Mögelosten har möglat.. Dags att kassera!

img_6531 (MMS)

Mögelosten har möglat.. Dags att kassera!


Sture ääälskar paprika!

img_8972 (MMS)

Sture ääälskar paprika!


Mytiskt?

Sommardagen igår var inte alls mytiskt...??? Iphonen gör lite som den vill ibland, alltså skriver lite vad den vill. Men mysig var den däremot, dagen igår. Se inlägget nedan.

Blötdjuret Linette

Tror jag snart förvandlas till ett blötdjur här på balkongen i värmen. Denna vackra dag till ära har jag en katt som för tillfället sitter bakom sängen. Det gör han rätt i, kan tro att det är svalt och skönt där. Denna bedårande varelse heter Pepper och bor egentligen i samma hushåll som Lollo. Men när matte är borta dansar katten på bordet (eller hur det nu var..). Så dansa på bordet här kommer han nog göra till på söndag. Lite andra aktiviteter ska vi nog också hitta på. Igår var det en mytiskt sommardag med fina tjejer. Vi fikade på creperiet, sen köpte vi glass. Lollo och jag slog till på varsin våffla med kulglass och mjukglass och strössel OCH topping. Vidare begav vi (vi bestod nu av lollo, lejla och jag) oss till minigolfbanan i hästhagen. Spelade ett varv på typ 1 1/2 timma, vi var rätt kassa alla tre men Lollo var minst kass och jag var mest kass. Kvällen avslutades hos Lollo där vi bland annat med skräckblandad förtjusning prövade att epilera benen. Ikväll blir det grill hos Pappsen :D

I brist på annat kollar jag på nigella (ko...

img_6474 (MMS)

I brist på annat kollar jag på nigella (kocken) medans jag äter. Undra varför hon har tabasco (och honung) på sängbordet.. För att krydda till det lite kanske? Höhö. Jag, Maria och Eve käkade på Bells coffee igår då massa annat var stängt. Måste säga att maten inte var nån höjdare alls. Så bemöda er inte att gå dit om ni nu skulle få för er det. Nej nu måste jag ta tag i dagen. Ska träffa tjejerna på stan om ett par timmar och har en del jag måste få gjort innan. Tänkte bl.a. Klippa mig men det lär jag inte hinna.. Tjing!


Midsommardagen idag. Och jag mår prima och...

img_6055 (MMS)

Midsommardagen idag. Och jag mår prima och är pigg. Har "redan" hunnit käka frukost, dushat, bakat piroger och ätit piroger och slappat framför tvn. Gött! Vi skippade firandet igår. Jag var trött efter att ha jobbat 9-timmarspass senaste dagarna och hade ingen lust att dricka alkohol eller festa med massa folk. Vi tog en långpromenad, klappade djuren på stora holmen, fikade i wadköping och kollade sen på Red riding hood. Jag tyckte den var bra trots att den fått dåliga recensioner. Såg några midsommarstångar och midsommarsnippor (snopp, snippa.. Aa ni fattar) igår.


Testat två nya glassar. Båda var goda men ...

img_2787 (MMS)

Testat två nya glassar. Båda var goda men jag gillade nog mest gräddkolan. Agan gillade mest brownieglassen. Hoppas ni har en bra afton!


Finally!! Var och storhandlade precis. Och...

img_5771 (MMS)

Finally!! Var och storhandlade precis. Och vet ni vilken angenäm upptäckt jag gjorde (förutom ett par blommiga gummistövlar)  ? Jo karamellkungen har fått massa lösgodis som förut bara funnits att köpa i färdig påse eller som stycksaker. Tex Marabouchoklad, toblerone, tutti frutti godisar, bilar och annat skoj. Vilken revolution =D


Bakat lingon och kolapaj  Det var riktigt ...

img_9421 (MMS)

Bakat lingon och kolapaj  Det var riktigt mumsigt faktiskt :)  Var ett tag sen jag bakade nu.. Nästan så att en liten del av mig hann dö där ;) Snart blir det måndagsmys med chips och dipp.


Tja idag ser jag lite ut som en stoppad ko...

img_9926 (MMS)

Tja idag ser jag lite ut som en stoppad korv i pyamasbyxor, great :) Ska till tandläkaren och hålla handen idag. Hur bra stöd tror ni jag är som själv skiter ned mig bara på tanken. Lovar att bete mig som folk. Igår va Lollo, Lejla och Kim här och käkade. Det blev hel laxsida i ugn med potäter och hovmästarsås (i såsen hade jag bl.a. 2 dl matolja och 2 msk socker, haha) Trevligt värre =D kollade på en film senare och käkade jordgubbar m glass och marääänger. Tjing tjing


Haft tjejmiddag hos mig ikväll. Titta vad ...

img_7917 (MMS)

Haft tjejmiddag hos mig ikväll. Titta vad jag såg på kylskåpet nu =D <3


SMS-inlägg

img_1291 (MMS)


Lille lille vännen

setat (man kan ju fan inte skriva setat?!) Suttit (ser också helt bjajj ut men nöj er med det) framför datorn och kollat på den tomma skärmen ett tag. Har egentligen inte så mycket att säga er just idag.
Kollar på en bild som finns bredvin skärmen när Shaggy var en liiiten kattunge. Han ligger under en röd elljusstake och jag kommer så väl ihåg att han låg och fes där den julen. Lille vännen. Tänk så stor han blivit nu, min lilla kotte!
Jag mmsar bilden så får ni se..

Nytt från H&M

Beställde hem lite från H&Ms rea. Ni får vrida på skalle eller dator, för omständigt att vrida bilden förstår ni ;)




Klänningar och kofta kostade under hundra lappen (75:- typ) och bältet strax över om jag minns rätt. Kap!
Ber om ursäkt att jag nästan (eller egentligen inte ens i närheten) flashar mig men det var svårt att hålla i kameran och ta kort och hålla ihop tröjan samtidigt..


ovärt

Ljög visst lite i förra inlägget då jag sa att jag var och jobbade. Hade tänkt tidsinställa det till imorgon men det glömde jag bort och tryckte bara på "publiceraknappen".
Gör om gör rätt. Ska knåpa ihop nåt nu som läggs upp imorgon. Visa det jag precis hämta ut på posten kanske? Så får det bli..

New look

Hallååå där!

Nu är jag och jobbar i marieberg och har skojsigt!
Tror ni jag skulle fått jobbet om jag såg ut såhär?

Eller såhär?

Eller såhär?

Jag tror inte det va? skulle nog inte fått jobba bland folk överhuvudtaget och speciellt inte där barn kan vistas.

Orange

Visst stavas det orange på svenska?
Jaja hur som har min klo den färgen, jag gillart! Borde rensa min kyl på nagellack. jag har nämligen sisådär (vänta ska räkna...)... 40 nagellack för att va exakt. Säkert 10 st sega och obrukbara.

Tyvärr ser det lite väl rött ut i vissa ljus men what the heck!

Kohage

Syster å jag tog en liten promenix förut idag. Besökte klapphagen på vägen och bekantade oss lite med kreaturen där..
Den här damen var väldigt tillgiven, kanske van att alla ungar får mest uppmärksamhet kan jag tro.

Hohooo så här ser lille griseknoa ut när han tuggar...nam nam nam


kajan hitta en go hög att trycka ned näbben i, nam nam nam sa han också och tackade kossan som lagt den där.

koooa


Nu har jag kollat bussen för imorgon (och lördag) till marieberg sisådär 5 ggr så hoppas den går som det står att den ska. Känner inte att jag helt litar på busstrafiken.
Lite segt att man måste åka 1-1 1/2 timme innan man börjar jobba. Förr gick bussen från mig ända ut till marieberg, hur smidigt var inte det då?
Men lika glá för det är já..

Hej hörrni! Det gick bra att jobba igår, r...

img_1181 (MMS)

Hej hörrni! Det gick bra att jobba igår, roligt var det också :) mycket nytt att ta in bara.. Mest med kassan. Känns iallafall riktigt bra och det gör mig gla'. Mindre glad blev jag när jag ringde AMS förut. Inte av att jag ringde dom men för att jag skulle sätta mig på köksstolen mitt i samtalet och fick en sticka i rumpan, haha. Nu har jag städat och skurat här hemma. Måste nog ner till affären om jag ska kunna slänga ihop nåt ätbart. Hej så länge!


Yeeeees!!! Yes yes yes, jag fick jobbet =D...

img_4256 (MMS)

Yeeeees!!! Yes yes yes, jag fick jobbet =D ska börja jobba på hemtex redan imorgon. Kuligt!! Nu har vi precis ätit i Ludvika och är på väg hem mot kära Örebro.


Vi har det bra här :)

img_6574 (MMS)

Vi har det bra här :)


Tja!

Jag var ju iväg och provjobba några timmar i Tisdags, det sa jag va? Fick för mig att jag skulle få besked ganska snart men jag väntar fortfarande... Tron på positivt besked börjar försvinna känns det som. Men jag hoppas fortfarande.

Imorgon åker jag, Lollo, Lejla och Tove till Lollos sommarstuga i dalarna. Kommer hem på måndag kväll nångång.
Ska bli myyys. Ser ut som jag packat för en vecka fast jag typ inte har med nåt..

Två idioter på midsommarafton i dalarna förra året. Vi ser mest ut som idioter på alla bilder jag har. Detta var en av de normala bilderna.

Bamse is in tha house!! Ska gå på bio om e...

img_4270 (MMS)

Bamse is in tha house!! Ska gå på bio om ett tag, water for elephants blir det :)


Gissa låten? Närå men jag pumpar lite muuu...

img_8267 (MMS)

Gissa låten? Närå men jag pumpar lite muuuusic innan jag måste bege mig ut i det svenska sommarvädret ( regn och kvalmigt) Allas vår älskade Tove är i stan och henne blir jag gärna hur blöt som helst för (var nära på att använda en synonym för ordet blöt men det blev så fel..)  Marknadsafton är det idag med.. Kan säkert få med mig tjejerna på en vända. Tjing!


Tusan..

Jag har skickat minst tre inlägg hit via mobilen sen inlägget med rubriken "HAPPY" (som så vitt jag ser är det senaste som postats).

Det viktigaste och roligaste är iallafall att jag ska få provjobba på Tisdag =D. Jag var ju på intervju i Fredags så jag håller tummarna för att de blir nöjda med mig på Tisdag så jag får stanna över sommaren eller ännu hellre längre än så då en tjej är sjukskriven och sen blir mammaledig. Åh det vore så himla roligt! Sättet de arbetar på verkar skitkul och de två personerna jag hann prata med (chefen och en anställd) verkar supertrevliga.
Har gluttat lite på deras hemsida för att försöka plugga in en del. Man måste ju ligga ett steg före, hehe.
Läääängtar till Tisdag...

Annars har jag vart på kalas hos Lollo, hängt i solen med Ago, käkat sundae på nya glasstället i stan, matat fåglar (herregud måsarna är galna!), städat & putsat fönster, kollat på film. Ja, typ det.

Ikväll blir det Bigbrother final. Har hållt på Simon länge men nu har jag sett ett par mindre charmiga sidor, så vet inte om jag kanske håller på Peter istället. Bara jag som tycker så om Simon kanske? Vem håller ni på?

Imorgon ska det va sooooligt och varmt så njut av det nu alla som är lediga!

Yummie Yummie :)

img_6285 (MMS)

Yummie Yummie :)


Slängde ihop en good tonfisksallad som ska...

img_2709 (MMS)

Slängde ihop en good tonfisksallad som ska ätas på en härligt solig och skön balkong just nu. Hemmagjord Rhode island, hemmagjort iste och civape (?) bröd med vitlök/örter färskost. Nu blev ni allt avundsjuka ;) vilken härlig fredag!


HAPPY

Ska få komma och visa mig och prata lite om ett eventuellt jobb på fredag. Jag tjoade högt efter vi lagt på luren, haha.
Det är ett superbra och roligt ställe preciiis i min smak också! Vill inte berätta var ifall det inte blir nåt men är överlycklig att jag åtminstonne får komma dit =D

RSS 2.0