Grattis Älskling!!

Idag fyller Ago år, HURRA HURRA HURRA! Och Grattis till Tessie som också fyller idag!! Och PUSS till min bästa mamma på morsdag!

När Agan slutade tog vi en sväng till YEAH-festivalen i brunnsparken. Inte vår kind of music men kul att glo på lite folk och så. Var och är superskönt väder idag =D
Köpte kulglass på stan efter det, mums. Sen gjorde vi kycklingsallad hemma som vi åt på balkongen i sooolen.

Haha sjukt rolig bild



Puss Honey!

Ville bara säga..

att jag blir irriterad på ständigt negativa människor. Bjud på ett leende och lite positivitet för fan! Och om man nu tycker att allt och alla är dumma i huvudet eller gör fel så behöver man inte utrycka det jämt, eller hur?
Ja det var det, utan att säga för mycket.
Annars har Agos mamma vart här med tårta ikväll =D Min man fyller ju år imorrn!!
Solen lyser fortfarande för fullt. Och påminner mig om att vi verkligen borde putsa fönstrena, hehe :P

Apropå ingenting så kollade jag på nån "dokumentär" om apor, främst shimpanser. Och dom är ju så jäkla smarta.
På något reservat har de lärt sig (på egen hand) att tillverka spjut av grenar som de stöter i ihåliga träd där det bor nån typ av liten apa (såg ut som en apa) så de dör, så äter de dom. Sorgligt däremot då jag trodde de var vegetarianer. Sen är dom jättesmarta att lära sig siffror och sånt, väldigt fort (snabbare än människorna).
Åhhh jag älskar apor!

Det var en skötare som hade gömt mat under ett stort stenblock som var för tungt för en shimpans att flytta själv.
Apan drog och kämpade men kunde ju inte flytta på den själv. Då kom skötaren in och började dra fast på motsatt sida som apan drog i blocket. Apan sprang runt och testa att dra från olika håll och märkte då sen att blocket flyttade sig om han drog från samma håll som skötaren gjorde.
Sen hade de en gång till ställt stenblocket över maten. Skötaren stog och kollade på bara. Då sprang shimpansen fram, tog tag i skötarens hand och drog med honom till stenblocket -satte skötarens hand på ett "handtag" där man kunde dra. Så drog de tillsammans bort stenblocket. Sen kramade apan skötaren, så sött!
Så de kan lära sig att samarbeta också men bara de får nåt ut av det själva.

Sen var det en apa som hade dött i ett reservat. Jätte sorgligt klipp för skötarna skulle flytta bort den döda kroppen men de andra aporna försvarade verkligen kroppen och försökte skydda den genom att putta bort skötarna, skrika och skydda kroppen med sig själva. Man såg verkligen hur upprörda det var. Så sorgligt!
Från Kolmården förra året:

Sovmorgon!

Börjar 11 idag, skönt trots att jag vaknar samma tid ändå!
Inte kollat igenom mina kommentarer på länge men jag brukar ju bara ta bort dom och inte publicera dom.
Det mesta är skit (folk som vill att man ska kolla på deras blogg, rösta på dom i nån tävling osv). Men nu rensade jag bort dom bara. Kommentatorsfälten hittar ni inte så mycket att gotta er i ändå tror jag.

Vaknade inatt av att en tjej SKREK -sluta, släpp mig, låt mig va, aaaaahhh. Typ så precis utanför vårt sovrum/köksfönster kl halv fem på morgonen. Lät som nån man eller et par män pratade i normal ton också.
Försökte se nåt men de måste ha stått för nära husväggen. Hon lät inte rädd utan mest som att hon ville skrika åt dom -om ni fattar?
Det var dagsljust ute sen såg jag nån man gå förbi lite längre bort som inte alls verkade reagera (då hade de nog flyttat sig en bit och dämpat sig). Så tror inte det var någon fara men tänk om?
Jag har blivit så jäkla van vid att folk skriker utanför vårt fönster! Men det brukar mer vara vid 3-tiden efter krogen. Hon skrek så högt att hon lika gärna kunde stått i vår lägenhet men tror ni sjusovaren bredvid mig vaknar? Nope..

Ska borsta tänderna och bege mig sen. Hoppas att regnrusket försvinner, tror att vi eventuellt har uteservering idag=)

Ny väska

Den här fick följa med mig hem efter jobbet. Den ser vit ut på bilden men är beige. Från Gina Tricot:


Hemmabiosystem

Media markt öppnade ju ute i marieberg idag. Agan släpade med sig ett hemmabiosystem. En jädrans massa sladdar bakom vår tv ska ni veta. Men annars är det säkert bra!
Jag har städat hela lägenheten idag, så duktigt! Kände att det var min tur nu med lite hemarbete. Har knappt lyft ett finger här hemma sen jag började jobba mycket (6 dar/vecka jobbar jag)! Stackars Ago, men han klagar inte ens =)

Ska sova snart. Imorrn jobbar jag på Finis. Godnatt!

Disco SM

Det gick inte bra för oss igår! Kom inte till final och slutade på en 9:e plats. Kändes inte helt 100 när vi körde heller.
Men måste säga att -Jag FATTAR inte hur fan de som vann i vår klass kunde ha vunnit. Kollade på alla i finalen och undrade hur tusan de kunde kommit till final ens.. Jaja.

Bilder som utlovat:

Svårt att se sminket (reflektaras lite konstigt) men vi hade massa lila glitter på ögonlocken iallafall

Så här ser det ut på dansgolvet :)



Var lite uppträdanden från andra SM vinnare också (typ i latin, bugg, hiphop mm) och team picasso (Marie Picasso som inte såg så fräsch ut) från körslaget. Annars bara en MASSA discodans i två dagar!


Sneakpeak

Imorgon bär det iväg till discoSM.
En sneakpeak på våra grymma kläder får ni nu så tar jag massa kort där. Är hemma på Söndag kväll nångång så får om jag orkar blogga då.


En present till goa Ewa som sydde våra kläder också såklart!

Nu ska jag torka håret sen iväg och handla med Ago, får bli snabbt innan de stänger på ica maxi!

ÖNSKA OSS LYCKA TILL, OCH HÅLL TUMMEN!

Jag heter Linette men du kan kalla mig Quasimodo

Jag säger ju att jag alltid har nån jävla åkomma. Nu borde ni snart börja tro att jag är hypokondriker.
Im not!
Min vrist var så svullen igår att det jag verkligen kände att jag var på bristningsgränsen. För att inte tala om under min armhåla, bredvid bröstet men på sidan.. Såg ut som mitt högra bröst fortsatte bak på ryggen, helt sjukt.
Tror jag har feber med =(
Har jäkla problem att bära saker med höger armen, typ en full tekopp. Så fattar ju att jag kommer lida på jobbet idag då jag kommer bära bra mycket tyngre saker än så. Måste ha nån inflammation i kroppen va?

Jaja BARA det är bra till SM, skjut mig annars!

Ja jag ser ju ut lite som han Quasimodo i ringaren i notre dame menar jag ju..

Go varm kväll!

Härligt varmt ute, trots att det är rätt kvavt!
Har planterat om mina tomatplantor precis så hoppas de växer ännu mer nu och får tomater så småningom.
Jag som ofta har någon åkomma haltar omkring här hemma. Har så jävla ont i vristen. Helt hård och svullen är den. Överansträngd antar jag så har jag ju dansat på den och gjort det värre. Får vila den tills Torsdag då det nog blir sista träningen innan SM. Köpte lösfransar och hårspännen (rosa fjärilarna) idag också.

Har två praktikanter på jobbet nu som är lika mycket till bekymmer som till hjälp. Två killar.. när de är två har de ju dåligt inflytande på varann med.

Nu börjar magen kurra här. Hörs kanske imorrn!

Träningsvärk

på alla möjliga och omöjliga ställen känner jag av nu. Sandra och jag tränade ute idag.
En äldre par stod på sin balkong och hejade och klappade händerna, haha. Lite pinsamt men söta var de. Dom tyckte det var bra iallafall, gubben sa att han aldrig sett nåt liknande. Han kastade ned en varsin dricka åt oss också =)

Det blir nog bara en till träning för oss innan SM nu.
Nu är Agan iväg och tränar sen ska vi äta mat när han kommer hem vilket jag hoppas blir snart.
Bättre sent än aldrig!

Vakna-jobba-träna+ massa bussåkande

Det är ungefär det jag gör om dagarna känns det som. Så jävla frustrerande med bussarna vill jag tillägga igen, känner mig uppriktigt arg innombords faktiskt. Men det är nog snarare stress kanske..

Ska bege mig mot bussen vid tretiden och kommer hem vid ca 22. Kommer vara hungrig som ett djur, eller snarare illamående om jag känner mig själv. Ni vet.. mitt eviga matpriblem, haha.

Ska träna i pålsboda ute i vischan, därav detta ständiga bussåkande som ruinerar mig. Ni riktigt känner hur jag dryper av positivitet idag va?
Kollade på Bella och Tyra show och den där Alexandra (aka kissie) blir man ju bara nuts på! Eller ja en nöt är ju HON uppenbarligen iallafall!

Igår var vi ju i Kumla. DET var mysigt! Bebisen var söt och både han och de andra barnen fromma som lamm =D
Bebben sov som en liten groda på min mage -hur gosigt? Fint och härligt väder var det med, riktig sommarvärme ju.

Nu håller va tummarna att alla bussar går som de ska och att jag hinner från Lundby i tid nu! Ska dit och mäta och greja med tävlingskläderna lite.

Förresten JAG FICK FRUKOST PÅ SÄNGEN IDAG =D. En bra man har man ju trots allt!!

Nej nu tror jag mig vara på aningens bättre humör.


Dags att krypa till kojs

Är så trött att jag bara irrar runt här hemma utan att riktigt veta vad jag skulle göra från första början.
La lite kinapuffar i min yoghurt med tanken att det kanske smakar som kalaspuffar, och ja visst det gjorde det, typ. Fast rekomenderar det inte ändå.

Var hos Sandra idag efter jobbet och tränade. Vi var duktiga idag! Kom inte så långt som det var tänkt men trötta och svettiga vart vi iallafall =D

Imorgon (efter lite jobb) ska jag med mamma och louise till Kumla och hälsa på nykomlingen med familj. Kul!!

Känns som jag har massa att säga egentligen men det står still.
Godnatt då!

Fixat naglarna

Har målat och pimpat mina naglar här med lite stenar jag beställt från Nelly. Svart och rosa är en fin kombination tycker jag!

Ska sminka mig och sen iväg och greja lite med tävlingskläderna igen. Ha en bra kväll!

Tjohej!

Kom nyligen hem från jobbet. Hade ett litet möte idag. Blev informerade om nya konceptet och tanken med Cadillac bar. Tror det kommer bli riktigt bra, och eget/nytt vilket behövs i Örebro.
Det blir spännande hörrni!

Är ledig imorrn och jobbar på Finis fredag och lördag. Ikväll blir det lugnt (som för det mesta), kanske kolla på någon film.
Får bli något JAG vill se isåfall, min man har ju så avancerad filmsmak.

Dåligt med bilder, jag vet! Tog bild på mig själv imorse då jag råkat kleta rejält med mascaran på näsan. Var så trött.. men känns ärligt som den bilden kan kvitta.

Solsken!

Så passande att det är sol ute nu. Sandra och jag tänkte nämligen träna utomhus ikväll då Agan jobbar hemma och sitter i telefon. Vi måste kämpa på tills dansen blir helt klar idag. Hoppas vi fixar slutet fort så vi kan nöta in alla steg ordentligt i skalle och kropp också!
Och hoppas att vi inte får massa åskådare. Tänkte att vid svampen finns det ju plats och säkert också så man slipper stå väldigt öppet.

Ris till länstrafiken

Länstrafiken borde piskas med ris! Gick mot bussen ca 20.00 i lundby och var hemma på längbrogatan klockan 21.30
Det är ju galet att det ska ta så lång tid! Då väntade jag på båda bussarna en halvtimma. Sämst att det inte finns någon samtrafik!
Ska till Lundby på Torsdag med förmodligen men fy om jag måste åka likadant igen, kallt som fan var det också ute.

Nog om det. Mammas kompis Anneli fick sitt tredje barn i Fredags, en liten pöjk! Så nu hoppas jag att vi kanske kan få komma och hälsa på nu på Lördag. Skulle va kul =D

Lollo var precis och hämtade lille Pepper. Så nu vart det lite tomt! Jag fick en vin som jag sitter och halsar ur nu..
Haha nej klart jag inte gör! Men jag fick vin =D

Jag sprang hem till mamma och kissade när jag väntade på bussen på stan. Och min älskade älskade gosekisse Shaggy har blivit så smal! Jag vet inte varför jag känner att jag blir ledsen men jag känner knappt igen honom!
Tycker han ser så liiiten ut. Men han mår ju mycket bättre såklart vilket är jättebra och huvudsaken.
Han har ändå gått ned en femtedel av sin vikt och vart var jag när det hände känns det lite som..

Det här är sötPepper


Stillhet

Sitter här i tystnaden nu, känns som att det behövs. Det enda som hörs är Peppers tassar mot parkettgolvet(klorna behöver klippas, hehe). Mitt knappande på datorn och att Agan jobbar i köket. Jo och att pepper precis rev ner massa kläder från min byrå, hehe.

Dagen har vart ganska tung. Var lagom irriterad på mitt onda knä när jag var tvungen att springa upp och ned från trappen typ 20 ggr fram och tillbaka för att få ned massa disk på jobbet. Annars har det gått bra fast det varit mycket.

När jag kom hem la jag mig bredvid kissen på köksgolvet och kliade och klappade, så go!
Lollo vet du vad? Jag känner inte längre att min Shaggy är speciellt tjock :P

Mammas kompis åkte in till BB idag/kväll. Hoppas det går relativt fort och okomplicerat nu!
Och tro nu inte att hon är typ 50 år bara för att jag säger att det är mammas kompis, det vore illa!

Jag vet att det är tråkigt att läsa utan bilder men jag har inte direkt något att fota och så är jag så seg efter jobbet!
Nu ska jag svänga ihop lite kvällsmackor =D

Aouch

Vaknade till här en halvtimma innan jag tänkt gå upp. Som jag gjort hela veckan, störande.
Det gick bra att träna igår. Joggade en halvtimma på bandet och körde sen igenom Sandras och min dans lite smått.
Efter vi vart hos Ewa igår körde vi igenom dansen en gång hemma hos mig. Jag slog knät i dörrkarmen i en piruett. Och nu gör det verkligen ont för varje steg jag tar och när jag sätter mig ned..ja varje gång knät böjs, fan vad klantigt!
Vi ska iallafall inte träna idag utan det får bli på typ tisdag.

Sötnöt Pepper!!

Hemma!

Kom precis hem. Träffade ju Sandra efter jobbet så har vi vart hos Ewa och lämnat tyg och så.
Nu ska jag hänga på Agan och hans kompis som ska träna. Tänkte springa lite på bandet så jag får min "joggingrunda" den här veckan. Vi blir hämtade NU. Tjing!!

Godmorgon!

Nu borde jag vara utvilad. Sov från halv tolv igår och vaknade av mig själv vid åtta. Känner mig skitseg ändå men det får jag bortse från!
Ska snart börja knalla mot jobbet. Efter det ska Sandra och jag hem till Ewa (hon som ska sy våra dressar) =)

Pepper och jag har gosat här på morgonen. Han har klagat på krubbet som serveras också. Annars äter han som vanligt nu, skönt!

Han låter ju så jäkla rolig när han "jamar". Som en kråka som kraxar typ.
Vet inte om jag skrev det men första natten vaknar jag av att han spyr. Jag flyger upp i mörkret, hämtar massa papper på toan (blir bländad av ljuset där). Går till vardagsrummet och ser att -där har han spytt. Tänder lampan och ser att det är hans leksak, inte en spya. Sen hör jag ett liknande ljud igen och det var ju bara han som pratade lite, hehe.

Ha en bra dag hörrni! Ska mysa lite till här sista 5 minuterna =D

Exhausted

Jag är verkligen inte van att jobba på det här sättet.
Det är kul och går bra men är helt slut nu efter bara 3 dagar. Kom hem och la mig på sängen det första jag gjorde (innan 19.00) och somnade som en stock. Agan väckte mig NU så vi ska gå och köpa pizza sen ska jag duscha och sen sova igen antar jag.
Jo jag hann mumla nåt om -ska vi ut och jogga sen..innan jag däckade.

Natti Natti sov gott!

Marabou

Sitter och proppar i mig marabou mjölkchoklad nu och tvekar på ifall jag orkar dra med Agan ut på en joggingrunda när han slutat. Mina ben är redan trötta efter jobbet, hehe.

Kläderna från både Gina och Nelly har kommit, tänkte att jag skulle fota när jag ändå testade men då tog batterierna på kameran slut. Allt får stanna iallafall.
Eller jag måste returnera en kofta från Gina då det ser ut som att det är ett hål i den på ett ställe (den är stickad och det var jätteglest på ett ställe) hursom var ju detta väldigt irriterande då de inte skickar med några retursedlar. De får man istället på mailen men jag har ju ingen skrivare... suck. Fick maila så hoppas de kan skicka en returavi till mig. Allt tar ju extra tid då, klag klag klag, haha.
Bra om de är miljömedvetna dock.

Jag tog ut Pepper igår från toan när Agan skulle duscha och då gick han runt en hel del här och kollade runt.
Han gillar mig men inte Agan, haha. Scchh säg inte att jag sa så Ago kanske blir ledsen!
Han har sovit under sängen hela natten och vart där ända tills jag kom hem. Ago försökte locka fram han utan napp. Sen kom JAG hem och lockade fram han och han kom så glatt, sen kikade han in i köket, fick syn på Agan... Så nu är han under sängen igen :( Ska försöka locka fram honom och bjuda på lite käk nu!

Jo förresten -Jag läser era kommentarer! Bara det att jag inte publicerar dom, så ni vet!

Tjing

Uj uj

Uj uj uj så trött jag är i fötter och ben! Hade osköna skor på mig idag men det gick bra att jobba på Cadillac bar (heter det istället för Njuta). Känner igen mycket sen jag jobbade på Hälls. Men mycket mer najs nu får jag lov att säga, på många sätt =)

Direkt efter jobbet träffade jag Sandra så vi har vart och grejat massa och köpt tyg och tråd nu, det blir nog toppen med våra dressar. Det lila byttes mot ett mer cerist tyg, ni får se tillslut, längtar tills vi får testa dom!
Ska träna på Fredag (och förmodligen både måndag och tisdag) så då ska dansen bli klar.

Lilla Pepper är fortfarande inne på toan men han är inte alls rädd för oss. Han kommer till och med och stryker sig mot benen när jag kissar, hehe
Däremot verkar han tycka det är läskigt att gå utanför dörren.
Tycker att han behöver äta nu! Han har ätit 5 små godisar och yttepytte provsmak mjölk, Stackars..
Agan och jag känner att vi vill duscha också men vill inte köra ut han =( Det blir nämligen blött över hela golvet därinne. Men han börjar bli nyfiken nu iallafall =D

Imorrn är det jobb på Cadillac igen så det ser jag fram emot sen kanske en hyfsat lugn kväll då jag har grejer att göra onsdag, tordag och fredag efter jobbet.

Sandra de här fjärilarna finns på H&M med (fjädrarna fanns inte i nätbutiken) men de här var lite coola med, 11x6 cm så rätt stora ändå!


KRAM på er!!

Har jag glömt att blogga idag?

Vet inte ens om jag skrivit nåt idag men tror inte det va? haha
Sitter och messar med Lejla och Zandra. Lollo var precis här och lämnade lilla raringen så han ligger och trycker lite i badrummet just nu.
Innan veckans slut kommer vi vara bästisar kan jag lova =D

Tog med telefonen så kass kvalité men han är brun, underbart va?
Imorgon ska jag ju jobba på njuta, så kul! Efter det ska jag träffa Sandra på stan och bland annat kolla lite på tyger till våra tävlingsdressar.

Blev sugen på att baka men vad tusan kan man göra utan ägg? Affären här nere har precis stängt..

Cocoo.se

Snyggt från cocoo.se Halsbandet kostar ca 250:- och ringen 195:-. Finns massa snygga ringar i turkost också i samma stil som den nedan. Kliar lite i fingrarna men NEJ pengar behövs om vi ska kunna resa något i vinter!
Gillar rejäla smycken nu, det här halsbandet var ju riktigt najs!


Bloglovin.se

Nu har jag äntligen skaffat bloglovin. Det är ett ställe där man kan samla alla bloggar man läser så behöver man bara logga in där för att se vilka inlägg från alla bloggar man följer som inte är lästa.
Jag brukar kolla runt 10 st och sen lite diverse olika också. Så det blir ju jäkla smidigt att kunna se alla från samma ställe!
Jag som tänkte att det skulle vara krångligt så har skjutit upp det men det rekomenderas att skaffas!

Haha nöff nöff. Nu ska jag vattna mina små växter som äntligen börjar växa någorlunda!

RSS 2.0