Bakat morotsmuffins. Ska ta med lite till ...

img_1150 (MMS)

Bakat morotsmuffins. Ska ta med lite till jobbet imorgon och lite får stanna hemma med min sjuka man. Riktigt bra recept faktiskt! Kanske ska lägga upp det här på bloggen? Lite omständigt men så värt :)


Ska svänga ihop en köttfärspaj här nu men ...

img_0375 (MMS)

Ska svänga ihop en köttfärspaj här nu men sen blir det andra bullar, höhö


Kenza och Andreas wijk på galleria vågen.

img_6493 (MMS)

Kenza och Andreas wijk på galleria vågen.


Hejdå sommar!

Imorgon är det första september. Dagen då vi officiellt säger hejdå till årets så kallade sommar.
Väldigt snålt urval av bilder på denna kamera men ni fattar. Tack och hej sommar, det var trevligt att råkas de få dagar vi faktiskt råkades.

Förresten älskar dom som joinat mig på bild i detta inlägg massa massa mycket. Och saknar den dära Tove <3

Som den fjant jag är

Som den fjant jag är så måste jag ju lägga upp nån liten bild på Kenza och Andreas (där det faktiskt syns att det är dom.. eller ja typ iaf).
Haha vilka fina bilder ;)
Jag och mina äskade bönor Lejla och Lollo tog en líten tripp på stan igår (jag inhandlade en ny plånka).
Och sen satte vi oss på Soleos uteservering och snacka både strunt och allvar. Sista gången man sitter på en uteservering i år kanske?

Misslyckand shopping.. Var på Ica nyss och...

Misslyckand shopping.. Var på Ica nyss och skulle hämta skor som jag beställt från nelly. Skorna var inte med (bara lite annat smått jag fyllt ut ordern med) så köpte jag mjölk för att det oöppnade paketet vi har hemma går ut imorrn.. Och det jag köpte går självklart också ut imorrn. Så köpte jag c- vitamin till min sjuka kille och det fick jag inte ens med mig hem.. Suck, jag blir så trött på mig själv ibland.


Syrran och jag var på loppis igår. Köpte d...

img_4406 (MMS)

Syrran och jag var på loppis igår. Köpte det här silverfatet för 20 riksdaler. Funderar på om jag ska putsa upp det helt eller låta det vara som det är nu (har redan dragit av en del "färg" faktiskt). Får se hur det blir. Nu sitter jag med mensvärken från helvetet och svettas och profylaxandas, haha fy. Tagit 2 tabletter så snart borde det fan ge sig! Igår va jag ute för första gången på väldigt länge. Vi satt på satins uteservering mest hela kvällen. Asskönt när man kan sitta ute ju :) det var trevligt. Nej nu ska jag försöka få i mig lite pizza!


Preciis såhär överdrivet lycklig är jag nu...

img_6590 (MMS)

Preciis såhär överdrivet lycklig är jag nu! Jag fick tjänsten på hemtex =D Livet är underbart.


Förresten har jag på mig min nya "poncho" ...

img_2195 (MMS)

Förresten har jag på mig min nya "poncho" idag. När agan sa att den var en filt försvarade jag inte ens min utstyrsel. För det är ju en filt, en filt med slits och inget annat. Men det passar mig perfekt. Har många gånger velat gå ut med täcke/filt och nu kan jag, great! Nu ska jag träffa tjejerna på stan och sen ska agan och jag se gratisbio, friends with benefits. Verkligen förmånligt att vara med i bioklubben!


Måste bara berätta att jag var helt suverä...

img_2228 (MMS)

Måste bara berätta att jag var helt suveränt modig igår. Tog spruta med andra dosen mot hepatit A igår. Och sen fick jag glass för att jag var så duktig :) daim päron är så jäkla god!


Idag är jag lite sugen på grekiskt.. Kylsk...

img_2615 (MMS)

Idag är jag lite sugen på grekiskt.. Kylskåpet hade inte jättestort utbud men på det här borde jag kunna göra en röra (älskar kalla röror/såser) och sen steka kyckling och koka bulgur till det. Blir nog suveränt!


Blev lite shopping igår på stan. Ett linne...

img_7851 (MMS)

Blev lite shopping igår på stan. Ett linne att dansa i (måste ju gå den där kursen i lyrisk jazz!) shorts med skinn i sidorna, en poncho och en vanlig topp. Nu vill jag hitta mig ett par låga höstpjucks.. Svårare att hitta låga än med klack tycker jag (om man inte är ute efter tygskor). Nu färgar jag ögonbrynen, ser ju ut som en cancerpatient om jag inte fyller i dom annars :P


Nu drar jag upp på stan en sväng alldeles ...

img_8501 (MMS)

Nu drar jag upp på stan en sväng alldeles allene då mina homies jobbar eller sover. Asskönt väder ute, soligt och varmt!


Igår var jag och Ago på bio och såg brides...

Igår var jag och Ago på bio och såg bridesmaides, sjukt rolig film. Den borde alla se! Innan det åt vi tapas på indigo. Gott att plocka med lite diverse ju! Imorse vaknade jag av att grannen gapade (det händer ju ibland). Som vanligt gapade han om att han ville ha tystnad och att nåt ljud störde honom. Det ljud som störde min sömn var hans gapande.. Nu ska jag jobba. Imorse tog jag bussen mot marieberg kl 11.. Jag börjar 13. Om jag får nåt jobb här ute tänker jag minsann köpa bil, sådetså! :) och vi hoppas på att jag får jobb, och det snart! I butik ska det va. Har varit på en intervju nyligen så håll alla tummar och tår korsade för mig. Pick me, pick me ska jag skrika om jag får komma på intervju nr 2. Tjing!


Nu börjar min jobbvecka. Borsta hår, tände...

img_3423 (MMS)

Nu börjar min jobbvecka. Borsta hår, tänder, ta bort mascaran som hamnat runt ögonen sen beger jag mig. Tjing!


Bakat och lagat mat!

img_7066 (MMS)

Bakat och lagat mat!


Måste tipsa om ICAs färdiga pizzakit, goda...

img_2215 (MMS)

Måste tipsa om ICAs färdiga pizzakit, godare än Sarah lees. Sen behöver man inte ens bakplåtspapper, man rullar bara ut skiten. Great! På denna pizza hade vi salami, skinka, fetaost och soltorkade tomater. Jag vill jämt ha salami på pizza. Mmmm Kollade nyss på filmen Trust. Se den!! Tack för tipset Lejla.


Privacy please

Grannen som bor bredvid oss hängde precis sig över vår sida på balkongen så han såg in i vårt vardagsrum och ropade på Agan. Vi låg i soffan och kolla på tv men jag skulle ju lika gärna precis kommit ur duschen och va halvnaken eller vafan som helst. Han är säkert jättetrevlig men det gillas inte från min sida!
Annars har jag jobbat mycket så därför har jag vart väldigt off på bloggfronten. Jag är sinnessjukt trött så det ska bli skönt att få två dagars ledighet, jobbar imorgon men sen så. Man blir inte riktigt utvilad när man bara är ledig en dag.
Nu undrar grannen om jag vill ha en gin&tonic men nääää det är ju faktiskt apäckligt och jag vill inte vara social!
Mitt humör är inte på topp idag känner jag. Ironiskt kanske med tanke på linnet jag har på mig (inlägget nedan).
Jag är allt som oftast glad som en lärka (eller vad man ska jämföra med) så idag får jag lov att vara lite low, hehe. Imorrn är det en ny dag!
Nåt käk skulle kanske sitta fint men då vill jag få in Agan hit och äta.. tills dess gömmer jag mig från balkongen som en fjant, jag orkar inte socialisera!

Worry less Smile more Accept criticism Tak...

img_0616 (MMS)

Worry less Smile more Accept criticism Take responsibility Listen & love Dont hate Embrace change Feel good anyway


Gomorron! Vardagsrums bordet skvallrar en ...

img_7834 (MMS)

Gomorron! Vardagsrums bordet skvallrar en del om hur städad vår lägenhet är just nu. Idag är jag ledig men jag tänker nog inte göra ett piss åt hur det ser ut här. Ska stryka och få upp ett par nya gardiner, laga mat och göra mig ren och fin sen tänker jag bara slappa här i soffan :D


Snygg bild va? I brist på andra bilder kan...

img_1032 (MMS)

Snygg bild va? I brist på andra bilder kan ni ju få se hur duktig jag är på att sminka mig, haha. Gick precis av bussen och är på väg till jobbet nu. Är så fruktansvärt trött. Skulle gärna suttit kvar på bussen och åkt ett varv till. Igår var jag och tjejerna på örebrofesten och sen vidare till pitchers. Blev en lugn kväll. Lejla och jag drog hem vid 22 tiden. Ändå såååå trött!


Var tvungen att shoppa ny klocka igår då j...

img_4186 (MMS)

Var tvungen att shoppa ny klocka igår då jag tappade den jag hittills använt i backen så den gick sönder. Halva priset (nu 250:-) på den nya och så råkade jag shoppa en bikini i all hast för ynka 58 spänn på gina tricot :) yey! Och den dör vita pricken finna inte på riktigt den blänker bara så fasansfullt ;)


Jag är en sån jävla fjant! Har haft en jäv...

img_7246 (MMS)

Jag är en sån jävla fjant! Har haft en jävulsk huvudvärk hela dagen men ploppar först nu i mig en Ipren. Jag ogillar nämligen att ta tabletter. Så jag väntar tills jag inte står ut längre. Tänker typ att man dövar ju smärtan men orsaken till den är ju kvar och då vet man inte när den försvunnit på riktigt om man tagit smärtstillande/febernedsättande/whatever. Jag vet, fjant! Haft det lyxigt och haft bil i en vecka nu men imorgon måste jag åter ta bussen en och en halv timma innan jag börjar imorgon, lite segt :P


RSS 2.0