Are we human? -Or are we dancers??

Gjort hittills idag: vaknat, ätit frukost med min honey, rengjort hela kylen, dansat, vilat mer än jag borde, dansat mer, suttit vid datorn
Gör just nu: Sminkar mig lite halvhjärtat, lyssnar på NRJ, bloggar
Ska göra idag (i turordning): äta, träna dansen lite, upp på stan med Sandra och fixa tävlingskläder, träna dansen på dansskolan, handla "matsäck" till imorn, träna lite mer, locka håret.
Borde göra: Träna ännu mer och återhämtas ännu mer : /, plocka ögonbrynen (tur att jag har tunna och ljusa strån :P)
Vill göra: Ligga i soffan, ladda ned days-avsnitt och äta min Rocky road glass..Och gå på stan med Sandra men utan att träna efteråt!
Hoppas på: Att det går bra för oss i både par och singel på tävlingen imorgon!!!
Känslor: Nervositet, stress, osäkerhet, hunger


hej igen...

Går inte så bra för mig att träna, sträckte en muskel i armen och har en typ överansträngd muskel vid vristen, gjorde nog nåt tokigt på dansen i fredags/söndags.. & så blir jag så uttråkad och trött på att köra samma grej om och om  igen.. helt opepp:( haha fan vad jag gnäller!
Viktoria och Daniel har ju förlovat sig- Inte det jag vill uppmärksamma utan fattar bara inte varför alla bryr sig!?! Hela kungafamiljen är för mig totalt överskattad!
Nej skärpning nu ska jag köra några gånger till. Tänkte sen kolla på -Den rätte för Rosing (Varför??) hittar inte rätt kanal bara, kanske är slut.. Fattar mig inte på henes läppar ser såå fult och oäkta ut!! Hur kan ingen ha upplyst henne om det, eller ser hon inte det själv ens??
  oh dear god why??

Semeldag idag

Semeldag idag. Inte ätit nån semla däremot, känns helt ok det.. fått i mig massa onyttigt ändå!
Mamma, pappa och louise kom hit efter jobben. Vi har käkat bakad potatis och glass med kladdkaka. Mår nästen lite illa nu... vilket inte är bra då jag verkligen borde hoppa omkring som en galning här hemma och träna på dansen.!
Firade mig lite i förskott idag :) Fick en tekanna/tepress i glas -jättefin. Jag älskar te och dricker det minst en gång om dagen så det passade ju jättebra!
Presentkort på Jysk- så imorgon efter jobbet ska jag nog köpa min efterlängtade spegel!!
Tulpaner och en krukväxt med ett hjärta i och hjärtformade blad.
Och så ska jag (& någon lyckligt lottad kompis) få gå och kolla på Footloose. Musikalen ni vet!!
Åh det ska bli så himla roligt, längtar! Nästa fredag blir det, verkligen välkommet i tråkiga vintern!!
Det blev ju en toppendag, förutom tråkiga jobbet ;)
Nej dags att ta sig i kragen och dansa lite, kämpigt!
Hej så länge

Footloose


Dansa dansa (gammal bild..vm -06)

Jobbade inte idag

Skulle börjat 12.00 idag men kl 11.00 skickar dom sms och säger att vi inte behöver...lite väl sent påtänkt tycker jag men lejla och jag bestämmer att ses på stan, byter om och  får ett till sms om att vi ska komma ändå. Blev så irriterade på att de gör hur som helst så sa att vi inte kunde och hoppas de lär sig till nästa gång.. Gick på stan och tog en fika på gröna grodan. Måste tvinga mig att träna lite mer på dansen nu :(...
Imorn jobbar jag 7-16 sen kommer mamma,pappa och syster hem till mig vid fem Ska äta bakad potatis tänkte jag. fira lite för att jag fyller snart och så..:)

Morrn

Tänkte gå upp om typ en halvtimma men har vaknat till flera gånger så gick upp vid nio.. Är nog stressad över att inte kunna dansen så tränade på den lite men orkar inte mer! En dusch, frukost sen jobbet..
Ha en bra dag!

måndag imorn..

jahapp dags för en ny arbetsvecka. Känns tungt!! Städade idag.. tog ca 3 timmar men skönt när det är klart.
Sandra kom hem till mig innan dansen så nu är tävligsdansen klar!! måste bara få den att sitta som ett smäck vilket den inte gör!  tänker vara ledig på fredag så jag hinner träna och så måste vi fixa tävlingskläderna innan vi tränar på skolan då också..
kollar på  Bridget Jones dagbok, hon är så ful men härlig och äkta!!

 

Godnatt

Agan och jag åkte till ikea idag efter jag slutat jobbet. Blev en hel del ljus, lite köksgrejer och två högblankt svarta tavellister som jag ska ställa lite fina kokböcker och ljus på :)
Sen handlade vi på willys, åkte hem och åt tacos.
Läggdags snart, gäsp.. Godnatt

 


Fredag

Jobbade på finrummet idag :D Flyttade om lite grejer och packade upp varor.
Mycket från höstens mässa har kommit in. Är så mycket fint och roligt i butiken!!
Slutade vid fem redan och dansade med Sandra till sju. Inte klara med dansen än.. MÅSTE bli klara på Söndag!! Kände mig aningen lost så tränade lite till hemma nu men orkar inget mer nu..
Ska kolla lite på lets dance.. Alla säger typ att dom älskar Karl Jan -kan absolut inte förstå det. Blir irriterad så fort han öppnar käften. Diggar Morgan däremot och Lajla Bagge är riktigt bra!
Jaja blev inte så mycket av den här fredagen men jobbar imorn också så.. Ska kanske till Ikea efter jobbet och kolla lite:)


H&M

H&M har skaffat inredning :) man kan kolla lite på hemsidan.. dock bara textilier, fanns inte så stort utbud men lite kul iallfall.
Vill inreda i sovrummet och hallen!! Kan inte bestämma färger bara, kanske grått med silver detaljer i sovrummet och nån mer färg..får se..
Här är några bilder från sortimentet i alla fall. Kramar

överkast




kökshandduk (samma mönster som kudden ovan)


Onsdag

Onsdagar brukar jag ju ha dans på kvällarna men eftersom det är sportlov så är det inget idag. Skönt med en ledig kväll.
Var inte ledig igår, blev bokad vid nio på kvällen. Lite sent, blir så irriterad när de gör så..
Idag jobbade jag 7-17 och imorn 9-18..
Har ätit ite ben&jerry glass, mums!! Sitter nu och kollar på nån dokumentär om tjejen som föddes utan ansikte, så hemskt! Nu (eller när dokumentären spelades in) är hon bara tre år men tänk när hon blir typ tonåring :(. Mentalt är hon som vilken treåring som helst men klart hon kommer bli särbehandlad..
nej nu ska jag kolla vidare!


Reflection

Vill och ska ha denna spegel från jysk. Är 72x162 cm och kostar 700:- :) brukar dock även vara halva priset på den ibland men inte nu när jag vill ha den minsann.. få kanske ta och inhandlas ändå. Har bara en "toalettspegel", och jag har ändå bott här över ett år nu!!

Ledig imorn!!

Blir ledig imorn, om de inte hör av sig sent ikväll eller tidigt imorgonbitti. Har iaf inte blivit bokad än.
Ska nog ta tag i tvätten imorn och städa lite hemma sen en snabbis på stan med louise innan vi ska hem till mamma och äta tacos :)
Idag träffade jag Zandra efter jobbet. Vi tog en runda på stan och en fika på Bara Vara.
Spikade även fast att det blir fest den 7/3, veckan efter vi fyllt :) Ska bli roligt. Blir hemma hos mig i år igen. Hoppas Maria, Firro och Maja kan komma till örebro den helgen!! Tove kunde iallafall:) Saknar henne redan fast hon vart i örebro under jul och så..
På stan idag inhandlades bara lite smått: en svart spetssjal, shampoo+balsam, hårspännen, diadem, nagellack och en fejk orkidékvist som jag redan satt i min blomma som bara har bladen kvar :( ser riktigt äkta ut!
Längtar så till våren och att få köpa lite vårkläder!! lite avlägset med den här kylan..
Nu kollar jag på design Simon och Thomas dom är speciella...
Tjingeling!





Alla hjärtans dag igår

Alla hjärtans dag igår



Det var jättefint väder ute så efter frukost gick vi en promenad i solen..

Frukost:


Senare gjorde vi tapas typ.. Quesadillas, champinjoner med vitlök, kycklingspett, röror, bröd, grönsaker, ostar och en varsin drink :)


Till efterrätt åt vi pannacotta med hallon, glömde ta kort men det var gott :) Hade en liten accident då det kokade över och rann över hela spisen, ett projekt att torka bort, hehe. Men det gick bra ändå.
Sen mös vi bara i soffan resten av kvällen och kolla på film och tv.

Idag är det lika soligt ute som igår, tänkte ta en promened men vet inte riktigt hur det blir med det.. Laddar ned veckans avsnitt från days of our lifes, nördigaste jag vet,haha!
Sandra ska komma till mig om ett par timmar.. Ska försöka göra klart vår tävlingsdans och sen ska vi iväg till dansen ikväll också.
Vi var på fredagsträningen den här fredagen. Gick bra för oss tycker jag. Kom på lite nytt och så. Känns bara som att det är för kort tid kvar att träna. Tävlingen är ju i slutet på månaden nu.. : /
Imorn jobbar jag tidigt och måste upp kl 04 :( men slutar vid tre så ska träffa Zandra på stan runt kl 16. Var för längesen!!
Hon och andreas har flyttat in i nya lägenheten nu:) så måste komma och titta snart också.
Det var nog allt för idag!!

Onsdagen försvann

Så onsdagen bara försvann såsom många andra arbetsdagar. Jobbade 7-16. Kom hem 17.00 och hann precis baka en ost och skinkpaj med broccoli i (vuxenpoäng för att jag lärt mig äta broccoli!!!) innan jag fick rusa iväg til dansen.
Tråkigt när man inte hinner med nåt annat..
Dansen var rolig idag iallafall. Josefine stukade nog foten däremot, stackars:( Sandra var frisk idag så hon kude skjutsa hem henne.

På fredag är jag egentligen bjuden på fest i gbg men måste nog tacka nej.. tror ingen av mina vänner här ska gå+ att det är jobbigt att man måste sova där och blir borta över alla hjärtans dag. Det är Firro som fyller. Får ta och fira henne nästa gång hon kommer hit istället..
Nej jag är helt slut ska försöka sova snart.
Puss å hej

Hemma från jobbet

Äntligen hemma från jobbet.
Blir galen på 31ans buss från mosås. Den skulle gå 18.53 från jobbet, gick 19.10 frös ihjäl!!
Väl på järntorget är busstanten så sen för att hon åkt sååå extremt sakta att jag missade samtrafiken hem och fick gå.
Frös ihjäl lite till! Skickade klagomål till lanstrafiken moahaha hoppas hon får skäll av chefen HA!
Imorn börjar jag tidigt så ska ta nåt och äta sen fösöka sova tidigt.
Sen är det dans imorn med yey!! Men minns inte vad vi gjorde sist : P... hoppas sandra kommer också, hon har varit sjuk nämligen.
Thats all folks! Puss å hej

Måndagsledighet

Idag är jag ledig från jobbet, skönt!
Agan kom till mig igår efter jobbet. Vi kollade på tv lite och jag somnade i soffan.
Sov länge imorse väckte sen Agan vid ca halv ett och så åt vi frukost tillsammans.
Sen gick jag och Lejla upp på stan.
Jag köpte en stickad topp med "hål" i, en mascara, ett rosa läppglans och bodylotion.
Lejla köpte fem fotoalbum -bruden har mycket kort att ta itu med..
Vi gick till Rosalies och köpte takeaway te och varm choklad och gick och satt oss ute med utsikt över slottet. Det var soligt och fint ute idag vilket inte syns på kortet nedan men..
Synd att dom tar bort alla bänkar så fort vintern kommer!
Blev lite kallt efter ett tag trots allt. Lollo kom förbi efter hon slutat skolan så vi följde med henne till stardust. Hon ska tatuera sig nästa månad eller så.. blir nog jättefint!!
När jag kom hem var jag lite frusen så åt soppa framför tvn med några tända ljus.
Imorn är det jobb igen, 12-21 om vi inte får sluta tidigare.
Puss å hej








Söndags filosofi

Jaha då var det söndag igen.. så måndag imorn :(
Sitter och kollar på top model Kanada...tråkigt. En brud (inte en av de tävlande) som är med i programmet ibland har värsta mansrösten och galet gigantiska läppar!
 Läser en SOLO tidning lite också men den var dålig (hade för mig att jag gillade dem men) fick med nåt läppglans också. På omslaget står det  -Du får lyxigt läppglans på köpet. Lyxigt my ass! Helt vattnigt och konstigt..
Laddar ned avsnitt från days of our lifes men går så jäkla segt!
Dans ikväll iaf så det ska bli kul, hoppas min jobbiga huvudvärk lägger sig bara!
Kollade på Bolt (ny tecknad film) med Agan, var asbra :) älskade den galna hamstern haha
Fick jobba på Finrummet igår med, trevligt för mig:)
Massor med snö ute idag, är så fint. Lång tid kvar till våren..
Tycker att jul och nyår borde vara en månad senare, är jämt bätte snöväder då+ att man skulle vänta en månad mindre på våren.
Nej sluttjatat nu! Puss å hej

Dansskor

Måste verkligen ha nya dansskor.. vill ha väldigt tunna och lätta med ganska flexibel sula. Bör ju vara svarta om man ska tävla och ha uppvisningar i dom.
Hittat jättefina från puma men de är rätt dyra 950 pix har jag för mig.. Bara sett på nätet och inte provat dom än så länge..


Trögt...

Kom hem från jobbet för kanske två timmar snart, sen dess har jag bara suttit framför datorn och pratat i telefon... får ingenting alls gjort.
Borde gå och hanldla laga mat och diska lite.. Är som vanligt så jäkla kallt hemma hos mig så pallar inte:(
Vill bara sova.. gick i ju för sig upp 4 imorse så (börjar jobba 6 går hemifån 5).
Asmycket snö ute imorse kan jag meddela er sjusovare : P

Jag och plogbilen va uppe samtidigt.

Imorse (nästan)


Igår var jag och mös (så som i mysa, myste, mös..?) med kissarna hemma hos mamma innan dansen.
Moderna jazzen är lite lagom sådär..gjorde lite chineer (haha ganska säker på att det stavas så..snabba piruetter kan man säga) och annat över diagonalen.
En tjej som jag inte känner i min grupp sa - jag måste bara säga att du är jätteduktig.. :D Kul!
Discon är lite svår alltså..eller nej det går bara så jäkla fort, hinner inte tänka lixom, flåsigt som tusan! Men är ju SÅ kul ändå, till slut ska banne mig dansen sitta som ett smäck.

Nej skippar nog affären, går och fixar ihop lite wok tror jag istället. Agan kanske kommer senare efter jobbet:)
Imorn ska jag jobba på finrummet :) Ingela (min chef) är sjuk :(
Den enes död den andres bröd som man säger ; p

Puss å hej

Fjäderfä

AAaargh!
Fan vad arg jag blir på djurplågeri. Antar att ni hört om att det plockas fjädrar från levande fåglar för att få dun till exempelvis täcken, kuddar, jackor. Anledningen är att fjädrarna växer ut igen...
Åhlens, SOVA och jysk är exempel på kedjor som sålt varor från de leverantörer som behandlar djuren så (förmodligen utan att de vetat om det)
Detta togs upp på insider (tror jag) men ville inte kolla :(
Hoppas att det här kommer att stoppas (är egentligen inte tillåtet inom EU).
Det är väldigt plågsamt och kan jämföras med att man skulle slita av håret på människor.
Å andra sidan undrar man ju om de annars normalt dödar djuren endast för att komma åt dunen.. då är det ju lika illa att köpa dun som att köpa päls eller skinn, eller hur?
Inget dun för min del a allafall !!
Detta DISSAR jag så det skriker om det!

Första inlägget

Jaha då var det dags för första inlägget. Inte för att nån vet om bloggen än men måste fixa lite först ;P

I går var jag och Louise (syrran) hemma hos pappa som nyligen fyllt år och firade lite.

Han bor i wadköping med sambo, hennes barn plus ett halft zoo

-jobbig hund (som mer och mer är inneboende hos dom), två katter, två kaniner och en sköldpadda.

Dansade igår också. Show och streetshow på söndagar, riktigt roligt den här terminen. Känner mig helpepp!!


Idag blev jag ofrivilligt ledig så har mest suttit vid datorn och legat i soffan och gjort annat onyttigt.
Dagens mat: frukost, tårta, ris med kyckling och currygryta, tårta (ja, igen), macka och te.
Nu sitter Agan och jag och kollar på CSI (eller han kollar..)
Bytte nu till scrubs -BÄST!

puss å hej!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0