Valborgsmässoafton

Då var det valborgsmässoafton! Här hemma ska vi kolla på Valentines day (om den laddar klart) mysa, käka lite snacks. Om vi har lust och vädret är ok så kanske vi tar en promenix upp på stan och kollar lite på elden vid slottet och skrattar åt alla fulla ungar :P

Jo min lilla nyhet är då att jag ska jobba på Njuta nu i tre veckor. Ska bli skitkul! Jobbar med syster typ alla dagar =)
10-16 (eller tidigare) blir mina arbetstider. Efter de här tre veckorna är väl tanken att "gamla" njuta ska stänga och det ska öppna upp nytt. Är nämligen ny ägare. Fy tusan vad skönt att få in lite rutiner i vardagen,om så bara för tre veckor. Det ska bli roligt!

En till rolig grej är att Pepper (Lollos katt) kommer hit och bosätter sig i en vecka när hon och Ali åker till Cypern, vad mysigt det ska bli!
Han är förjäkla söt, vilket ni såklart kommer att få se.

En helt random bild här då jag inte har nåt annat att lägga upp. Studsmattehopp i somras:

Fredagsmorgon

Hoppas ni sovit gott! Själv har jag sovit sisådär. Funderat massa.. inte bara på spelet Zuma utan på jobb också och så. Jag är ju den som stressar upp mig så lätt hehe. Kände av träningsvärk i muskler jag typ glömt existerar när jag vände och vred mig. Måste vara för splithoppen vi gjorde i Onsdags. Men det är skönt ändå tycker jag.
Och jag är glad att jag kunde hoppa trots min omtalade skada, har vart så avskräckt från det i flera år. Kom inte högt men jag gjorde det iallafall och muskeln mår "bra" =D

Nej inget mer snack så här tidigt på morgonen.
Hörs senare, då ska jag avslöja the news! Förvänta er inget stort nu bara, haha

Beställt lite mer..

Från Nelly. Två olika svarta leggings, en svart transparent topp och stenar till naglarna. Får fota och visa när det kommit istället.
Fy vad jag nördat framför dator och tvspel idag. Jag har klarat hela Zuma (spel där man skjuter bollar..)!!!
YEY som jag kämpat i veckor! Det är nog därför jag blev shoppingcrazy nu. Hur lever man livet utan Zuma liksom? Jag har helt seriöst vaknat med det på tankarna varje morgon och direkt satt mig och spelat sen så fort jag lagt mig så har jag sett de nedrans bollarna i massa olika färger framför ögonen, även om jag inte spelat mer än på morgonen.
Rehab nästa!
Detta är då Zuma, haha


Garderobsgrubbel

Insåg idag att jag inte har några kläder att ha på mig...eller snarare som jag vill ha på mig.
Rev ut allt ur garderoben och konstaterade att -jo så ÄR fallet, haha
Hängde in det mesta igen och knölade ned lite toppar som jag inte rört på nåt halvår i en påse (får suttas i nån röda korset kontainer).

Sedan november fram till nyligen har jag levt i varmt stickade koftor och leggings. Koftorna har jag en uppsjö av känns det som men det blir lite för varmt nu ju.

La en beställning på Ginas hemsida idag. Agan erbjöd sig så gladeligen att betala och då tänker jag att jag kanske har råd att shoppa lite mer? Så kikar runt på Nellys hemsida nu och ser massa fint men det mesta är kanske väl somrigt för tillfället.

Detta beställde jag från Gina:

Till mitt försvar så är ju den där koftan mer vårig och tunnare en de jag redan har :P
Hoppas att allt är "överrumpanlångt" så man bara kan ha leggings till. Vad tusan gjorde man innan det fanns?
Tjing!

Godnatt hörrni!

Helt slut efter dansen. Kan inte alls kursdansen så jag har bestämt mig för att skita i avslutningen.
Tråkigt, skulle vilja vara med men det går fan inte, haha
Sandra och jag har gjort en del på vår par så ska bara göra lite till så vi står på samma platser som i början och kan börja om..ja ni fattar!

Tråkigt med massa danssnack kanske men så äre!
Går en reklam nu för nya säsongen av "kniven mot strupen" och han som är kocken som ska hjälpa alla restauranger är ju totalt tappad!! Pinsamt!

Och med det säger jag Godnatt

SM

Börjar känna mig lite stressad över Sandras och min dans som vi håller på att göra. Vi är inte i närheten av klara och SM är om bara några veckor! Har inte anmält mig i singel vilket faktiskt känns ganska skönt.
Vi blir borta två dagar så ena dagen får jag bara heja på de andra men det går ju bra det med.

Ikväll är det dans så måste verkligen kämpa på nu. Dansen ska ju hinna sitta som smäck också!

Frukost igen

Sitter och äter frukost för andra gången idag, det är såå mitt favoritmål. Pillade bort bananbitarna ur min crunchymusli (de är ju inte goda) så jag gick och gav dom till Agan och sa -bananas are for monkeys.
Ni vet gainomax reklamen.. Jag tycker ju själv jag är bra rolig ibland men han kanske har fått nog av min humor?

Ska iväg och storhandla idag. Annars har jag faktiskt en god nyhet att dela med mig av, tror jag!
Det är inte riktigt klart än så jag håller er på halster ett tag till!

Apropå det där faceinhole.com som jag lekt lite med så är det jäkla synd att man inte kan ta bilder större än 2mb då bilderna från min nya kamera verkar vara det. Ingen som vet hur man gör de mindre på datorn? Eller det kanske inte går..

Ha en trevlig dag i solen hörrni, det ska jag ha!

Förlåt tjejer men...

HAHAHAHAHAHAAAAAAAAA!!!

Haha så roligt jag haft!


Visst blev Agan jäkla trovärdig på denna bild asså! Öronen på "mig" är lite större än mina egna och sitter lite väl långt ned tror jag.. men Angelina kanske har så?
NÅja gå in på faceinhole.com själva vettja det är jättekul. Det kan både jag och Lollo garantera ;)

Morning sunshines!

Har precis käkat frukost så ska börja gå upp på stan snart. Måste hinna förbi Gina Tricot innan jobbet och byta axelremmen på en väska jag köpte i Lördags. Ena fjädern i spännet var trasig när jag kom hem, trött man blir då men sånt händer!

Den gick iallafall att använda i lördagskväll ändå=) Lägg märke till monstersugröret på bilden också, haha.
Bortsa tänderna och topza bort lite mascara runt ögonen nu.. det är ju näst intill omöjligt att inte få något på huden när man sminkar sig, eller hur?


Festens fest

Ja så hette det kalaset jag var på igår. Louise och Sofia hade partaj på strömpis för att fira deras 25 års dagar.
Det var skojsigt! Bilderna får tala för sig själva (fler finns på min facebook).



Louise födelsedag

Firade ju Louise i Tisdags. Lyckades knappt ta nån bild där vi ser normala ut. Men en massa godsaker fanns och det dokumenterades såklart också!


Annars har jag inte gjort så mycket hittills i veckan. Var på ett totalt onödigt möte på arbetsförmedlingen. Vilket var obligatoriskt men det gällde ändå inte mig eftersom jag jobbar för mycket för att ta del av den grejen mötet handlade om..

Jaja. Dans var det igår med och jag är totally lost på dansen. Nu är sista gången nästa gång så orkar inte riktigt engagera mig heller. Skippar nog avslutningen!

Nej nu blev jag sugen på att baka så ska ta och kolla lite i kyl och skafferi!


DU

Det finns en alldeles speciell plats i mitt hjärta, ett ställe bara för dig.
Enda sedan vi var små har jag avundats och älskat ditt sätt att vara. Din energi, din lättsamhet och sättet som bara DU kan sprida glädje och fylla ett rum.
Kan någon motså att älska dig?
Du är en del av mig och jag är så stolt över att just DU är min syster!

Jag älskar dig♥

Grattis på 25 årsdagen!!!


Elin och Shewit 23 år

Här kommer några bilder från i Lördags som utlovat. Bättre sent än aldrig..
Tror inte någon bild är bra/normal så det får nog bli sparsamt med bilder...

Haha nej många roliga bilder fanns det som ni inte får se!
Lägger alla som miniatyrer så får ni klicka på de ni vill se stora



Jag tror vi nöjer oss där. Min tunga är helt orange av nån ny bacardi apelsin men vet inte varför sidan av lollos ena ansiktshalva lyser blått?

Björnstugan i Lördags var inte min grej iallafall. Samma tjatiga musik heeeela tiden. Tänk typ jamaican hits 80 talet.. Inte min "typ av folk" heller riktigt. Runt 1 tiden gick vi och käkade istället =)


Nu kööör vi!

Zandra och jag sitter och dricker bacardi Mango, helt okej!
Snart tar vi bussen till Rosta på förfest sen krogen =)
Elin och Shewit fyller år så ska skåla lite med dom innan.

Hörs imorrn...eftermiddag nån gång!
Tjing!

Vilken härlig dag, na na nanaaa nana naananaaa

I skrivandets stund sitter jag på vår numera rosafluffiga balkong =) De sista solstrålarna för idag försvinner ned bakom grannens hus, fåglarna kvittar. Till denna speciella stund förtär jag ostmackor och en kopp te, haha.
Jag har planterat blommor köpt  ny vaxduk till bordet, sittdynor till stolarna och till och med helt underbart ljusrosa muggar från Ikea.
Jag är inte frisk, men vad gör det? Våren är ju här!

Zandra och jag satt i ett par timmar i solen idag. Tittade på folk, åt glass och njöt av värmen.
Annars har Ago och jag åkt runt vid Marieberg och shoppat en del. Förutom balkonggrejer blev det ett svart knivblock inkl knivar från Chilli. Aldrig vart där innan men de hade massa fint som jag gillade!

Till helgen kanske det kan bli lite bilder på personer men jag har inte fotat nåt/någon nu när jag vart sjuk. Och tacka för att jag inte tagit kort på mig själv :P



Tanken är att jag ska få plats med lite rosa blommor i den här med... och eventuellt små vita men vi får se hur det går med det!

Plantera mera

Har precis sått lite frön här hemma som ska få gro till sig innan jag planterar ut dem på balkongen.
Ago och jag var en sväng till plantagen innan vi storhandlade idag. Köpte lite blomfrön och lite blommor till balkongen. Frön till körsbärstomater blev det med så hoppas jag lyckas med mina odlingar.

Träffade Zandra på stan och tog en fika idag också, så himla skönt väder ute!

Och visst fan är jag jäkligt torr och krasslig i halsen idag! Så konstigt... Har haft mer eller mindre halsont åtminstonne varje ons-tors i flera veckor nu! Däremellan har det gått över oftast men jag vet att det varit varje Onsdag för att jag dansar då. Så jäkla skumt! Dansläraren lär ju tycka jag är aslat.. men måste ju försöka ta det lite lugnt när det känns dåligt i halsen, man ska ju inte träna då egentligen.

Förresten så har myggorna kommit hit redan, fy!!

Kollar på dating in the dark, haha det är kul! Tjing!

Linette VS Mat

MISSADE ATT PUBLICERA DETTA IGÅR

Glömde säga...
Känsliga läsare behöver inte läsa :P
Jag har alltid haft en lite udda relation till mat. Eller besatthet kanske vi ska säga. Jag tror nämligen att jag typ ska dö om jag inte äter fjärde timma..eller att jag ska bli väldigt sjuk iallafall.
Jag räknar alltid hur många timmar det var innan jag åt sist...måste jag äta NU innan jag ska iväg och göra det där så att jag inte däckar..typ så.
Och jag blir lätt akuthungrig helt plötsligt och då är det svårt att vänta tills maten är klar, haha

Så igår åt jag frukost runt 11 sen lagade vi mat runt fyra. Då kände jag mig redan riktigt hungrig. Maten tog ju ett tag så jag började få ont i magen. Ett tag till gick så jag vart yr, mådde illa. Fick i mig lite yoghurt.
Sen när vi väl skulle äta (vid fem?) mådde jag så illa att det inte gick. La mig och vilade ett tag och fick sen springa upp och spy!
Det är precis detta jag fasar över!! Tror inte det hänt att jag faktiskt spytt av hunger förut men sååå många gånger har jag mått så illa att jag tror jag ska..

Vet inte varför jag ville dela med mig men jag var jäkla glad att jag inte blivit magsjuk när det halsonda precis gått över!

Solen lyser..

..Himlen är BLÅ, vad det är skönt att leva då! Högt i topp går ALLAS humör -det är det som susen gör!

Så sant så sant =)

Äntligen är våren här, på riktigt! Suttit på balkongen ett bra tag nu och solen har värmt rejält.
Snart sitter man där på en uteservering och käkar sallad, eller kanske vid slottet med en smältande glass i handen, fy fan vad nice!

Jag är äntligen frisk igen och solen lyser så det kunde nog inte vara mycket bättre.

I veckan ska det inköpas dynor till stolarna på balkongen och vaxduk till bordet.

Tror den bilden är taget för ganska precis ett år sedan. Den var iallafall bredvid en bild på ett påskägg jag fick då.. Haha snygg bild, åt asgoda hamburgare vi gjorde själva.

Sex and the city

Längtar tills nästa sex and the cityfilm släpps...spännande! Vill ni se trailern kan ni gå in på Tessies blogg här och kolla.

Är fortfarande sjuk men känns som att alvedon hjälpte lite faktiskt :) Vaknat varje gång jag behövt svälja inatt däremot så jag är trött!
Annars händer det inte mycket här inte, jag har bosatt mig i soffan. Tror det blir en sådan där Homer Simpson grop i soffan när jag väl reser mig!

Sorry

Varit förjäkla dålig på att uppdatera. Nu blir det tyvärr inte mycket bättre..
Har jobbat hela veckat och nu är jag sjuk, IGEN! Grrr fyfan har så jävla ont i halsen att jag hellre går och spottar ut saliven i handfatet än att svälja den. Om ni ville veta. Usch!
Är hemma från jobbet idag så tänkte kurera mig så jag orkar jobba imorgon.
Agan är nere i affären åt mig. Jag har beställt bla. mannagrynsgröt, något piller och glass.
Tänkte att nåt av det borde jag få i mig. Hör och häpna: -Jag har inte ätit frukost än!! Mm precis, jag som är så jäkla besatt av att äta jämt, haha. Ska nog leva på gröt och nyponsoppa med glass i idag.

Inte direkt gjort nåt i veckan förutom att jobba och varit på dansen. Igår tränade vi med ruppen med jag fick lov att ta det lugnt. Vilket jag är dålig på så får skylla mig själv att jag mår som jag gö nu.

Lejla, jag och Elin kollade på film i veckan med "steningen av Sorahaja" stavade nog heeelt fel på hennes namn nu men fy vad hemsk den filmen var! Se den!!
Det värsta är att jag inte kunde tänka att -det här är ju inte på riktigt, när det var som hemskast i filmen för det ÄR ju på riktigt, i flera länder.
Nej ni måste se den för att veta vad jag menar.

Just det fick min "dags att deklarera" grej idag och ska bara betala tillbaka några hundra kr. Tack och lov!
Nu frukost!

Bilderna

Kvällen började på Efesos där vi käkade grekiskt och drog ett varsitt -det här har hänt sen gymnasiet. Stackars alla andra gäster så som vi flamsade och höll på :P Kul att höra vad alla pysslat med iallafall.
Kvällen slutade med en massa dans på satin. Inte vart där förr men jag tyckte det var bra, och riktigt roligt hade vi =)

Tack fina vänner för en toppenkväll! I sommar gör vi om det!!



Det bästa till sist! Tessie leker korvgubbe:


Haha fyfan vad kul, knäppte nog 10 kort bara när hon stog där.
Dom andra korten behåller jag nog för mig själv.

Idag har Agan och jag vart ute i det härliga vårvädret och nu gjort hemmagjorda köttbullar med gräddsås.
Så nu ska vi äta och gott ska det bli!!

Lyckad reunion

Vår lilla återträff igår blev riktigt lyckad och rolig! Jag skrattar alltid så det gör ont båda i kinderna och magen när vi väl träffas.
Måste kolla igenom alla kort från igår och lägga i nån mapp innan jag lägger ut dom här.
En bild på mig från igår tillsvidare:

Fredag!

Fy tusan vad kul det ska bli ikväll att träffa danstjejerna =) Nio stycken tror jag vi blir. Jag ska träffa Camilla en timma innan och ta ett glas vin. Måste hinna snacka lite och lugna nerverna, var ju aslängesen man träffa vissa, hehe. Får inte glömma att ta med kameran!

Agan och jag ska åka och handla lite först, gör vi inte det jämt?
Jag drömde förresten att vi satt på Efesos. Camilla hade inte kommit än så jag undrade vad som hände med att vi skulle ses lite innan. En av de tre johannorna som kommer ikväll (Johanna R) hade på sig en JÄTTE gul och glittrig blåsa (som man kan tänka sig att man tävlar ardans i typ) och det vi tyckte var konstigt var att hon hade hudfärgade strumbyxor på sig...det var ju så kallt?!?

Aja haha det är kul med drömmar ibland. Nästa dröm var inte så kul. Den utspelade sig ute i afrikas busch.
I stammen hade de olika rutiner typ att efter man ätit måste vi bada (nu var det nåt annat än när man ätit men minns inte). Så var det ett typ 2årigt mörkt naket litet barn som var för sjuk för att bada.. Och då kom en vuxen man som satte en pistol mot huvudet på barnet. För att då var han tvungen att dö för att han inte kunde föjla rutinerna typ.. Då vaknade jag så känner att jag sovit för lite inatt.

Over and out!

Positivitet i påsk

Påsk är bra! Iallafall när den innebär en massa mys, godsaker och kvalitetstid med de närmsta♥
Vi brukar inte fira påsk nåt speciellt men Agan och jag har redan fått godis i söta små porslinshönor av mamma och kinderägg och en gosedjurs kyckling som säger kvack kvack kvack av syster =)
Syster och jag tog med oss sambosarna till mamma häromdagen och åt pizza och jag måste säga att min älskade kisse Shaggy har gått ned ett helt kilo! Jag tyckte han såg så liten ut att jag bara ville maaata honom!
Har fikat med tjejerna igår också.. blev en sväng förbi mataffären med så jag köpte påskliljor=)

Imorgon ska jag träffa en massa goa danstjejer som gick i min klass på gymnasiet. Ska bli jäkla roligt!
På måndag ska jag, agan, syster+sambo till pappa och käka påskmiddag, eller middag iallafall. Innan dess ska jag till Sandra i pålsboda och ta lite mått till våra discokläder och även försöka kläcka lite nya ideér till danssteg (kläcka...haha rolig man är i denna påsktid)!

Nu ska jag shasa iväg Agan till hans kompis så jag kan äta upp hans godis och ta över playstationet!


RSS 2.0