Gott nytt år! Agan är iväg och hämtar någr...

img_8511 (MMS)

Gott nytt år! Agan är iväg och hämtar några av gästerna och jag går och tjuväter av det som går, är så hungrig! Ska börja fixa lite mer med maten nu, välkommen år 2012!


Ser ni här hur full i fan vår underbara ka...

img_3415 (MMS)

Ser ni här hur full i fan vår underbara katt kan vara? Här biter och sliter han i min tröja och vill att vi ska busa. Har varit hemma sen en halvtimma och redan hunnit lyfta ned kotten från bordet typ 20 ggr (vi tjafsar en del om det där jag och han) sen har han försökt lirka ut mitt örhänge med sin klo.. Försökt riva ut mina nyinköpta strumpbyxor ur sin påse och sen kom han plötsligt på att han ville sitta på mig så han tog ett hopp från nästan en meters håll och dunsa ned på mig. Haha han är ju så fantastisk! Nu ska vi kasta lite boll sen ska vi mysa.. Om jag får min vilja igenom.


Lillkotten sover och har gjort det lääänge...

img_9877 (MMS)

Lillkotten sover och har gjort det lääänge nu. Snart kommer tjejerna hit och då vill han säkert busa.. Och äta. Sen drar vi ut och käkar (utan kisse) för älskade tove är här :D


Åh vad jag gillar min lilla kotte. Har sto...

img_9918 (MMS)

Åh vad jag gillar min lilla kotte. Har stoppat han innanför tröjan som en känguru. Tror minsann han somnat. Köpte ett klösträd och leksak åt han idag, han blev så glad :D Förresten var folk som galna i marieberg då rean börjat. Så håll i hatten om ni ska ut och fynda!


Ingen lust alls att åka och jobba när den ...

img_5722 (MMS)

Ingen lust alls att åka och jobba när den här plutten ligger och myser på mig vid frukostbordet..


All I want for christmas is YOU!

Kvällen den 23 december klev Agan in genom dörren här hemma. När jag mötte han i hallen hade han en grön filt i famnen där världens raraste lilla svarta katthuvud kikade fram. Jag började grina på en gång och fick nog fram -Vem är det? -Vems är det? -Vart kommer den från och -Vart ska han bo?. Som svar fick jag nog att -det är en liten kattunge -han är vår -han kommer från Nora och han ska bo här... och ett god jul.
Jag klappade på den lilla skakande kroppen och hoppades att jag inte skrämde honom då jag grina och säkert skakade också.
Ringde mamma på en gång medans Agan åkte iväg och köpte mat, kattlåda och kattsand. Kissen blev hemmastadd väldigt fort och kikade runt överallt samtidigt som han strök sig mot mina ben.
För pappa och Louise höll jag det hemligt till julafton då lillkissen fick följa med till mamma och hälsa på de stora katterna. Han morrade och fräste åt dom men det gick ändå bra, de ska nog bli vänner!

Han är en helt underbar liten person. Jättebusig, jättehungrig och väldigt trygg och glad. Och just nu jättetrött då han fått besök av stora 70 kilos hunden. Han fräste och morrade åt honom också och höll sig tätt intill mig hela tiden. Tror hunden Moss vart nästintill lika rädd för han vågade inte gå fram till kissen sen, och han skakade han med ;P

Idag ska vi bara vara hemma och mysa och pyssla. Imorgon är pappa Ago ledig så han får sällskap, det känns bra =D

Jag tror att han ska få heta Gizmo, vad tycker ni om det? Just nu kallar jag honom mest för kotten, snuttis, lille vännen och annat opersonligt. Agan tycker han ska heta Mojo (=engelska ordet stake)..

Har massa bilder och dom flesta är så här suddiga för han är så busig!

Han fattade direkt vad lådan är till för.

Den här och alla bilder ovan är från första kvällen så han är bekväm av sig. Han kröp in där under Agans arm själv.

Julaftons morg


Hoppas ni vill komma och hälsa på misse snart. Vi är lediga Onsdag och Torsdag!
Nu ska jag röra ihop en pizzadeg för ikväll blir det pizza lagad i pazzamaskinen vi fick av mamma =D


Back om track! Eller ja någorlunda okej är...

img_4533 (MMS)

Back om track! Eller ja någorlunda okej är jag iallafall. Mest det onda revbenet som stör, särskillt när jag lägger i backen i bilen?! Ska upp på stan med mina brudar nu och leta lite julklappar. Ska ju röra mig måttligt enligt läkaren och så ska jag göra!


Kollar på Greys anatomi. Min orkidé mår no...

img_6470 (MMS)

Kollar på Greys anatomi. Min orkidé mår nog bättre än mig just nu trots att det är helt vissen. De sista dagarna har jag medicinerat mig med: nasin, renässans och nasonex nässpray. Fucithalmic ögonsalva. Mollipect och Cocillana hostmedicin. Tradil, dikoflenak, Alvedon, voltaren, Ipren och panodil smärtstillande. Och nu hittade jag precis  acetylcystein slemlösande brustablett som jag druckit. Har hostat sönder musklerna vid revbenen så idag fick jag sjukintyg.  Känns skit att va borta från jobbet men jag är inte till nån nytta. Skulle hjälpt mamma flytta igår med jag kunde inte göra annat än att vakta katterna, knappt det. Grinade av att bara åka bil för det gjorde så jävla ont i svängarna. Hade en superglad lilleman (stora vovven) som läfsade och slicka mig på öronen.. Så jag skratta och grina samtidigt för det gjorde så ont när jag skrattade, haha vilket vrak!


Mmm en kopp var ögonblickchoklad (mjölk in...

img_9525 (MMS)

Mmm en kopp var ögonblickchoklad (mjölk inte vatten som det står att man ska ha i). Vispad med min lilla batteridrivna visp för 9:- på Ikea. Och så lite mini marshmallows :)


Asså min träning (står: träning från sjukg...

img_7054 (MMS)

Asså min träning (står: träning från sjukgymnast i alla rutor med text) går ju lite åt skogen. Hade gjort min träning alla dagar utom en innan jag blev sjuk. Torsdag den 17e där var första dagen.. Men nu har jag vart dålig i 9 dagar! Aldrig vart såhär sjuk någonsin tror jag. Känner mig bättre iallafall, mkt tack vare Ipren och Alvedon kanske.. Har apont i bihålorna på vänstra sidan om jag inte tar det.  Nu står maten i ugnen, agan fixat :) ska bli så gott.. Fast mitt smak och luktsinne är kasst :P Hur som så får jag ta mig i kragen med träningen när jag vart frisk i nåt dygn.


Smsar med Ago nu. Så nu vet ni hur det lig...

img_6832 (MMS)

Smsar med Ago nu. Så nu vet ni hur det ligger till. Kommer nog bli lik snubben på bilden för jag har nog typ samma hudfärg nu.


Experiment C-vitamin. Detta blir min lunch...

img_0667 (MMS)

Experiment C-vitamin. Detta blir min lunch och till det en kopp varmt vatten med honung och lite salt (salt för jag vaknat badande i mitt svett på natten). Febern är tillbaka också. Annars så går det nån reklam nu om nån tablett. Imodium säger vi att det är. Och i reklamen säger de två ggr -imodium munsönderfallande tablett! Ursäkta men vad är munsönderfallande för jädra hittepå ord? Tablett som smälter i munnen hade dugt bra.


Japp här sitter jag nu. Blir trött på att ...

img_2076 (MMS)

Japp här sitter jag nu. Blir trött på att springa och spotta ut slem hela tiden så jag kan ju lika gärna bosätta mig här. Det bästa vore nog att sätta duschen på brännhett och stänga dörren. Varma ångor verkar va det enda som håller hostan på avstånd.   Men jag måste ju hålla mig sysselsatt också.. Tänker att mobilen inte blir så glad av alla ångor, kanske jag ska plasta in den då? Eller så kanske man för en gångs skull kan sova.. Kanske plasta in en kudde? Fan man skulle ha en bastu.. Undra om det funkar att sätta på hårtorken och lägga den på bordet i riktning mot näsa och mun när jag ligger i soffan? Fast det blir ju ingen direkt ånga av det. Nej nu börjar jag fan få ont av att sitta här. Intar soffläge igen och drar täcket över huvudet så jag kan ligga och flåsa ut och andas in mina egna bacillångor. Usch kommer ihåg när vi var i Åre med vår fritidsgård och en kille som låg och var sjuk spottade sitt äckliga slem i en plastmugg. Och så lät han den liksom bara stå där på golvet, vidrigt. Den metoden lovar jag att jag håller mig borta från!


Nä fy fan nu har jag tröttnat. Gick och la...

img_0499 (MMS)

Nä fy fan nu har jag tröttnat. Gick och la mig med kläder, 3 täcken och en ullfilt inatt men höll ändå på att frysa arslet av mig. Vaknade helt blöt av svett en gång. Och så somnade jag med ett vattenglas i handen och vaknade hostandes så jag hällde vatten över hela mig. Sen har jag nog vart mer vaken än sovande pga den förbannade rethostan. Annars är jag lite friskare, ingen feber och lite mindre ont i kroppen och halsen men helt jävla snorig ända upp i hjärnan. Så då är frågan om jag orkar jobba imorgon? Känns bara jobbigt att snacka med kunderna och få värsta hostattacken. Hmm what to do? Nu ska jag dricka min kopp te och sen duscha och tvätta håret som inte är tvättat på föör många dagar.


Bedrövlig!

Jag är sjuk och känner mig helt bedrövlig. Ont i hela kroppen, kli host och svullet i halsen. Och pga av halsen mår jag även illa. Och så är jag hungrig men får knappt i mig nåt att äta.
Och det värsta är nog ändå att jag inte kunde ta mig till jobbet idag.. åtta timmar, Lördag= dubbelt betalt, massa shoppingglada människor :(
Tyck gärna synd om mig nu, ni fattar väl att det är den enda anledningen jag bemödade mig att släpa den onda kroppen till datorn?

RSS 2.0