmästare (som fråga om jag fått stryk) som gav mig lite toapapper, tack o tack.
Fan det kan inte blöda lite heller när man är på olämpliga ställen! Kom ut en blodfylld slemhög (liknade det i mina tankar med en mödomshinna som bara..plupp) Åh fy fan vad äckligt men jag lämnar inget osagt minsann!
Så var bara att stoppa toapapper i näsan när det värsta lagt sig och knalla hem igen.
Min rosa tröja är numera även röd :(

Brukar blöda näslod ibland när jag är stressad (som nu för att jag inte jobbar). En gång fick jag stå i tvättstugan över sopkorgen och blodet bara rann. Normalt har de ju svarta eller blåa stora sopsäckar men denna gång var den vit så det såg ju lagom trevligt ut för nästa som kom kan jag tro..

Får nog ta och käka frukost nu då!

Leka en lek?

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Jag har fått ledigt den 12, 13, 14 augusti så vi kan anmäla oss till lägret!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Är du med och dansar kl 16?

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Hon tackar!

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Så där kan du ju inte göra :(

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Ja så hörs vi av senare :)

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Vad kul att det gick så bra.

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

Jodu :)

8. Vad vill du höra mest av allt?
Har du sovit gott?

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Sola i det där solariet där man stod,

10. Din romantiska replik?
va gör du?

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
va gör du?

David Beckham 1 eller David Beckham 2?

David Beckham Ad Underwear

Crossfire -On fire


Ta en betala för två?

Tar aldrig kvitto i mataffärer men det här gången slank det med. Hade visst betalat för två saft när jag köpt en.
Kanske händer ofta men jag har ju noll koll. Litar på att allt funkar som det ska.
Undra hur mycket pengar jag totalt förlorat genom slarv? Vill inte veta..haha

Idag kommer kisse och misse som ska bo här ett tag (vet inte vad de heter men två katter i allafall).
Det blir mys! Hoppas de inte klöser på min fina soffa!!

Please kitties dont trash my sofa! (återanvändning av bild)

Tävlingskläder

Är smått uttråkad idag.. gjort om dansen lite smått för att få den avancerad (till nästa termins tävlingar) men måste ändra mer..
Tänkte då på tävlingskläder också.
Vill ju ha nåt lite kul iallafall. Har kvar kläderna jag hade i formationen

fula brallor.. jag hade denna topp


är en till ärm med det mörkblåa.. dåliga bilder men är halvgenomskinligt paljetttyg på ärmen

och lite kristaller på överdelen

Det jag absolut inte vill ha är då "brallorna"


Så om de mot förmodan har kvar det turkosa eller blåa tyget borde det väl inte vara så svårt att sy ett par tajts??

Annars om man kunde köpa blanka svarta tajts och i allafall hitta tyg som är likt och ha som "muddar" och som "bälte" och kanske göra svarta ärmar med liknande detaljer istället.
Skulle nog vilja ha nåt svart.. ska man täcka magen med sådant svart tyg då eller ser det knepigt ut kanske?

Vill ha mer täckande än denna dräkt är tror jag och kanske inte lika glammig..
Tipsa gärna om ni kommer på nåt bra!
Annars blir det nåt helt annat om jag inte återanvänder denna, men köpt då jag inte är så bra med symaskin.
Nej ju mer jag funderar på det ju mer blir jag inne på att köra nåt helt nytt men svårt att hitta!

Haha vad rörigt och flummiga bilder och text, men det får ni ta.. för trött för att ändra.

Kolla klart på desperat houswives nu!

Giraffer HAR päls!

Snacka med Ago i telefon...jag är lite ångestladdad just nu så bad han prata om annat än min jobb(obefintliga)situation:

A- Vet du varför giraffer inte har päls?
L- vasaru?
A- Äh det var inget
L- Sa du att giraffer inte har päls?
A- Ja
L- Vad har de då...bara hud med prickar på eller?
A- Ja bara prickar
L- Giraffer har päls! Hästar då, har de bara hud?
A- Ja
L- Kossor då?
A- Hud
L- Giraffer, hästar och kossor har päls men kort sådan (vissa kossor och hästar har längre hår)
L- Man lär sig nåt nytt varje dag! :)
A- ja...
L- har du aldrig klappat en häst?
A- Nej
L- Det har minsann jag gjort men inte klappat en ko eller giraff fast jag vet att de har päls ändå!

Shit vad bra jag är på att memorera viktiga samtal!! Är så glad att ibland (sällan) vara den som hjälper till med allmänutbildningen, hihi

Var duktig och ringde och snacka med min fd chef på Hälls nyss, jag är sååå bra på att göra reklam för mig själv!
Men vi får se om det leder nån vart. Jag ger inte upp i första taget - jag är som en igel!!


vart är vi på väg?

Kollade efter jobb, och ja förstår att ams behöver psykologer tider som denna...

Psykolog till Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen

Publicerad: 2009-05-12, Annons-ID: 5263539

Lindesberg (Kommuninformation), 1 plats


Fniss fniss

Tyckte det var roligt när jag gick och la mig och Agan snarkade.. Han han lät grrr grrr (fast som ett mer gurglande ljud).
Han kanske drömde att han var en tiger eller nåt, vem vet?
Jag låg och fnissade så magen klucka..

Ett mer förekommande ljud han har för sig när han sover är puuuh puuuh (tänk er att läpparna är stängda och luft pressas ut) sååå jävla störande!! Men jag vill ju inte väcka den björn som sover.

Idag har jag diskat tvättat städat och varit så duktig. Både hunnit äta frukost och lunch minsann!

Sandra och jag ska på dansläger den 12-14 augusti. Ska bli riktigt skoj med jätteduktiga lärare :D

Wey ska bli skojjsigt.. Bilden på "affischen" är från tävlingen i eskilstuna.

Hungrig

igen.. käkat tacos idag, me like big time! Ago gick precis å la sig då han ska upp innan tuppen imorn.
Var förbi Hälls idag och prata med dom.. en annan tjej som jobbat där mer nyligen än mig hade visst varit där några dar i rad och vill jobba i sommar. Tjejen i kassans kusiner hade visst provjobbat och de räknade med att få jobba (sa hon och vekade arg över min existens). Själv vet jag ju att jag är mer erfaren än dom iallafall så ska ändå ringa och prata direkt med chefen imorn trots att han inte direkt har hand om schema och personal.
Tänkte när jag var på väg dit att jag var på väg till min egen avrättning, haha men man måste ju jobba för tusan!!
Vore bra om man slapp få magkatarr och fick ha rast i lugn och ro nån gång per dag, själva jobbet i sig är ju helt ok.
Vill till Thailand i vinter ju!!

Annars varit extremt trött idag, som i koma verkligen.
Louise och jag va på stan idag och jag skulle få låna en klänning av henne att eventuellt ha på bröllopet på lördag men glömde den i hennes väska. Typiskt!
Har en annan hemma som jag tror kan funka annars.
Jag vill jobba, känner mig som en amöba!!

Dagen gick rätt bra..

Gick rätt bra idag tror jag, något småfel men det bjuder jag på :)
De ska filma på avslutningen som är imorn. Sandra och jag ska vara där fyra timmar innan och hålla koll på småbarnen på deras uppvisningar.
Lägger upp lite kort igen då.. blev knappt några när jag var där. Bara i "omklädningsrummet"
Är inte så blek som jag verkar heller men kameran är svår att ställa in ibland.

Hemma:





På avslutningen:
Johanna


hunnit bli lite smått svettiga efter en föreställning

Sandra




Längar tills jag kan gå och lägga mig, ska bli så skönt!
Packa om alla olika kläder och fixa sallad tills imorn ska jag göra innan iallfall.
Mycket egobilder det blev men är så stressigt mellan mina olika nummer så hinner inte med några bilder då ;)

Snart iväg till avslutningen

Tog lite bilder igår på alla outfits, utan skor och hår fixat dårå.
Synd med den dåliga bildkvalitén med mobilkameran men men..

Zombie (disco):



Show



Modern jazz


Show Street



Haha Ago står bakom mig på sista bilden...
Har nån bild från idag med tror jag..



Jag och mitt rufs måste dra nu!!

Natti natti!

Ska gå och lägga mig snart, vila ut ordentligt då det är avslutning hela dan imorn (och söndag).
Varit hemma hos pappa och ätit jättegod mat.. kom hem rätt sent då jag träffa en kompis på väg hem som jag snacka med ett tag.
Fixat pastasallad tills imorn med och handlat lite idag också. Mina kära dansskor har ännu inte kommit till dansshopen, grr!!
Fått lite update om at det är ganska likadant på Hälls som sist jag var där, typ.
Lite oordning sådär med vissa grejer men fixar att jobba där ett tag ändå om jag nu får.

Puss

Hello!

Igår var jag Lejla och Lollo och åt och fika, på Hälls. Chefens syrra och en anställd undra om jag kanske ville jobba lite och så, främst i sommar antar jag.
Och Yes kommit fram till att jag är rätt desperat efter att få jobba mer så ska dit nästa vecka och prata med dom samt lämna tillbaka en nyckel jag har kvar :/
Känns ändå okej då jag fått en paus efter att jobbat där i flera år.

På kvällen gick vi på bio, Shewit var med också :)
The haunting in connecticut kollade vi på, den var helt okej men inte jättebra och inte så läskig (trots det var jag tvungen att kolla i alla garderober och under sängen när jag kom hem haha)
Fattade inte grejen med texterna över hela kropparna dock..(se sista bilden).


Idag ska jag:
* Handla lite "matsäck" till dansuppvisningarna i helgen
* Ringa dansshopen och se om mina skor kommit, isåfall hämta dom
* Kolla så jag har alla kläder till dansuppvisningen klara
* Hämta Louise på Njuta när hon slutat
* Hem till pappa och äta samt kolla på hans "köruppvisning" som hans sambo spelat in

Sen får vi se om jag hinner med något mer. Nu ska jag hoppa in i duschen iallafall!
Jo just det, borde träna lite på discon med :P..

På G

Ska upp på stan snart och träffa Lejla..kanske nån mer av girlsen också. Men vad pissigt väder vi har!!
Ha en bra dag! pusss

ILANDSPROBLEM

Tänkte dela med mig av mina bekymmer lite. Känner mig skapligt kreativ och kan nog komma på en hel drös ska ni se..

1. Dygnsrytmen rubbad.. ska träffa tjejerna kl 13 imorn så tänkte för säkerhets skull ställa väckarklockan (jag vet jag vet..)
Upptäckte då att mina alarm är satta på 9.30 (helt okej skulle jobba då), 13.00, 15.40 och 18.35.. Bådar inte gott dels för att jag inte jobbar mycket uppenbarligen och vad fan ska jag sova då för?

2. Kan man typ stämpla upp eller liknanade då man är extraanställd och inte riktigt vet hur mkt man får jobba?

3. Kan inte alla danser helt 100 tills på avslutningen..

4. Ibland går jag verkligen som en dansare (inte positivt) mina fötter är helt utåtvridna, alltså tårna pekar utåt - som en jävla anka. Gjorde återigen denna upptäckt idag.

5. Min jävla visdomstand! Helt svullen runt om, i halva tungan och ner i halsen, ONT!

6. Vet inte kläder riktigt till avslutningen och defenitivt inte vilka skor jag ska ha då man måste ha med sula men mina är snorhala så jag halkar nog och dör då!

7. Im blu da ba di da, tralala jag har så sjukt många blåmärken på knän främst men även fötter armbågar och ben, haha

8. Min rygg är totalt fucked upp, och detta borde hamna på typ andra plats egentligen -men orka ändra!

9. Jag vaknar och går upp och kissar i snitt 5 ggr per nat.. är inte extremt kissnödig men går jag inte upp kan jag inte somna om.. okej mina issues hamna inte alls i en bra ordning känner jag..

10. På vägen hem hade ena sidan på mina trosor totalt korvat upp sig mellan skinkorna, det klia och var obehagligt som tusan men kunde ju inte stå och gräva fram dom där lixom.. (vet att ni ville veta)

Så vad bra att jag fick lite utlopp för detta, tycker allt bra synd om mig själv ibland!! ;) haha puss

Zombie

Går runt som en Zombie här hemma.. kl är halv fem och jag sitter fortfarande i morgonrock!
Måste upp på stan och leta svarta långa handskar som vi ska ha till en dans (på avslutningen) i helgen.. vill ju inte lägga ut så mkt pengar på det då ja ska ha dem en helg bara.
Dans ikväll med, måste lära mig Zombiedansen (haha passande rubrik det blev då..) helt nu, är dags!!

Gjorde scones till frukost, gott! Testa precis "smoothiemixen" också, blev bra men man kan ju lika gärna köpa vanliga frysta bär lixom.. (borde micrat dem lite innan jag mixa, tog ett tag).




Payback time!!

Ska laga lite mat tills Agan kommer hit efter jobbet.. blir runt 23.00 men jag är nog hungrig då med ändå! Nattmat hehe.
Och han har ju bara käkat frulle idag poor boy ;) Han var ju så rar och surprisade mig med mat när jag kom hem häromdan!
Blir kyckling och klyftpotatis :P

Bakade muffins också -äpple. Goda som få, men kanelen tog slut..

Fått nåt paket från posten, tror det står yves rocher och kan nog dra mig till minnes att jag fyllde i nån undersökning på freestreet för att få det... är typ bara lite gratisprover på smink eller liknande.

Lite matbilder idag då:
Ska testa smoothiemix från ica (jordgubb/banan)

mellis (Bravo juice apelsin, morot, citron smakar bra)

Dessa ska snart in i ugnen (klyftpotatis)


Godnatt!

Vad fan då..

Agan nu måste jag baka mer kakor ju!! Vilket innebär ett måste till affären och ett måste att torka håret och klä mig..

Vad jag är lat!

Ska baka kakor (redan bakat lite) till dansavslutningen på lördag/söndag (men en del är uppätna nu).
Annars ska jag ta hand om en grupp barn på söndagsshowen också, suck! Så ska vara där 4 timmar innan vår show startar men det får gå, sista dagen dans innan lovet!
Skönt ska det bli faktiskt!

Sagt att vi kanske ska starta en grupp nästa termin? Sandra och jag fick ett förslag om det från lagledarna, med fyra tjejer till tror jag. Skulle säkert vara askul men enda minuset är att man måste på typ alla tävlingar då.. även om det är flera timmar bort.

Ok kanske dags att ta tag i dagen!

Vill bara säga



Till dig som böjde min cykels framdäck som en banan!
Tog denna fina bild speciellt till dig på väg hem från jobbet idag :)

Du är så fin!

Ett telefonsamtal mellan mig och Agan igår (ungefär såhär):
A- Kyckling eller lax

L- Lax

A- Buss eller tåg?

L- Buss

A- Blå eller Grön

L- Grön

A- ok puss hej

L- puss puss

*klick*


Jag gick iväg och dansa och när jag kom hem hade han lagat mat åt mig (hände att jag anade ugglor i mossen så att säga)
Det bjöds på Fetaostsallad med stekt laxfilé och varmt bröd -supergott! Blir en ny favorit.
Tända ljus och mys hade han också fixat :)
Sen hoppa jag in i duschen (var ju lagom fräsch efter dansen om ni vill veta) och när jag kom ut fick jag milkshake, mums fillibabba!!



Agan hade lite skuldkänslor för vi inte hunnit setts så mkt de senaste dagarna (men jag har ju vart helt upptagen med tävlingen också!)

Tack älskling du är bäst! Som sagt har du höjt standarden nu ;)




Lite smörigt (med låten) men det gillar vi :)

Gårdagen!

Dagen började med frukost, detta åt jag:

Håret igår blev (utav den galna frisyren i fredagens inlägg)
En sådan lugg sen bak på huvudet två tofsar en över en direkt under...höga tuperade typ..

Igår var jag på regionstävling. Disco singel och par (med Sandra) tävlade jag i.
Det var sjutton tävlande i singelklassen och jag kom trea, supernöjd då det innebär att jag fick en prick och får nu gå upp en klass (man ska ha två prickar)!!
Ska bli kul och utmanande att göra om dansen då jag måste göra den lite mer avancerad..
Sandra vann(!!!) i sin klass (6 tävlande, hon måste fått en prick också!!) så hon ska nog ha en prick till innan hon går upp. Så nästa gång tävlar vi mot varandra hehe!!

I par så vann vi!!! Så himla roligt :D Så nu ligger en brons och en guldmedalj här, hihi. Alltså har vi en prick i par också.
Vi har bara tävlat 3 ggr tillsammans så superduktigt av oss!!

Kvällen:
Zandra och jag gick till Frimis på kvällen (finns en Sandra och en Zandra)
Hade skojjigt, dansade mycket och så..
I början av kvällen när vi beställde två drinkar skulle vi ha två fyror men är helt hundra på att vi fick en åtta och en utan nån alkohol alls, fy fan Johan!! (Johan gjorde dem i baren men då jag typ känner honom ville jag inte gå tillbaka :P)
Men vi fick röra ihop de två vilket kanske inte blev helt lyckat!

Träffade gamla klasskompisar också. Den ena (Gabbe för er som vet) ville skryta om sitt liv och ha sig.. why??
Typ jag bor i australien förlovad med min tjej som jag vart tillsammans med i ett år, kan se mig på tv i nån hockey (tror jag) och tjänar så mycket i månaden.
Okej han får gärna berätta det första men ingen undra hur mycket han tjänar lixom..
Sen typ -alla man frågar vad de gör typ jobbar i örebro, kul liksom!
Men vafan tror han inte att vi har de bra bara för att vi är kvar här?? Kan inte se nåt negativt med det...
Newsflash -alla vill inte samma sak i livet!
Jaja båda grabbarna är shyssta så missförstå mig inte. :)

Vi hade roligt i allafall..stör mig på killar som inte fattar vinken att man är ointresserad bara.
Ni vet de som dansar lite närmre och lite närmre hela tiden trots att de inte får nån respons tillbaka, vad är det med det?
Ett jävla sjå med att flytta runt hela tiden! Sen plötsligt känner man en hand som vill klämma lite på rumpan,
Aaargh!! Vad arg man blir, jävla puckon!!

En till rolig sak är att många (endast killar verkar det som) är helt desperata i sista sekund när de ska ut och inte fått nåt ragg så då står de och messar nån brud -hej maria hjärtat (ändrade maria till hjärtat) vad gör du jag ska precis ut från krogen.. Kul att man kan tjuvläsa när man står helt ihopmosad i kön på väg ut :)

Kul att se vissa dansa också. De som knappt vågar röra sig och står still med fötterna och gungar lite kollandes ned i golvet (kan bli riktiga vildar framåt småtimmarna) och sen de som försöker vara riktigt heta (lyckas sällan) är de som jag roas mest av att kolla på!

För övrigt trodde jag att jag skulle ramla ihop och dö av värk i fötterna på väg hem men jag överlevde, älskar mina nya skor!


Förlåt älskling att jag ringde och väckte dig och tjata hål i skallen på dig hela vägen hem, men vet att du tycker det var värt att vakna då du fick höra min ljuva stämma :)

Mer frukost åt folket!!


Vad har hänt?

Något är annorlunda..kan det vara att jag är osminkad? Nytvättat hår..hmm *knak* (tänker..)


Jäkla krångel!!

Har tränat och så nu men ett jäkla krångel att komma till kumla imorn..
efter många om och men och kollande på kartor bussar med mera så får jag ta bussen till kumla och komma dit en timma innan jag behöver. Snälla  Anneli (som bor i kumla) får komma och möta mig och guida mig rätt, TACK!

Hoppas bara jag kommer hem i hyfsad tid imorn då jag och Zandra ska ut.
Agan ska försöka låna nån bil så han kan komma och hämta mig (hans mamma har bilen till hans syrra över helgen..)
Bara jag vet lite innan när vi blir klara så jag kan ringa och säga när han ska börja åka så det inte dröjer ännu längre..
Men kan bli svårt att veta det..
Bussarna går lixom väldigt sällan hem så är ingen idé att tro jag ska hinna med en i hyfsad tid..

Gud vad tråkigt inlägg detta blev, ilands problem jag har!!

-Linette lycka till på tävlingen!
-tack Linette!

Nytt

Ändrat kläder till singeldansen, känns genast mycket bättre! Nu måste jag iväg och träna!!
Sandra du var min inspiration till klädbytet! haha puss till dig :)

Dansa dansa

Ska snart iväg och dansa med Sandra.. är inte pepp för imorn och ser inte direkt fram emot det (tävlingen)  heller.
Vad är det för fel på mig??

Nåja det är bara att försöka tänka om och göra det bästa av det hela :)

Idag har jag städat och tvättat..minst 3 timmar i sträck... ja det kanske var lite rörigt härhemma ;)
Så efter dansen ska jag bara ta upp tvätten sen är jag klar.

Sandra och jag behöver inte vara så tidigt på tävlingen imorn iallafall då det är typ street innan vår disco, skönt! Och skönt att det är i Kumla så man inte behöver åka långt.. Måsta köpa matsäck (matsäck haha) till imorn också.

Jo när jag snacka i telefon med Agan och sa typ "det luktar så rent hos mig nu men gillar inte den lukten riktigt" så sa han "det är för du inte är van vid det, haha"
Hmm vad kan han mena tror ni??
Själv syftade jag på att jag inte diggar mitt eukalyptus moppmedel speciellt mycket!

Nej tack och hej hörrni!


RSS 2.0