Haha, finn ett fel!

img_1371 (MMS)

Haha, finn ett fel!


Frukost nr 2 för dagen. Känns nyttigt. Knä...

img_7418 (MMS)

Frukost nr 2 för dagen. Känns nyttigt. Knäckebröd med ägg och tonfisk i tomatsås. Jag skräms lite av tanken att äta sån där makrill i tomatsås så blev så glad när jag hittade likadana burkar fast med tonfisk på citygross. Och juicen har jag pressat själv, apelsin och citron, älskar citron! Snart ska jag brumma iväg till jobbet. Sen sist jag skrev här har jag även jobbat lite på den lilla handelsboden vid stallbacken. Urmysigt och fint. Blir nog fler ggr under nov-dec iallafall :) det är en jättego tjej som jag jobbade lite med på finrummet som äger handelsboden så jag blev jätteglad när hon frågade ifall jag vill jobba lite extra där. Sen har jag haft en kul och mysig kväll med tjejerna+kräm (haha kräm är en av mina kompisars kille) och myst med Ago här hemma.. Och tvättat och städat och sånt skit ;)


Det var visst idag jag skulle till läkaren...

img_3050 (MMS)

Det var visst idag jag skulle till läkaren. Tror de sa fel dag till mig men nu har jag vart där. Som jag förstod så kom vi fram till/ antog att jag har ont pga min gamla skada i muskeln under vänster skinka (prrima skinka yepp yepp). Han klämde och vred och vände på mig. Sa att jag nog har lite skolios (sned ryggrad va?) att mitt vänsterben är nån cm kortare men att det inte borde vara några problem. Att jag förmodligen har nåt problem med diskarna i ländryggen (heter det diskbråck kanske?). Musklerna i baksida av vänster lår är försvagade  (för att jag belastat högerbenet mkt mer pga av skadan förmodligen). Ja det var nog det. Och att jag är stel i axlarna och svullna muskler lite här och var. Och självklart blir lösningen amputation av vänster ben. Eller nä sjukgymnastik var det ju. Hårdare styrketräning än normalt då jag dansat professionellt (hans ord INTE mina, haha). Ehm ja då är ju det ända problemet min extremt dåliga disciplin. Efter första sjukgymnast besöket så jävlar! Fan glömde hämta ut tabletter som han skrev ut, skitans! Just ja bilden är tagen i en lägenhet över krämarhuset, fin utsikt!


Ser ni inte hur ont den har? Ryggkraken. S...

img_4999 (MMS)

Ser ni inte hur ont den har? Ryggkraken. Ska till läkaren nu. Annars känns det bäst att ligga på magen och spela spel i telefonen. Spännande att se om läkaren kommer fram till nåt.


Jag är så ful på den här bilden på riktigt...

img_5165 (MMS)

Jag är så ful på den här bilden på riktigt så här är jag i legoverision. Nyheterna om Nelly sen sist.. Ja dom skiter ju i sina kunder, hittade plötsligt på att jag beställt 3 par skor (hittade på ett extradatum) sen insåg dom sitt misstag där tror jag men vägrar erkänna sina fel. Bad om att få tala med en chef 3 ggr innan jag hotade med att kontakta Konsumentverket (heter inte så men ni fattar) och då minsann.. Idag ska de höra av sig. Detta har tagit TIMMAR av min fritid. Jaja imorrn ska jag till läkaren för att kolla min rygg. Trött på skiten, blir knäpp om de skickar mig till sjukgymnast igen. Nej nu ska jag snart åka till jobbet!


Jäääääävla Nelly.com

Är så jävla arg och frustrerad på de Nelly.com (ooo vilka fula ord som far genom mitt huvud).
Om ni läste inlägget igår så har jag pratat med dom ytterligare några ggr och det senaste svar jag fick var -jag kan inte hjälpa dig du måste ringa klarna så de tar bort fakturan (trots att jag bad dem att ringa klarna själva och lösa detta). Så jag ringde klarna IGEN och klarna säger att nelly måste makulera fakturan, såklart! Klarna kan ju självklart inte bara ta bort fakturor hur som helst. Billigt folk skulle kunna shoppa då, eller hur?

Nej jag blir fan galen på dom.

Kvällsmat för magen och tvkväll för mig oo...

img_5735 (MMS)

Kvällsmat för magen och tvkväll för mig ooonda rygg. Imorrn får jag ringa vårdcentralen åt den, ryggen alltså.


Suck

Man kan ju tro att Nelly.com anställt folk till kundtjänten som blivit rostade i brödrosten liiite för länge för de är ju fan brända!
Nej ursäkta de är säkert normala men jag blir så irriterad!
Har beställt och betalat ett par skor som jag sen skickade tillbaka och bytte mot ett par mindre. Sen får jag en påminnelseavgift, faktureringsavgift och priset på skorna skickade i en påminnelse från Klarna (de som sköter deras betalningar)
Jag berättar för Nelly att jag redan betalat (och de har inte fört tillbaka några pengar på mitt konto däremellan) och hur det ligger till. Till svar får jag att jag ska ringa klarna. Fine...står i telefonkö hos dom som sen säger att nelly måste ta bort fakturan. Hör av mig till nelly igen (man kan ju bara skriva över internet till dom) som säger oj sorry vi ska ta bort avin. Vaddå avi säger jag, jag ska inte betala nåt det är ju redan betalt! Varpå de svarar att det tagit bort faktureringsavgiften. Svarar återigen att jag betalat allt jag ska och berättar allt så vem som helst som blivit tappad som liten ska förstå. Och nu de sista de svarat är att jag ska betala returportot men det är nedskrivet så det ska jag inte betala...what? Detta ska tas omhand på måndag. Ok men kan jag riva den jävla fakturan eller? Suck.
Tack för mig.. och duktigt om ni läste ända hit.

Jango on tour

Jag var med och dansade i den här filmen år 2007. Och nu har jag vart på premiären (i Fredags).
Den var rolig och lite galen och dansscenen var grym såklart ;)
Men det bästa av allt: Det satt en familj bakom oss. I filmen har ena killen fått en könssjukdom och flickan bakom mig (5 år gammal typ) frågar - Mamma hur fick han ont? Varpå mamman svarar -Det kan du fråga pappa om sen.
HAHAHA, så guld.
Filmen släpps på dvd i november om ni vill ha ett exemplar eller bara hyra den. Jag kommer såklart köpa den som minne.

Plötsligt händer det! Agan kom nyss hem me...

img_6598 (MMS)

Plötsligt händer det! Agan kom nyss hem med en stor bukett blommor till mig :) mycket finare och mycket mer lila i verkligheten. Hade lite problem att hitta en stor vad så jag tog spaghettiburken ;)


Okej här kommer det stora erkännandet. Jag...

img_2264 (MMS)

Okej här kommer det stora erkännandet. Jag och syster Louise glömde mammas födelsedag! Fy vi är hemska människor. Gjort likadant mot pappa för flera år sen. Vi skäms. Påminn oss gärna hädanefter om viktiga event. Tur att vi har världens bästa föräldrar som förlåter oss :D


Såhär trött är jag idag! Men snart får man...

img_8122 (MMS)

Såhär trött är jag idag! Men snart får man sova :) och imorgon är jag ledig. Vore helt suveränt om det ville vara soligt. Men sol och värme känns lite väl avlägset. Bilden på den trötta hästen tog jag för bara nån vecka sen och där och då var det varmt och skönt. Sverige är lite scitzofrent. Igår var jag med jobbet i Kumla hos en arbetskamrat. Käkade tacos och hade trevligt. Sen sov jag hos mamma eftersom agan hade kompisar hemma. Och imorse ser jag min epilator ligga på vardagsrumsbordet med några långa manshår i. Fick höra att de inte var så manliga och tuffa när de testade den, haha!


Man brukar alltid bli mött i dörren av all...

img_3477 (MMS)

Man brukar alltid bli mött i dörren av alla tre små monstren när man kliver innanför dörren hos mamma. Idag var det bara Felix som mötte mig. Blev genast lite orolig. Men de här två låg bara och mös. Eller ja Alice tvättade shaggy så hon lät nog inte han gå. Älskade små djur!


Nya gardiner och nya kuddar såhär till hös...

img_3479 (MMS)

Nya gardiner och nya kuddar såhär till hösten. Från hemtex.


Precis varit på nyöppnade citygross. Jätte...

img_1807 (MMS)

Precis varit på nyöppnade citygross. Jättefräscht och stort utbud. Dit kommer vi nog åka numer när det ska handlas. Var lååånga köer och mycket folk just idag på premiärdagen däremot. Musli i lösvikt blev jag exalterad över. Saknade någon torkad blåbär däremot :P


Det gick ju snabbt och smidigt :) men oj.....

img_1797 (MMS)

Det gick ju snabbt och smidigt :) men oj.. Jag har nitton tjocka stickade koftor/tröjor. Och då har jag bara räknat med de som är tjocka. Köpstopp på den fronten tror jag. Blev en stor påse att slänga ned i Frälsningsarméns container med. Nu ska jag plocka med tvätt och sånt där kul..


Hepp hepp! På med radion, upp med rullgard...

img_2659 (MMS)

Hepp hepp! På med radion, upp med rullgardinen, in med ljuset, ut med sommarkläderna, in med vinterkläderna. Dags att möblera om i garderoben helt enkelt.


Måndagsmorgon! God frukost med färskpressa...

img_8926 (MMS)

Måndagsmorgon! God frukost med färskpressad apelsinjuice, macka och vaniljyoghurt med bär och müsli. Ska bege mig till Ica och hitta en mindre intressant lunch att ta med till jobbet. Tjing!


RSS 2.0