Lördagsmys. Ätit gott och nu blir det stek...

img_6641 (MMS)

Lördagsmys. Ätit gott och nu blir det stekta bananer med glass, mums!


Vafan?? Haha

img_5489 (MMS)

Vafan?? Haha


Heja sommarn!! Så fint solen lyser i dag d...

img_8797 (MMS)

Heja sommarn!! Så fint solen lyser i dag då :D jag avled nästan i den koookheta bilen på väg hem från jobbet.  Men nu sitter jag på balkongen. Känner mig lite besviken på mina tre små raringar som var här igår.. Dom lämnade liksom allt godis. Inte okej, hur hanterar man något sådant? Vi hade en väldigt flamsig och fnittrig kväll igår. Man skulle nog tro att vi druckit om man inte visste att vi var spiknyktra). Träffade på den lille kotten som är på bilden när vi skulle hem till mig. Träffade även på ett par alkisar som sjöng Sven Ingvars (?) för oss och såg en man som pruttade när vi åkte förbi han. Sen ramlade nästan två nötter (inte jag alltså) på en matte och hund när de skulle skjutsa på cykel, haha tjejer ni är så kul!


Kom på att det är dags att ta 2a vaccinati...

img_4297 (MMS)

Kom på att det är dags att ta 2a vaccinationssprutan om man vill att det ska hålla i minst 20 år, och det vill man ju!


Blev lite shopping idag. Vi skulle ha en k...

img_6470 (MMS)

Blev lite shopping idag. Vi skulle ha en kontorsstol och en pläd att slänga över fotöljen. Kom istället hem med en sodastreamer, en epilator (som jag velat ha så nu har jag epilerat bena, silk epil 7 - den va bra) lite pärmar (skulle jag ju faktiskt också ha) som jag sorterat viktiga papper i, brickan ni ser på bild, muffinsformar och sköljmedel... Nu på kvällen har jag fikat med M&M (Maja och Maria). Köpte lite olika smakprover till sodastreamern, men det var visst socker i dom. Vanlig sockerfri ska väl inte va svårt att få tag i? Vill ju att det fortfarande ska vara vatten och inte läsk liksom. Imorgon är det ny vecka och det känns som att den kommer bli bra =D


Vart är sommaren?

Undrar vart den underbara sommaren är? Men ska jag erkänna något? Jag längtar lite tills man kan ha på sig en mysig kofta, tjocka strumpor, tända ljus hemma och kolla på film (film kan man ju kolla på ändå men inte med samma känsla). Fast det får gärna vara lite härlig sommar innan dess. För sen innebär ju hösten allt som oftast massa regn och rusk, vilket är mindre trevligt.

En liten liten hund på en liten Ö i ett stort Thailand

Jag lever, är återigen tacksam över livet,...

img_5720 (MMS)

Jag lever, är återigen tacksam över livet, äter jättegoda kakor och ser fram emot att spendera dagen med en fin vän <3


Och hur tänkte man här? Vi ställer toapapp...

img_6986 (MMS)

Och hur tänkte man här? Vi ställer toapappret högst upp där på skötbordet så toavisiten blir lite spännande för de rullstolsburna. Ja det är en handikapptoa. Nu ska jag snart in på avrättning här hos folktandvården. Om en timma är jag hemma som En lycklig och förmodligen sovande människa igen.


Det är ju ganska underbart att sova tills ...

img_9530 (MMS)

Det är ju ganska underbart att sova tills man vaknar av sig själv (eller jag vaknade nog av sms men kände mig ändå redo, hehe). Nu ska jag äta frukost i lugn och ro, kolla lite på tv och sen ta bil till jobbet. Skönt att slippa åka bussen hem sen på kvällen. Och sen är jag ledig i hela tre dagar så då får gärna solen titta fram. Vore trevligt att grilla lite.


Lagar mat, lite sent men bättre än aldrig....

img_4186 (MMS)

Lagar mat, lite sent men bättre än aldrig. Jag skulle kunna äta bara sås, det är ju så gott! Iallafall min sås :)


Idag börjar jag jobba kl tre, lite segt at...

img_8135 (MMS)

Idag börjar jag jobba kl tre, lite segt att bara gå hemma och vänta på att man ska iväg. Fattar inte riktigt Dolly partons låt 9-5. Ni vet.. Working nine to five what a way to make a living. Det är ju rätt ultimat att jobba nio till fem tycker jag. Fast såklart skönt med sovmorgon också kanske ;) nu ska jag käka lite här innan jag måste bege mig.


Vad är det här för jäkla fasoner? När jag ...

img_1439 (MMS)

Vad är det här för jäkla fasoner? När jag kom hem igår kväll såg jag att det numera står två skärmar på Skrivbordet. Det ser ju idiotiskt ut men jag låter karln hållas för den här gången... Även om det kryper under skinnet på mig för att det stör mig.. Varför liksom?


Luktar som en jävla passionsfrukt. Varför?...

img_2945 (MMS)

Luktar som en jävla passionsfrukt. Varför? Jo för att jag inte ville lukta citruscocktail (en annan bodylotion som jag har... Förresten vaddå cocktail? Kuksvans?) Varför ville jag inte det då? Jo för jag kände att jag var värd MER efter duschen. Då undrar ni varför jag duschade från första början (säger vi). Jo för att jag var hos tandläkaren förut. Nu undrar ni om det hände nåt ovanligt eftersom jag behövde duscha efter ett tandläkarbesök. Njae egentligen kanske inte. Men beskedet och tanken på att laga ett hål om en vecka gör mig      svett. Först där och då blev jag rädd och ledsen och rädd och skraj. Men nu börjar jag bli jävligt pissed off! Till det stora problemet: sprutjäveln. Inte nog med att jag ska ta en spruta (jag ville gärna slippa men det rekomenderade han inte!) men så ska jag ta den i munnen.. Vafan!! Min fobi för sprutor och min fobi för tandläkarbesök samlas ihop i en stor jävla hög skit.. In your Face liksom! Kaboom, smack.  Tack så jävla mycket. Och vad får jag för mödan, ett klistermärke skulle man kunna tro... Eller kanske välja en ny tandborste. Nänä jag får betala och tacka för mig. Tandläkaren kommer säkert stå med käften vid mitt öra och borsta sina egna tänder (min tredje fobi är för det ljudet) bara för att spä på det hela lite.  Det var det, nu ska jag ägna mig och tankarna åt något roligare.  Förresten, och nu är jag seriös igen! Om ni har nåt lugnande piller att avvara är jag inte den som tackar nej. Innan nästa fredag, tack!


Hej alla glada! Sitter på jobbet och drick...

img_6670 (MMS)

Hej alla glada! Sitter på jobbet och dricker kaffe. Har precis käkat lunch, enchiladas blev det i lådan. Jag börjar frukta lite för att slutet kan vara nära.. Att jobba här menar jag då. Jag är ju främst anställd över sommaren men jag hoppas så innerligt på mer. Personalen här är så himla goa allihopa (och de verkar nöjda med mig) så det är ju inte bara jobbet i sig som jag vill vara kvar för... vill liksom vara kvaaar här. Får helt enkelt hoppas på det bästa :D


Stockholmsweekend

Vi har haft det jätteroligt i Stockholm, tack för superbra sällskap!
I Lördags gick vi runt i gamla stan, satte oss på en uteservering, glodde på vakterna vid slottet och åt glass vid vattnet innan vi begav oss mot gröna lund.
Vädret var superbra så det blev en helkväll där på grönan. Jag åkte fritt fall, bergochdalbana och smög runt i spökhuset... Oh herregud spökhuset, haha! Hade en bakom mig som krampaktigt höll i min arm och borrade in ansiktet i min rygg (som skydd?) och en framför av manligt kön som skrek som en kvinna vid ett par tillfällen. Det var kul! Efter spökhuset var vi tvugna att varva ned så vi åt god mat vid en brygga där med fin utsikt.
Vid tolvslaget stängde nöjesparken och vi begav oss mot stan där vi drack drinkar på en uteservering och skuttade runt som ballerinor på stockholms gator =D
Söndagen spenderade vi i centrum. Kikade lite smått i affärer innan vi satte oss på pizza hut och käkade innan hemfärd. Massor av skönsång i bilen blev det också såklart!



Nu blir det käk i gamla stan... Glömde säg...

img_3971 (MMS)

Nu blir det käk i gamla stan... Glömde säga att vi är i Sthlm med Lejla, Thomas och Lollo.


Hähä titta vad rart. Detta stod på bordet ...

img_1378 (MMS)

Hähä titta vad rart. Detta stod på bordet nu när jag vakna <3 idag blir det bad och sol om vädret skärper till sig lite. Sen drar vi hem till Lollo, oavsett vädret. Blir ledig i helgen då det råkat bli lite dubbelbokat på schemat så då ska det minsann bli av nåt skojsigt.


Tja!

Längesen jag skrev nåt här nu. Har jobbat hela helgen så det har inte hänt så mkt. I fredags träffade jag danstjejerna (det vill säga några av tjejerna som jag gick dans med i gymnasiet). Vi käkade på grekiska kolgrillsbaren och sen blev det ett par drinkar på IVYs uteservering där vi pratade om lån och räntor, haha nej vi flamsade och prata om en hel del annat också.

Idag har jag redan hunnit med 4 1/2 timmars städande och tvättade. Pjuh! Nu ska jag bara göra rent mig själv, hämta upp tvätten och bädda sängen.

Bjuder på några bilder jag tog när vi grillade hos pappa. Inte tagit några bilder sen dess så det får ta och duga.

Mr grillmaster, aka pappa

Louise, Nina och Danne

Ellen och Agan

Pappa och Nina bor i ett av de röda husen mitt i wadköping. Ellen (hunden) har gått och gnidit sig mot husen som färgat av sig. Därför hon ser ut som en påskkärring och är lite rödrosa.

Julia (Ninas ena dotter) och katten Sture


RSS 2.0