Idag körde jag 50 minuter (och 6 km) på cr...

img_7197 (MMS)

Idag körde jag 50 minuter (och 6 km) på crosstrainern och sen styrka för ryggen efter det, duktig tjej! Sen lagade jag till det här mumsiga. Ska fan sluta köpa fryst lax.. Hel färsk sida i ugn är såå mycket godare ju, även fast jag fryst den själv efter inhandling.. Ska hälsa på världens finaste pappa om ett tag, som fyller år idag. Hurra hurra! Jag bakade morotskaka igår som jag ska ta med, gott!


Morrn morrn! Vi lämnar världens styggaste ...

img_8348 (MMS)

Morrn morrn! Vi lämnar världens styggaste och galnaste Gizmo hemma och drar upp på stan för frukost på Java och lite butiksgluttande innan jag ska iväg och jobba. Skulle gå på hindrrsmässan men den slutade visst igår :/


Idag är matlådan vegetarisk. Det är en las...

img_4114 (MMS)

Idag är matlådan vegetarisk. Det är en lasagne med mozzarella, zucchini och champinjoner. Recept? Jamenvisst: Stek champinjoner i stekpanna och låt mycket av vätskan koka bort. Ta upp och lägg på en tallrik. Finhacka lök och 2-3 vitlöksklyftor och stek det. Skiva zucchinin tunt och ha i det och champinjoner i pannan med löken. Tillsätt 400g (1 förpackning) krossade tomater med basilika. Salta peppra. Koka upp crème fraîche (1 stor.. 5 dl) Skiva mozzarella (två små förpackningar) och ha i hälften i såsen, låt smälta! Salta, peppra. Varva färska lasagneplattor med såsen och grönsaksblandningen. Börja med grönsaker och avsluta med sås. Lägg mozzarella på toppen... Och gärna lite av nån starkare ost. In i ugn 225 grader ca 15 min (halvtimma om det inte är färska plattor).


Man kan stoppa'n innanför tröjan när han ä...

img_0417 (MMS)

Man kan stoppa'n innanför tröjan när han är olydig..  Idag har han redan hunnit med en hel drös rackartyger. Nu ska jag iväg och jobba. Tjolahopp tjolahej!


Helt otroligt hur mycket jag gillar den hä...

img_7454 (MMS)

Helt otroligt hur mycket jag gillar den här lilla galningen!  Har vart oförskämt lycklig sen han flyttade in. Tänkt hoppa in i duschen i en timma nu men jag blir så handlingsförlamad när han ligger här i soffan och har en sammetslen päls som man kan borra ned ansiktet i.


Middag!

img_4991 (MMS)

Middag!


Hahaha fan!

Sorry... Det där senaste smset skulle till Ago och inte hit. Tryckte skicka innan jag insåg mitt misstag... Ooops. Jaja..

Sending U a fart

img_6361 (MMS)

Sending U a fart


Kom precis hem efter promenix med Lollo oc...

img_5274 (MMS)

Kom precis hem efter promenix med Lollo och Lejla. Gizmo låg precis ett snäpp högre upp än på bilden, som en mjuk halsduk :) gosesjuka kissen. Vi åt soppa på naturens hus.. Vattenparken som det visst heter. Mysigt och gott var det! Nu ska jag gulla vidare med kissekatten (som förövrigt var en sate med  ett uppdrag att döda mig imorse, suck...).


Vem har friserat om blomman?

img_4068 (MMS)

Vem har friserat om blomman?


Haha! Skulle ladda ned film från sfanytime...

img_8075 (MMS)

Haha! Skulle ladda ned film från sfanytime och får syn på Jango in tour (filmen jag är med och dansar i). Tufft!


Hej!  Lillkotten och jag har varit hos mam...

img_8444 (MMS)

Hej!  Lillkotten och jag har varit hos mamma och de stora kissarna idag. Det gick bra, och två av mammas tre kissar tyckte till och med att det var roligt med besök!  Nu har han allt växt sen julafton då den här bilden togs. Ska väga honom imorgon men jag tror han väger nästan två kilo. Har vart på promenad med Lollo och Lejla en sväng också och mina ben är fortfarande helt nedkylda! Men det var skönt att promenera ändå!


Hejje! Jag har ont i halsen men ignorerar ...

img_8948 (MMS)

Hejje! Jag har ont i halsen men ignorerar min sjukdom.. Inatt sov Gizmo på min kudde precis bredvid min kind. Så jävla gosigt! Hans päls är som en babystjärt.. Fast i pälsform. Eller ja, som en kattunges päls helt enkelt, lenare än lenast! Nu ska vi gå upp, sen ska jag jobba.


Tjabba! Idag är jag lite sådär extra glad,...

img_0757 (MMS)

Tjabba! Idag är jag lite sådär extra glad, varför får ni veta en annan dag. Har lunch på jobbet nu men annars håller jag på att bygga om lite på min avdelning. Svettigt men så jädra kul!  Jag messade den här bilden till Ago för ett tag sen och han ba ( Åååh hata uttrycket ba men saknar synonymer) - vad fan har du matat han med han ser ju jätte stor ut. I tron att det var Gizmo, haha. Men näää det är ju min andra "lilla" lakritspojke shaggy <3 Men det är skillnad när man kommer till mamma och ser han nu när man blivit van vid vår lilla kotte!


Tjabba! Sitter i soffan med Ago och Gizmo,...

img_4780 (MMS)

Tjabba! Sitter i soffan med Ago och Gizmo, dom busar :) Igår köpte vi hem filét mignon från efesos, så jävla gott! Har börjat kolla på serien Once upon a time. Har sett fyra avsnitt nu och jag gillar den! Ska gå och lägga mig snart, är skittrött efter jobbhelgen och ska jobba måndag, tisdag, onsdag nu. Men det är kul, finns mycket att göra! Sen är jag ledig torsdag-söndag :P


jag <3 socker

 
Har ätit denna goda maten för ett par timmar sen. Favorit i repris.
Och sen dess har jag tänkt på varma hallon med vaniljglass. Verkligen försökt skjuta undan tanken men DEN FINNS DÄR!
Så, är det nu jag ger mig hän åt mina fantasier eller ska jag fortsätta bita ihop? Tror det blir det förtnämnda trots att jag försöker bryta mitt sockerbehov.
Jag har så jäkla dålig karaktär alltså...


Tjabba! Ska snart ta mig i kragen och göra...

img_4059 (MMS)

Tjabba! Ska snart ta mig i kragen och göra min träning, hämta upp tvätten och städa klart här hemma. Ni ser ju hur mysigt godingen sover på mig så jag ger oss några minuter till att slappa. Sen ska jag laga hel kyckling i lergrytan. Ago slutar redan fyra idag, mysigt!


Hurtbulle nästa?

Idag tog jag en promenad med kära syster. Blev 1 timma och 45 minuter för mig då jag gick här från norr.
Sen hämtade jag Louise på stan och sen gick vi ut mot G-vik (runt golfbanan där typ) och hem igen :)
Inte illa pinkat!
Ja just ja och sen körde jag mina styrkeövningar för ryggen direkt när jag kom hem.
Har precis klämt i mig en bakad potatis för att jämna ut det hela lite ;)
Goa vänner var här igår så vi käkade det och sen kollade vi på mästerkatten i stövlar (puss in boots).
Den kissen som är med i Shrek ni vet. Den var kul, så se den!

Ska fixa träningskort på friskis och bli lite hurtigare. Var ett tag sen jag tränade "på riktigt". Och nu när jag skrivit det här måste jag ju bevisa att jag faktiskt kommer att träna, eller hur ;)

Sitter och skriver vid datorn (använder ju jämt iphonen nu. Där man inte kan hoppa ned en rad när man skriver inlägg till bloggen via mms. Störigt men då vet ni varför texten brukar se så ihoptryckt ut) 
Men det var inte det lättaste uppdraget att sitta här då lillkissen vill vara med heela tiden :)

Ja Louise jag var ju tvungen att nämna honom nu bara för att du klagar och tycker min blogg lika gärna kunde vara en kattblogg. Men Gizmo är helt otroligt intressant och ingen kan tycka något annat!
I brist på bilder slumpade jag fram en ur bloggarkivet.. Hujedamig. Blond och "korthårig".
Kan detta vara för typ 2 år sen kanske? Ser ut att vara för 5 år sen men då hade jag ju inte bloggen.


Ska iväg på morgonpromenad med Louise men ...

img_6140 (MMS)

Ska iväg på morgonpromenad med Louise men är lite svårt att komma upp ur sängen när min lilla goding lagt sig precis vid kudden för att pussas och kramas <3


Är så hungrig! Detta åt vi på nyår.. Det s...

img_6429 (MMS)

Är så hungrig! Detta åt vi på nyår.. Det sim ser lite suspekt ut i vänstra hörnet är stekt halloumi och mozzarellasticks. Maaaat! Har vart och vaccinerat Gizmo idag och nu har vi sovit så är så trötta och lata nu.. Måste äta och träna, jobbigt värre ;)


Dom tre låtarna jag sjunger mest här hemma...

img_1620 (MMS)

Dom tre låtarna jag sjunger mest här hemma nu är: föööör alla snubbar vill ju vara katt, för en katt är alltid katt en katt för sin hatt (uppträdde med den för Ago nyss, se bild). Sen sjunger vi mycket lille katt lille katt lille söta kaaaatten. Och sist men inte minst, tyst på tå om naaaatten då kommer kissekaaatten. Ja som ni hör så har jag blivit galen, precis som lille Gizmo.


Försökte skicka en söt liten video på Gizm...

img_8829 (MMS)

Försökte skicka en söt liten video på Gizmo men det fungerade visst inte. Men han ÄR helt fantastisk ;)


Han är så fantastisk!

Han är så fantastisk!


Dun dun dun duuuun. Vi har haft filmkväll ...

img_2400 (MMS)

Dun dun dun duuuun. Vi har haft filmkväll med vänner här hemma. På Gizmo ser det ut som vi kollat skräck men det blev "hur många lingon finns det i skogen". Nu ska vi snart sova här :) godnatt!


Nyårsafton var toppen. Och jag mår priiima...

img_0215 (MMS)

Nyårsafton var toppen. Och jag mår priiima idag. :D Har diskat, slängt sopor och plockat undan allt så när agan vaknar är det bara att dammsuga och moppa av lite. Måste vara fint när Gizmo kommer hem igen. Han har övernattat i Kumla hos en barnfamilj. Kan tänka mig att han haft skoj :) God frukost jag äter va? Fruktsallad sen igår och apelsinfromage som jag fick med från pappa, mums!


RSS 2.0