Är hos mamma och matar shaggy. Blir så lyc...

img_2455 (MMS)

Är hos mamma och matar shaggy. Blir så lycklig av att se raringarna tryggt nedbäddade i sängen! Såg en överkörd katt på sidan om motorvägen igår, fy fan vad hemskt. Blev så ledsen.. Jävla människor känner jag bara. Och stackars kissens familj! :(


Så trött på den mesta cafématen som går at...

img_8025 (MMS)

Så trött på den mesta cafématen som går att köpa och även det som man finner på klippet här i närheten av jobbet. Blev en sån här gröt därifrån iallafall. Havregrynsgröt är ju inte  direkt gott men om man nu ärligt tycker det är nog den här helt okej. Blir ju billigt också men man blir inte mätt om man är över 5 år. De måste tjäna en del på denna lilla uppfinning då den innehöll typ 1 dl havre och liiite torkad frukt typ. Lite smothie och en halv banan till så blev jag mätt! Nä fy kan man prata om nåt tråkigare än havregrynsgröt? Imponerande att ni läste ända hit!


Promenix

Gick en långpromenad imorse och det är ju så jäääädrans gött väder ute!
Ikväll blir det grillat igen, denna gång kycklingspett. Tänker grilla tills vi stupar denna sommar tror jag =D
Ojoj se där jag tror redan att det är sommar ;)

Jag var klädd såhär men fick bära tröjan i handen (och gå i linne) för det var så varmt :)


Ska käka lite paj nu sen sola och kanske få med mig agan ut en sväng nu när han jobbat klart innan vi ska grilla ikväll.
Glá påsk förresten! Just ja ni kanske inte fattade att det var en kanin jag målat på nageln för ett par inlägg sedan? Haha

Fixeri

Så här såg blommorna ut dan efter jag tog hem dom från plantagen :( Men jag klippte av blommorna och la dom i en skål vatten och så har de levt lyckliga på balkongen i flera dagar nu och ser fortfarande jättefina ut! Tjohoo vilken lifesaver jag är.


Nu har jag bakat en paj här precis. Slängde i hallon, blåbär, ananas och vit choklad. Strödde sen över smuldeg som jag hade kokos i också, får se om det bär eller brister :P

Kisses by the sun Tjena! Jag sitter och so...

img_9377 (MMS)

Kisses by the sun Tjena! Jag sitter och sooolar på balkongen nu, jädrans skönt! Vi solade lite vid svampen tidigare idag med, så lite färg har jag fått :). Röd färg. Ska grilla lite hamburgare hos oss här snart. Agans kompis kom precis förbi. Hejrå!


Har bakat tårta :D Ska snart börja fixa li...

img_8604 (MMS)

Har bakat tårta :D Ska snart börja fixa lite grillspett och sånt tills Mamsen och Pappsen dyker upp. Sitter på Louises altan nu, tjing!


Jo det var ju såhär jag tänkte man kan ha ...

img_8263 (MMS)

Jo det var ju såhär jag tänkte man kan ha toppen som jag köpte på Gina förra veckan. Nu ska jag ut och promenera sen vänta på att solen kikar fram på balkongen. Ikväll ska jag och la familia fira syrran, hon fyller år imorgon : D


Strrrrrålande sol!

Lite uppenbart att jag ska skriva nåt om vädret kanske? Det är ju bara så härligt nu när man kan njuta av solen och till och med av värmen. Har tagit en liten promenad idag med Ago sen har jag spenderat ett par timmar på balkongen.
Nu mår jag lite illa, Agan tror jag fått solsting. Jag tror att jag kanske skulle behövt 10 timmars sömn (sov baaara åtta, haha), lider av sockerbrist eller vätskebrist (inte pga sol utan pga kaffe och inte mycket annan vätska) eller blivit störd av att spela för mycket på iphonen. Just nu driver jag en liten klädbutik (i telefonen) och det var ju lattjo.

Ja det var det än så länge!

Naaaaw

bilder tagna från dailybunny.org
ViaVia; more deer and bunny love hereViaViaViaVia
Gå in här och kolla på klippet "cat adopts rabbit". Vet inte hur man lägger över klippet hit ;P och ja jag är på sidan 69 just nu...dom är ju så söta!
Via

Kaninblogg

Åh jag blev lite sugen på att skaffa mig en egen snurresprätt när jag fick syn på den här hemsidan dailybunny.org.
Kolla på klippet som finns där också. Snacka om att ta träningen på allvar, haha!

Danstävlingar

Tänkte visa lite hur det ser ut på en danstävling. Denna tävlingen arrangerades av nån dansskola i stan och var då i mellringehallen men det är i olika sporthallar i olika städer varje gång.
Tävlingsgolvet delas upp i A och B golv (om det är stora formationer kör dom på helgolv). På bilderna nedan är det gruppdisco. Första bilden ser ni en grupp från örebro på A-golvet och nere i vänstra hörnet står nästa grupp och väntar på sin tur. Här sitter domarna i publiken så de ska ha bra översikt över gruppens olika formationer (om de tex står i ett V, på rad, i ring eller fyrkant tex så ska man hålla placeringarna perfekt).

Alla grupper tackar för sig här på bilden nedan. I gruppdisco finns A och B klass. I singel och par finns brons, silver, guld, star, superstar och champion. För att komma upp i klasserna ska man få så pass bra placering att man får en "prick". För att gå från guld till star ska man tex få tre prickar, alltså tre tillräckligt bra placeringar på tre tävlingar.

Här är Sandra på golvet och tävlar i singeldisco (tjejen jag dansat par med). Hon har två prickar i sin guldklass nu då hon denna täving kom 1a av fyra tävlande och förra tävlingen kom 5a av (jag tror det var typ..) 18 tävlande.
Det beror alltså på hur många man tävlar mot vilken placering man måste få för att få prick.
I singeldisco går domarna (tre-fyra per golv tror jag) runt på ytterkanterna av golvet och dömer.

Här är på sidan av tävlingsgolvet där dansarna tränar och värmer upp innan de ska in på golvet. Man kan skymta några som sitter på stolar till vänster där och det är lagledarna (föräldrar och danslärare) för varje dansskola som sitter runt golvet, antecknar prickar ser till att alla får sina nummerlappar och sånt.

Det här kanske var lite väl ingående då jag tror att de flesta av er som regelbundet kikar in här inte är så intresserade av dans (och ni som är har kanske redan koll på detta, haha). Men omväxling förnöjer kanske?


Snart är det påsk!

Och jag har tjuvstartat!

Men hörrni, egentligen... hur ser det inte ut med gult nagellack? Nja jag vet inte.

Bredvid den högra påskliljan står min så kallade orkidé, en knopp så han har inte gett upp än!

Have you seen mr Pugsy?

Shoppade lite på Gina häromdagen.

Den här kan ju va bra om man har linnen med lite djupare rygg tänkte jag..

Visste ni att jag ääälskar mopsar? Denna köpte jag enbart därför. Om jag får syn på en mops som dessutom är valp börjar jag nästan gråta! Haha!

Och den här var ju trevlig, lite väl tunn för mig som fryser så men fin :)


Annars har jag vart på discotävling idag! Inte som deltagare men som hejarklack och sällskap till Sandra, hon vann! Dels för att hon ägde men också lite för att jag hejade så bra ;)


Matsällskap! Här sitter vi igen. Måste bek...

img_9381 (MMS)

Matsällskap! Här sitter vi igen. Måste beklaga mig över javas lasagne lite. Jag som ofta prisar stället och gärna förtär både frukost, fika och mat där  (nu menar jag inte allt under samma dag... Men jag skulle kunna). Tycker att lasagnen var mer tomatig, örtig och mindre bechamelig än jag vill minnas... Och lite dåligt kryddad i övrigt. Hoppas detta var en engångsföreteelse, haha. Tjing!


På jobbet. Trodde jag värmde en sån här i ...

img_9550 (MMS)

På jobbet. Trodde jag värmde en sån här i micron på lägsta effekt.. Var på högsta och nu stinker det bränt här inne efter den förvandlades till kolbit. Lille vovven sitter och tigger ändå


Kinda miss it...


Rätt som det är har vi sommar här i Sverige så det är bara att hålla ut!

Tittar på bigbrother och äter detta!

img_8678 (MMS)

Tittar på bigbrother och äter detta!


Tänk vilka under solen kan göra!

Jag blir helt lycklig i hela själen av det här underbara vädret. Sitter på vår numera rena balkong och solar. Ska snart dra iväg och storhandla sen måste vi fira vädret med att grilla lite ikväll, sitta på balkongen och käka, sweet! Hörs När vi hörs =D

Rensat bland allt smink, detta ska slängas...

img_6441 (MMS)

Rensat bland allt smink, detta ska slängas. Putsat lite fönster också och nu tvättar jag lite. Härligt väder idag igen! Ska städa rent på balkongen så grillsäsongen kan påbörjas och man kan sitta ute =D


Härlig Söndag

En mysig Söndag med min älskling idag. Vi promenerade till mamma och tittade till Shaggy lite (hade strulat sig lite med hans insulin igår men allt är bra). Sen tog vi en liten runda på stan, jätteskönt och soligt ute!
Började mata två änder också men så kom massa fiskmåsar som verkade väldigt upprörda, haha hjälp.

Sen käkade vi tonfisksallad. Jag trotsade min fjantiga äggfobi och sörjde lite att vi glömde köpa rödlök.

Det var hög tid för ett gäng nya strumpor. Köpte också två skålar på indiska som jag tänkte sätta små "påskliljor" i. Blir ju toppen att andvända som små godisskålar sen. Matchar mitt vardagsrum fint =)
Blomaffären hann stänga men imorrn ska jag nog få tag på ett par.

Annars har jag rakat skalle idag, inte min dårå.
Vi ska dra mot Sf om nån timma och kolla på "I am number four".
Och apropå film så var ju Firro, Kim och Lollo här igår (vi lagade pizza, drack smultronvin och käka godis till vi mådde lite illa.. jag gjorde iaf ;)) så kollade vi på "never let me go". Den var säkert bra men efteråt tänkte man att vafan gjorde de inte så och så... Om ni ska se den så ha i åtankte att den inte ska utspela sig i vårt riktiga samhälle. Det var nämligen i början på 90-talet men kändes som 50 tal typ och sen resonerade folk lite wierd. Sen var det lite väl okänslosamt. Men visst se den för bövelen.
Tjing tjing!

Lördagsmys

Sitter här och mular choklad i myskläder och flottigt hår. Ikväll kommer lollo, kim och firro hit och de får stå ut med hur jag ser ut. Är iallafall nyduschad (inte håret då) och luktar jordgubbar av den goda bodybuttern jag fått av Zandra, hehe
Kollar på reprisen av äntligen fredag och både Tomas Järvheden och Sean banan suger ju... man har tur om man drar på mungiporna. Klippen kan ju va kul men annars, näää!

Så underbart soligt ute, skulle lätt sätta mig på balkongen och lapa lite sol om det inte blåste så mycket.

Annars då??? Blev beroende av pyramidspelsappen på min iphone och när jag inte kunde gå vidare utan att betala laddade jag ned ännu en app "tap zoo" för då skulle man få gratis "poäng" vilket jag inte fick men nu är jag beroende av det istället. Håller på att para en papegoja med en uggla så jag får en ny typ av fågel till mitt lilla zoo.
Ja, herregud ni hör ju..


Chickenbits

Louise ville att jag skulle berätta hur mina "chickenbits" blev så kan ju ta det här på bloggen med bild och allt, telefonsamtal är överskattat.

Finns en kryddblandning i texmexhyllan (santa maria tror jag). Man blandar det bara med kycklingfilé skuren i bitar (jag kryddade lite extra) och sen in i ugnen. Superenkelt, och gott.

Så här såg min tallrik ut då. Är ju säkert toppen till klyftpotatis och kanske mer röror eller som del av en plocktallrik.

Såsen gjorde jag på creme fraiche, majonäs, pesto och salt. Kan jag tipsa om, blir skitagott! Majonäs kan man säkert skippa. Bara att röra ihop!

Här hemma har vi ätit indiskt från lilla indien, kändes lite för nyttigt så nu har vi bakat en kladdig brownie och äter godis medan den svalnar ;)


Matar en suddig & tjock älskling innan job...

img_0203 (MMS)

Matar en suddig & tjock älskling innan jobbet!


Nu ska jag upp på stan med syster. Var sup...

img_6894 (MMS)

Nu ska jag upp på stan med syster. Var supertrevligt igår hos Firro  det bjöds på god mat och massa annat gott därefter, typiskt invandrare ;) ät mer, ät meeeer! Haha, tack raring för en trevlig kväll!


Mot Firozeh

Ikväll ska vi tjejer hem till Firro i Adolfsberg och käka =D Väldigt bekvämt att bussen går direkt från mig till henne, skönt!

Gick förresten bra igår när jag sökte lite jobb i Marieberg, några behövde personal så jag håller alla tummar och tår korsade! Alla var så trevliga så man blev ju ännu mer peppad nu!

Gokväll!

Blankt

Suttit här framför datorn ett tag men vet inte riktigt vad jag ska skriva. Ska ut till Marieberg idag och lämna CVn och presentera mig i olika butiker.
Vet ju av egen erfarenhet att det är många som vill ha butiksjobb och att de flesta butiker får CVn dagligen. Så det värsta vore ju att ingen behöver personal och att man bara blir en i högen...eller i soptunnan.
Om de bara visste hur BRA jag är och hur mycket jag vill jobba! Haha det är svårt det där men jag är hittills förhoppningsfull =D

Det är en stor dag för Agan också idag, mer om det senare kanske. Nej nu vill jag bara åka iväg, men måste vänta på Agan sen ska vi gå och hämta bilen.

Håll tummarna tack!

Pysslig som jag är

Den ena earcuffen från stylebytyra var så vass i kanterna att den inte gick att använda. Började till och med blöda lite, haha.
Men pysslighet ligger i min natur så jag bytte ut ringen som man klämde fast mot en vanlig liten "öronring". Har faktiskt ett hål i örat där så det blev ju mycket bättre =D

Inte riktigt lika snyggt som innan men absolut helt okej!

Arbetssökande

Hej fina ni!

Idag efter jobbet skrev jag ut mitt CV som jag knåpat lite på de senaste dagarna. Det ultimata vore ju såklart att kunna få jobba heltid/närheten av heltid med hjälp av ett eller flera jobb.
Svängde förbi marieberg idag efter jobbet där jag hade tänkt gå och lämna CVn, bestämde mig däremot att göra det på Måndag istället men passade på att fråga när jag ändå handlade på Gina Tricot. De hade faktiskt behov av personal, om även bara över sommaren. Vore lite för bra för att vara sant om jag nu får det här men man får ju alltid hoppas!
Vet inte om jag gjorde det bästa första intrycket nu när det blev så oplanerat. Det är ju så lätt att tänka efteråt att jag borde sagt det och det.
Det verkade vara tjejen jag handlade av som var personal eller butiksansvarig. Hon verkade vara i min ålder så det var ju lite imponerande. Håll tummarna nu, jag kan redan se mig själv jobba där!!

Detta inhandlades. Måste älska det färgglada bältet och fodralet till iphonen♥


Spara batteri

Ganska snart efter jag skaffade min iphone4 märkte jag att batteriet töms väldigt snabbt!
Apparna ligger på i bakgrunden och drar massa batterier, ungefär som när tvn står på standby. Nu har jag däremot en lösning som fungerar toppen. Kanske är en självklar grej men jag visste inte om att man kunde göra så innan.

När du har pilleduttat klart med telefonen och är i huvudmenyn så klickar du på knappen (finns ju bara en sådan) två gånger. Då kommer de appar du användt upp längst ned på skärmen (de andra apparna släcks), håll då en app intryckt tills de börjar skaka, då kan du bara klicka på apparna så de försvinner.
På så vis ligger inget och är på i bakgrunden och man sparar batteri. Kanske finns ett snabbare sätt men det här funkar ju fint ändå =D


Och vad svårt det ska vara att hitta snygga skal! Finns så många skal men vissa kostar skjortan och många är slut på lager. Tips på nån bra hemsida? Tror jag snart kollat alla ;)


April April

Har ni lurat eller blivit lurade något idag?
Jag lurade Agan att jag köpt en Hamster. Blev lite fail då jag skicka ett sms där det stod -Jag har köpt en Hamster!!! Han är jättesöt =D Vi kommer hem snart. Fick inget svar och när jag kommer hem innanför dörren säger jag bara att -jag har köpt en hamster! Varpå Agan kommer skyndandes mot dörren.
Han hade inte sett smset då han hade köpt ny mobil som han satt och spelade med (typ som PSP (playstation)) så skämtet varade ju i sisådär 2 sek. Men han gick på´t! Lyckat där att jag fick till en parantes i en parantes, haha!

Ja det skulle såklart stå Judith goes Gaga...

Ja det skulle såklart stå Judith goes Gaga. Iphonen gillar att göra om vissa ord lite sådär käckt. Nu ska jag fortsätta jobba


Haha sicken festlig reklambild på Judith f...

img_6201 (MMS)

Haha sicken festlig reklambild på Judith för comhem. Judith girs Gaga liksom ;p


RSS 2.0