Nu är allt som det ska, han galopperar och...

img_0645 (MMS)

Nu är allt som det ska, han galopperar och promenerar runt med sin apa <3


Äter frukost ur fint nytt porslin som jag ...

img_7149 (MMS)

Äter frukost ur fint nytt porslin som jag fick igår, smakar smaskens! Jag ska iväg och jobba snart men försöka hinna kolla på lite tapeter innan dess. Ska få omtapetserat i sovrummet i helgen :) är ju så svårt att välja bara!! Stackars lille Gizmo har kräkts 3 ggr inatt :( tror inte han ätit nåt olämpligt. Han verkar lite småseg då han inte busat nåt på morgonen vilket han annars alltid gör. Men han är ändå uppe och är nyfiken som vanligt så han är nog bara lite trött.


Just ja! Skulle ju visa vad jag köpte på l...

img_1493 (MMS)

Just ja! Skulle ju visa vad jag köpte på loppisen för ett tag sen. En självvattnare (om det nu heter så). Man fyller den med vatten och sticker ned i krukan så fylls vatten på när det behövs. Det är en grej för mig det ;)


Igår var jag ute och åt på Al forno med tj...

img_1660 (MMS)

Igår var jag ute och åt på Al forno med tjejerna och respektive. Mycket trevligt :) Zandra och jag fyllde hela 25 år så det firades. Har duschat med ljuvligt bärdoftande scrub och duschcreme som jag bland annat fick igår!  Nu ska jag plocka iordning här hemma och fixa mat till ikväll då la familia kommer och äter. Efterrätten har jag redan förberett och den står i kylen.


Nu frukost i ett soligt kök, sen jobb. Ida...

img_0742 (MMS)

Nu frukost i ett soligt kök, sen jobb. Idag äter jag knäcke med rökt skinka och paprika och dricker chailatte. Det här tekoncentratet är toppen att göra chai med. Jag har skummad mjölk och vanligt assam chai löste till.


Idag bakade jag och mina älskade tjejer se...

img_5888 (MMS)

Idag bakade jag och mina älskade tjejer semlor. En hel del blev det ;) åt två och sen tränade jag bort en fjärdedels semla på gymmet lite senare, eller säkert inte ens det, haha. Gott och trevligt var det i alla fall :D


Kisse smakade mjöl vid semelbakningen idag :)

img_8352 (MMS)

Kisse smakade mjöl vid semelbakningen idag :)


haha! Såg att hela texten jag skrev till b...

haha! Såg att hela texten jag skrev till bilden inte skickades... Här kommer den en dag försent (var trevligt igår på festen).: Igår var jag och Lejla hos Lollo och kräm på inflyttningsfest/spel och vinkväll. Trevligt! Och idag tänkte jag våldgästa en födelsedagsfest oinbjuden :) spännande va? Ska köpa med nån liten muta så de släpper in mig/oss. Nu ska vi laga mat snart och sen klä kropparna i annat än sparkdräkt. Idag har syster och jag gått på second hand och sen tränat. Köpte en lattjo liten pryl. Kan visa nån gång. Trevlig helg hörrni!


Nämen tja!

img_8595 (MMS)

Nämen tja!


Ja just ja. Jag improviserade en bananpann...

img_7508 (MMS)

Ja just ja. Jag improviserade en bananpannkaka igår till frukost. 1 mosad banan, ett ägg, lite mjölk och mjöl. Tror jag tog typ 2 msk av både mjölk och mjöl men den blev lite lös.. Mer mjöl nästa gång. Blev gott iallafall, serverade med bär och sirap. Yummie!


Blev inte så mycket alla hjärtans dag fira...

img_0676 (MMS)

Blev inte så mycket alla hjärtans dag firande igår då jag jobbade till åtta (kollega sjuk). Ago hade köpt denna fina bukett blommor som luktar underbart :) Sen käkade vi oxfilé pizza och kollade på första avsnittet av nya säsongen walking dead. En lagom mysig tisdag! Nu ska jag gulla med lille kissekotten!


Lillkotten får alla hjärtans dag frukost. ...

img_7476 (MMS)

Lillkotten får alla hjärtans dag frukost. Fast han var ond och bet på mig imorse. Vi myste och gosade sen så det är glömt och förlåtet :) Synd att mitt andra hjärta är iväg och jobbar annars kunde vi gjort gofrukost med.


Äter en av de godaste efterrätterna enligt...

img_4228 (MMS)

Äter en av de godaste efterrätterna enligt mig. Måste tipsa om triumf glass i smaken (smakerna) banan, choklad och apelsin. Sån där tresmak i 1-liters förpackning ni vet. Apelsinen är skitgod, och den trodde jag inte jag skulle gilla. Tji fick jag. Kollar lite halvhjärtat på melodifestivalen. Lite mer lattjo programledare än vanligt och det är ju alltid nåt :)


Haha! Så här ligger Gizmo och sover nu. Ma...

img_3381 (MMS)

Haha! Så här ligger Gizmo och sover nu. Man skulle kunna tro att han har tandvärk. Han är så härlig som inte störs av att jag pussar han rakt på munnen flera gånger om :) goding!


Snyggt! Såg det här snygga porslinet igår ...

img_7106 (MMS)

Snyggt! Såg det här snygga porslinet igår på entré. Så mamma, pappa och Louise snart fyller ju lilla jag år :) först och främst önskar jag mig mattallrikarna! Snyggt, eller hur? Tur att Ago inte bryr sig att det är rosa ;) Sitter utanför hans jobb i bilen och väntar nu. Här har jag suttit i 40 minuter! Stackarn har fastnat i telefon med nån kund.


Tjohej! Idag har jag tränat jympa OCH sen ...

img_1992 (MMS)

Tjohej! Idag har jag tränat jympa OCH sen lite styrka efter det. Ska snart upp på stan och träffa tjejerna över en fika. Apropå fika så ser jag nån människa med en påse semlor tamejfan varje gång efter jag tränat!


Vårnytt hemma


Köpte ett par kvistar med fejkblommor på Ikea när jag var där med syrran.
De fick bo bredvid tvn tillsammans med en ljuslykta och ett blockljus.
Det blev ju rart, lite vårigt sådär.

Min lilla kotte





NU


Han har blivit så stor min lilla kotte

Yesstyle.com

Var lite kläder som DHL snubben kom med, sweet :)

Föreställer mig att alla vill krama mig med den här på, såå mjuk haha

Sommar tack..



Galet mjuk på insidan. Ska aldrig tvätta den...


Leggins

Sminkväska nu...kombinerad väska/plånbok till sommarens uteserveringar typ?


Väska..needs no further introduction


Nej träna var det ju..

Måndag 6 februari

Dagen hittills:

Käkat godis (och frukost)


Kammat magen och slappat


Käkat löv


Blivit påkommen med att käka löv


So far so good. Nu väntar vi på att ett paket från DHL ska plinga på dörren om ett par timmar, en snubbe ringde precis därifrån för vägbeskrivning och för att kolla så jag var hemma. Ni får se vad det är senare.
Sen ska jag iväg på dans fuego ikväll. Tjolahopp tjolahej

Haha förresten, måste bara hänga ut Agan lite här. Inatt vaknade jag av att han typ beatboxade i sömnen..alltså lät som nåt instrument, typ brmmmdaduummbooomchicka. Samtidigt som han vände på sig. Knäppo!
HAHA åt det!

Frukost!! Haft en sååå nyttig helg. Först ...

img_5762 (MMS)

Frukost!! Haft en sååå nyttig helg. Först sleepover hos Lejla i fredags med massa gott. Sen melodifestivalen hos Lollo igår med McDonalds och godis.. Syrran och jag hade en shoppingdag igår så då käkade jag även en semla på Ikea och godiset vi köpte på godislandet är det mycket kvar av. Imorrn tänkte jag träna lite iaf :)


RSS 2.0