2day

Idag har jag tvättat och bara latat mig hemma. Sandra var här en sväng också. Vi skissade lite på vad som ska bli våra parkläder till tävlingarna.
Så här kommer en liten kladd på det så får vi se hur det hela slutar om några veckor! Kul =)
Fram och baksida på dräkten:

Star cup Hallsberg

YES! Knep hem en 3e plats i par och en 2a plats i singel. Så jäkla nöjd!! Fick en prick i både singel och par (om nu ingen strök sig från min singel, vilket jag inte tror) och i paren betyder det att vi äntligen får gå upp en klass. Så nu blir det lite ny dans och nya kläder på det. Känns skönt.
Jag är helt mör och öm efter dagen så ska försöka sova tidigt ikväll =)
Inga kort tog jag, slarvigt!

Back on track

Nu anser jag att jag äntligen är frisk igen. Snuvig och huvudvärk bara, men det kan jag ta!
Vart sjuk en hel vecka och känner att jag ligger sådär lagom efter i dansen. Kursdansen är jag skapligt väck på men jag skulle verkligen behövt träna på min singel och par med Sandra också. Ikväll blir det träning på allt det där så det är ju bra. Inte tillräckligt för att vara redo till tävlingen i Hallsberg på Lördag kanske men man får göra det bästa av situationen.

Idag har vi vart och handlat lite så nu ska jag försöka vila lite innan dansen ikväll. Är trots allt inte på topp än.
Köpte med våffelmix hem för imorgon är det ju våffeldagen =)

Just ja, fått hem en jeansjacka som jag beställt också. Den var riktigt fin tyckte jag! Små slitningar också som inte syns på bilden.
Kortare än vad jag trodde (över midjan) men snygg =) Ett par pumabrallor blev det med som var asmysiga att ha hemma eller till dansen.


Fö´nt jag en körv så höppar ja i älva

Suttit timtals här på samma plats i soffan. Är ännu inte frisk.. vilket känns skit då jag skulle behöva träna dansen.
Ärligt talat är en del av mig lite lättad över att jag inte kunnat det ändå :P Men det skulle behövas!
Äter godis i mängder men det hjälper varken snuvan eller huvudet. Skulle träffat Camilla idag men jag pallar inte att ta mig någonstans.

Bakade bröd imorse som åts med en massa olika pålägg. Bland annat en körv som jag köpt av Lejla (som samlar pengar till klassen). Nåt krashade till i min mun och jag trodde en tand gick sönder men det måste vart en liiiten stenbit. Hård som sten var den iallafall (gick inte att dela på med vassaste kniven). Jaja det var väl intressant att veta?

Igår umgicks jag med tjejerna. Åt på Harrys, som jag vill minnas haft asbra mat förut... men enligt mig inte var något att hurra för längre! Sen blev det bio "remember me" som var en riktigt fin film. Hoppas Tove kommer tillbaka snart igen. Tiden går alldeles för fort när hon är här och för sakta när hon är borta i Borås och härjar =P

Laga lite mat och skrubba ansiktet och lägga en ansiktsmask är next up på min sååå (inte) långa to do list.
Känner mig torr och stel i hela ansiktet av allt snytandes, haha.

Tjing!

En bild säger mer än 1000 ord


Äntligen hemma, nu däckar jag!


Mihi

Känner mig inte kry! Jag vaknade med ont i ena halsmandeln och i huvudet. Det är ju dans 2 timmar ikväll och jag som var så pepp på att ge allt. Hoppas att det går över lite under dagen.

Hämtade mitt paket som jag fick av Louise igår, smyckeshängaren.
De från Mihi (företaget) var visst lite sena med leveransen. Så de hade skrivit för hand på ett kort att de skickat med en liten kompenstation. Ett par fina örhängen. Asgulligt ju



Så såg örhängena ut. Nu måste jag börja gå mot jobbet. Tjing!

Off to work!

Ska knalla iväg till jobbet nu sen fika med några goa tjejer efter det!
Har ni sett Lady Gaga och Beyonces nya video "telephone" förresten? Kolla in den på youtube vettja!
Lite extrem men nu har Lady Gaga bevisat att hon inte har en penis så good for her antar jag :P
Hinner inte länka, måste kila nu.
Puss


Vårjacka

Köpte en vårjacka förra veckan på H&M. När jag kom hem kom jag på att jag även lagt en beställning på en jeansjacka från Ellos. Det blir nog bra det här! Värmen fattas dock fortfarande.



Och ett par småbilder på mig från idag, man är ju för jäkla blek. Blekaste tiden på året skulle jag tro :P

Roligare än så blir det inte. Haha

Förresten så bakade jag chokladsnittar för nån timma sen, hurtigt den här tiden på kvällen!


H&M

Godmorgon! Själv har jag vart vaken ett par timmar nu. Ska gå till jobbet om en liten stund. Blir jobb hela veckan, yey!!
Kollat runt lite på H&Ms hemsida


Hur söt är inte kudden och den lilla förvaringskorgen i spets? Den skulle man kunna ha lite borstar i...eller sminkpenslarna.
Skulle gärna byta ut mina skrikrosa kuddar mot den där fiiina. Kanske inte riktigt går hem hos sambon däremot :P
Men den skulle passa så fint i den grå soffan!
Toppen och ringarna var favoriter på klädfronten =)

=(

Gick skit på tävlingen igår. Kan min dans till 100% utantill men när det väl gällde så gick det bara inte.. Gjorde massa fel så är så jäkla missnöjd! Gick inte vidare till finalen, vilket var förväntat!

Aja vet inte riktigt hur jag ska lyckas tagga inför tävlingen i Hallberg som är om 2 veckor. Har heeelt fel inställning till mig själv och min dans och vet inte riktigt hur jag ska vända på det. Känner mig bara totalt misspepp!

Grattis till fina Sandras 4e plats! Du var så duktig gumman =D




Sådär såg jag ut. Så blev brallorna jag höll på att sy på, massa stenar på stjärnorna som inte riktigt syns här.

Hoppas att jag dansar min dans så som jag vet att jag kan i Hallsberg. Skönt att det inte är långt att åka iallafall.
Var borta hemifrån i 19 timmar igår och fick dansa i 1 1/2 minut så det känns minns sagt surt!

Ska försöka hitta lite positivitet till nästa inlägg! Kraaam

Dålig tajming!

Är så galet trött och frusen att jag mår illa och blir yr :(.. OCh jag MÅSTE till dansen ikväll!
Hoppas jag inte håler på att bli sjuk för då är det en jädrans dålig tajming. Jobbar nu torsdag-fredag och på Lördag är det ju tävling.
Fasar för att behöva gå upp ur soffan från det tjocka täcket ut i kylan. Inte nån anledning att vara trött heller, jag har sovit tillräckligt och vart ledig!

Mind over matter!

Nyfärgat hår

Mamma färgade mitt hår idag. Var meningen att det skulle bli ljusgyllenblondt, alltså ljusare än det blev. Blev lite rött men utväxten är knappt synlig nu åtminstonne så det är skönt.

INNAN:


EFTER:



Okej vad dåligt man ser skillnaden såhär på bild pga skuggorna. Men, det var ljusare i längderna förut och mörkare i hårbotten + mindre rött än vad det är nu.

Vi var i zooaffären med. Gosade med en liten valp som jag inte har bild på men några möss och en kanin


haha så söta!
Marsvinen som vi hade den gågna veckan har flyttat hem nu, dom som pep så sött -men var rätt tråkiga =P

Det var en underbar riktigt vårig dag idag! Så skönt i solen. Nu på kvällen hade allt som smält fryst till is men våren är på ingång!
Vi var ute och gick med två av kissarna med. Shaggy måste ju banta men han gillar att strosa runt i sin egen takt. Men mestadels sitta och sniffa lite i luften♥ Han (och dom andra två stackarna) ska gå på dietfoder nu iallafall.
Hoppas på att han tappar nåt kilo min raring!

Inte den rätta inställingen

Har precis tränat min dans lite. Orkar ju fan knappt nåt! Man dansar väl typ 1 1/2 minut när man tävlar (sen förhoppningsvis flera ronder) men jag är helt slutkörd efter nån minut..eller mindre. Inte nöjd! Inte motiverad! Inte positiv till tävlingen på Lördag! Dansen är jag inte nöjd med heller! Tävlingen är förövrigt i Åmål så vi åker 5.30 från Örebro!

Ska hoppa in i duschen nu sen får vi se vad dagen bjuder på. Tjing!

Den där filmen..

Alice i underlandet var inte så bra som förväntat. Trodde den skulle vara mycket "mycknare"..haha, ni som sett den fattar vad jag menar med det.
Johnny Depp passade ju i rollen som kokobäng. Hans fru spelade den röda drottningen i filmen.
Filmen var mycket mer grå än jag önskat. Jag ville ha lite mer färg och se "wonderland" såsom jag tänkt det skulle sett ut. Men många andra gillar filmen så se den för all del =)

Fy vad jag vart dålig idag! Inte gjort något vettigt. Ätit och suttit vid datorn/tvn. Rört ihop en kladdkaka med=)
Matat dom små svinen också som börjar vistas lite mer öppet i sin bur =P


Alice i underlandet

Ago och jag har tagit en riktig långpromenad idag. Soligt och skönt men efter ett tag började det blåsa rätt mycket. Ikväll ska vi på bio och kolla på Alice i underlandet, tror den blir sevärd =)






Lägg märke till cabe, haha. Kissen kom och gosade och kurrade och var så himlans mysig! Jag tog upp och pussade på henne/honom och Agan tyckte jag var äcklig och undrade hur länge hon vart ute.. va? Haha hon var ren och go iallafall.

Nu ska vi dra oss mot bion, tjing!


Glömde publicera detta, bättre sent än aldrig!

Det här köpte jag när vi var på marieberg och Ikea. En massa ljus, två par leggins och ytterligare lite strass till tävlingsbrallorna. Och ett armband till Zandra som inte är med på bilden.. Hade riktig beslutsångest där så det tog ett tag och Agan blev otålig vilket gjorde att jag blev helt stressad och svettig. Som tjej kan man ju ägna mer än 1 minut i samma butik, kolla runt på allt fast inte köpa nåt och att sen springa tillbaka och köpa en grej i den butiken ändå. Killar fungerar inte riktigt så. Vet inte vad jag ville ha sagt men kanske att det är enklare att shoppa med tjejer som är likasinnade.

Laxpastasås a la Linette

Gick inte efter något recept så skriver på ett ungefär hur mycket jag hade i av allt.
Och jag har inte glömt att skriva salt utan det är mycket salt i fiskkryddan (som är så god) och sen använde jag ju även citronpeppar (surt och salt slår på samma smaklökar, eller hur man säger hehe).

Räcker till 3 personer:

1/2 purjolök
1 liten burk lätt cremefraiche
2 dl matlagningsgrädde
3 laxfiléer upptinade
1/2 msk Knorr fiskkrydda (ev. mer, snåla inte)
Citronpeppar
vitpeppar
1/2 påse riven parmesan
1 tsk Dillkrydda
Tagliatelle (eller annan pasta)
Maizena redning (eller lite mjölk+mjöl ihopvispat)

Koka pastan medan såsen lagas, den går fort att göra (färsk pasta går lite väl fort kanske).
Skölj och dela purjon på mitten (på längden) och strimla den fint. Skär laxen i fyrkanter (ca 2x2 cm) och krydda den med citronpeppar.
Bryn laxen på hög värme en kort stund, stek inte helt igenom. Ha i resterande ingredienser och låt puttra lite. Red av med maizena så den blir lite tjockare. Smaka av och krydda mer vid behov. Koka inte för länge så laxen ramlar isär, den blir klar på nolltid ;)
Strö över lite parmesan vid servering!



Melodifestivalen i örebro

Imorrn är ju en del av melodifestivalen på conventum (andra chansen?).
Jobbade idag och hotellet Clarion ligger ju vägg i vägg med oss. Där bor alla deltagarna nu och jag kan ju säga att det var knökfullt och livat där. Pernilla Wahlgren, min favorit (INTE) var inne hos oss idag. Hjälp vad hon var liten! Inte bara kort utan också vääldigt smal. Såg Kristin Meltzer också som är programledare? Haha vad jag inte är insatt. Har inte sett nånting på det i år. Hört ett par låtar på radion bara.

Marsvinen sitter och knaprar morot nu, hehe

Ska lägga upp ett recept på laxpastasås som jag svängde ihop igår, blev riktig gott! Så häng kvar om motivationen tryter!

Kina muren

Lite bilder från i måndags





Olle är död!

Vi har två små inneboende här hemma. Deras familj är hos släktingar i norrland.
Finix och Marv heter de. Olle är död så det är bara dom två nu. Barnen i familjen som är två och fyra år (om jag har rätt) berättade för mig att Olle hade dött och var begravd i deras trädgård. Lilla killen som är den yngsta sa att han tror att Olle blir en blomma, hur sött var inte det?

Tycker synd om Finix och Marv, de är ju skiträdda för Ago och mig. Så dom sitter bara där i buren. Vill inte ta ut dom då de springer som spjut in i burarna så fort man kommer i närheten, eller bara man kollar på dom.

Så här ser dom små liven ut. Men de har inte onda röda ögon..


Morrn morrn!

Sitter och målar naglarna lite och ska snart göra mig iordning och käka frukost innan jag ska till jobbet =)

Vi hade jättemysigt igår när vi va ute och åt. Fick superfina ljuslyktor av Zandra som jag tände igår när jag kom hem, dom lös såå fint! Zandra och jag fick present av Lejla och Lollo också. Vilken var att vi ska gå på relaxen med dom på påsklovet. Så kul!! Kul tycker jag och Lollo som är i extas då vi ska få leka i nöjesbadet. Skönt tycker Zandra och Lejla som hellre vill bubbla i bubbelpoolen. Men vi får se om vi kanske kan få med dom på en sväng om ;)
Det finns ju en ny rutschkana som år lååång och snabb, hoppas hoppas att den har öppnat igen (då den fick stängas av efter premiären då några skadat sig, haha).

Taack tjejor för igår! Jag ♥ Er

RSS 2.0