Pjuh! Köpt hantlar. Inte på eget bevåg uta...

img_6112 (MMS)

Pjuh! Köpt hantlar. Inte på eget bevåg utan sjukgymnasten tyckte jag skulle ha det. Gjort mina övningar nu och tyckte att det var lite väl tungt i vissa övningar innan jag insåg att själva handtagen måste väga 2 kg st :P woopsie. Nu börjar det kännas i ryggen i alla fall!


Tja! Louise och jag var hos mamma och röjd...

img_7398 (MMS)

Tja! Louise och jag var hos mamma och röjde igenom massa lådor med gamla leksaker (mamma ska flytta). Hittade diverse läskiga dockor och massa gosedjur som man minns allihopa. Nån bok man skrivit i i skolan och nån vänner bok och söta klänningar fanns också. Var ju tvungen att ta med favoritsakerna hem.  Har precis ätit en goood gryta här hemma. Lagade i lergrytan igen, en stor bit nötkött som fick vara i ugnen i tre timmar gnuggat med kryddor och vitlök. Sen gick köttet lätt att dra isär med gaffel :) sista halvtimmen hade vi i lök, paprika, krossade tomater, grädde och en buljongtärning. Åt detta med ris, supergött!


Trevlig första advent! Väldigt milt väder ...

img_1710 (MMS)

Trevlig första advent! Väldigt milt väder för att vara 1a advent och väldigt stormigt. Helt okej med storm en dag som denna. Idag har vi städat och nu har jag precis julpyntat. Agan är iväg med en kompis som ska köpa dator sen kanske han vill dricka lite glögg med mig :D Kanske måste köpa nån liten pepparkaka eller nåt.. Julkänslan måste infinna sig! Igår drog vi lite spontant över till Tina och Pierre som flyttat in i närheten av oss. Lejla och tompa hade hjälpt dom flyttat hela dagen så vi gick dit och drack lite vin när dom kämpat klart ;)


Fick mersmak efter att vi åt på efesos i f...

img_0456 (MMS)

Fick mersmak efter att vi åt på efesos i fredags. Satan i gatan vad god deras filét mignon var! Så detta lagade jag igår. Köpte färdig bearnaisesås (jensens bôfhus.. Hur det nu stavas) och den var ingen höjdare. Trist men vad skulle jag förväntat mig, gillar inte alls deras mat så.. Bion var bra men jag tyckte inte filmen var alls så bra som mina kära kompanjoner tyckte.. Måste se den igen för att ändra uppfattning tror jag!


Nu drar jag och Ago upp på stan för att kä...

img_1913 (MMS)

Nu drar jag och Ago upp på stan för att käka på efesos med fina vänner och sen drar vi alla vidare för att se 4e twilight filmen. Ska bli såå spännande!


Jul nästa

Nu är det mindre än en vecka kvar till julafton och inte en gnutta julkänsla infinner sig i mitt sinne.
Borde börja julpynta med det får nog bli imorgon eller på Söndag. Jag vågar ju inte gå ned i källaren själv nu när Agopago är på jobbet.
Vet ni vad jag gjorde förra året denna tiden? Hoppas ni inte kommer ihåg, det skulle kännas lite obehagligt.
I alla fall gjorde jag detta fina pepparkakshus. Wonderful...

Och den fula kaktusen i bakgrunden är sen länge begraven men nu har Agan börjat tjata om att han vill ha en kaktus igen, hujedamig!


Sån härligt blek bild. Nu drar jag iväg oc...

img_5066 (MMS)

Sån härligt blek bild. Nu drar jag iväg och jobbar. Skulle vart ledig idag men en tjej var sjuk så mer klirr i kassan för min del. Tjing!


Hur avundsjuka blir ni inte på vår söndags...

img_3909 (MMS)

Hur avundsjuka blir ni inte på vår söndagsmiddag? Gjorde en hel kyckling i lergrytan. Sås på buljongen som blev och till det kokt potatis och morot, stekt haricot verts  och svartvinbärsgelé.


Läser typ aldrig kenzas blogg men nu sitte...

img_5187 (MMS)

Läser typ aldrig kenzas blogg men nu sitter agan och spelar så jag har snart plöjt igenom hela nätet ;) Och fan vad jag garva när jag fick syn på den här bilden! En 50 årig kvinna som tatuerat in twilight gänget på ryggen. Grymt kul! Sen tycket jag mig se hennes brevinkast också, så att säga. Apropå twilight så längtar jag tills vi ska se den på bio :D Idag har jag vart hos sjukgymnasten och sen tränat det som jag blivit tillsagd att göra. Nu börjar mitt nya liv mot en friskare rygg förstår ni. Javisst!


Igår bakade jag biskvier, så jäkla gott! O...

img_2105 (MMS)

Igår bakade jag biskvier, så jäkla gott! Och idag står det städning och tvättning på schemat för min del så har redan unnat mig två stycken :)


Den där låten -du måste finnas. Kollar på ...

Den där låten -du måste finnas. Kollar på true talent och en tjej sjöng den där låten "du måste finnas, du måste jag lever mitt liv genom dig. Utan dig är jag en spillra på ett djupt och öppet hav. Du måste finnas du måste, hur kan du då överge mig. Jag vore ingenting. Jag vore ingenstans om du inte fanns" Ja ni vet.. (Kristina från Duvemåla?) och den låten handlar väl om Gud, om tron på Gud. Ni som jag känner vet att jag inte tror på nån gud, men skitsamma. Det jag blir lite irriterad på är att oavsett om man tror på Gud eller inte så borde ju tron på människan och framför allt på sig själv vara störst. Att man vet att man kan själv/klarar sig själv och tror på sin egen varelse. Ni fattar va? Hur hopplöst är det inte att tro att man inte är nånting om Gud (eller nån annan för den delen) inte finns? Varning för fördomar nu men när människor som kanske inte ens tror på gud egentligen är i svaga ögonblick (en livskris eller whatever) i livet så kan det ju vara lite lätt för dom att börja tro på gud.. Som en tröst. För att tro att de ska bli räddade typ. Tro mig, till och med jag har skickat iväg en liten smygbön när livet inte vart så glatt (för mig eller för nån annan) för säkerhets skull liksom. Trots att jag vet att det som händer händer ändå. Och människan (och de älskade djuren) är stark av sig själv och behöver ingen Gud för att klara sig. Vi behöver bara varann :D


Så det kan bli hörrni! Här är lite inredni...

img_8588 (MMS)

Så det kan bli hörrni! Här är lite inredning som jag köpte i Ullared. Nog tjatat om det men lampskärmen jag köpte hänger nu upp och ned i vårt tak. Jag haffade mig visst en lampskärm som skulle va till en golvlampa. Skitans! Och den är lite vidare upptill än nedtill. Måste fundera ut hur detta ska lösas.


Hihi tjuvstart :P

img_2151 (MMS)

Hihi tjuvstart :P


Nämen tja! Vad gör ni denna fredag.  Själv...

img_6668 (MMS)

Nämen tja! Vad gör ni denna fredag.  Själv kliar jag mitt husdjur under hakan och pussar den på näbben. Annars väntar vi (jag och fågeln) på att agan ska sluta jobba. Då tänkte vi ha kramkalas och sen bege oss upp på staden för mat och en skräckfilm. Det blir najs.


Lite köksgrejer från Ullared. Så nöjd över...

img_6056 (MMS)

Lite köksgrejer från Ullared. Så nöjd över den lila ugnsformen :)


De här sällskapsspelen köpte jag i Ullared...

img_3506 (MMS)

De här sällskapsspelen köpte jag i Ullared. 547:- för alla tre :) spel som är så dyrt annars! Nu ska jag iväg och jobba 10 timmar, hepp hepp!


Vi hade skitkul på Ullared igår. Massa pen...

img_0996 (MMS)

Vi hade skitkul på Ullared igår. Massa pengar spenderades :P. Det här köpte jag i klädesväg (och underkläder). Det är ännu en helkroppsdräkt (när nr måste tvättas liksom.. Används flitigt här hemma), ett pannband, skinnhandskar, väska och en kofta (oops mitt köpstopp på koftor gällde visst inte här). Såg den där Morgan från dokusåpan Ullared också. Inredningsgrejer i nästa inlägg kanske? Har sovit typ tolv timmar i natt, vaknat till och somnat om ett par ggr men andå!


Borsta tänderna sen mot Ullared. Har sovit...

img_6672 (MMS)

Borsta tänderna sen mot Ullared. Har sovit typ hälften av vad jag bör men lika taggad för de är jag!


Hej! Charmigt att ta bild underifrån.. Vil...

img_2524 (MMS)

Hej! Charmigt att ta bild underifrån.. Ville bara visa mitt barr och säga att på onsdag ska jag klippa mig. Ska ha kvar det långt men det är väldans torrt och buskigt (haha buskigt..) i topparna nu. Nu åker jag iväg och jobbar!


Sitter och kollar lite på gekås/Ullared bl...

img_6635 (MMS)

Sitter och kollar lite på gekås/Ullared bloggen. För dit ska jag och mina pinglor på tisdag. Ska bli sååå kul! Blir nog inhandlat en massa pyssel till hemmet, säkert en del juligt sådant. Igår var vi på 50 års kalas (pappas sambo). Var trevligt, mysigt och gott med buffé :)


En god och en äcklig glass. Den goda är en...

img_2448 (MMS)

En god och en äcklig glass. Den goda är en chokladglass med kladdkakebitar, mörk kolasås och pecannötter :D


Se sån rar bild agan messa mig precis. Sam...

img_0703 (MMS)

Se sån rar bild agan messa mig precis. Samma kisse på båda bilderna.


När jag läste detta i tidningen (läser nåt...

img_3559 (MMS)

När jag läste detta i tidningen (läser nåt blad från handels i brist på annat) tänkte jag att en femåring kan ju inte göra en film. Sen läste jag vidare och förstod att hon på bilden går tredje året på gymnasiet. Då är ju frågan om hon faktiskt ser väldigt ung ut eller om jag nått den åldern då jag tycker gymnasieelever ser ut som dagisbarn.


Mmm fisksoppa med saffran, vitlöksbröd och...

img_3183 (MMS)

Mmm fisksoppa med saffran, vitlöksbröd och ett glas vitt vin (blev över sen i fredags då Ago hade kompisar här, passande)


Sådär.. Då var biltema avklarat. Tyckte de...

img_7899 (MMS)

Sådär.. Då var biltema avklarat. Tyckte det var krångligt när jag skulle knäppa på mig klockan förut men nu såg jag precis att jag satt den upp och ner. Smidigt om jag ska visa någon annan vad klockan är däremot.


RSS 2.0