Nyårsoutfit



MEN FÖR I....

Jaha då var jag frisk, men vafan gör det när det värker i käken/kinden så jävla mycket att jag knappt kan svälja, gapa, prata, dricka, le. Ja whatever. Fy fan vad irriterande! Och ja, jag är fortfarande hungrig.
Äta? Skulle inte tro det...

Visdomstandshelvete.

Sådärja!

Nu kan jag lägga upp bilder igen. Här är det jag shoppa på mellandagsrean:




(Böckerna var inte på rea, lite flygplansläsning =))

Imorgon lägger jag upp bild på vad jag ska ha på mig då också.
Idag har vi städat, det var svettigt och jobbigt utan överansträngning.
Jag är hungrig hela tiden men får bara i mig några tuggor när jag väl äter, så jäääkla störande. Jag är ju typ frisk nu!


Frisk...isch

Idag mår jag hyfsat. Inte testat att äta än men hoppas på att kunna äta mer än några tuggor som det vart nu senaste dagarna. Jag är hungrig! Vafan det är ju vid magsjuka man inte ska kunna äta, inte vid influensa. Idag måste vi städa för imorrn blir det nyårspartaj minsann! Har ju inte orkat lyfta ett finger inför det ännu. Jag har dietat mig nåt kilo lättare och hostat mig en stark mage iallafall, höhö Fortfarande omöjligt att ladda upp bilder på min sida. Har de gjort om och jag som bara inte fattar hur man gör? Nej nu ska jag försöka käka frukost. Måste bunkra upp lite ju. Annars känns det som jag kommer bli full på ett glas vin imorrn, vore ju för trist..

Jag lever...

Jag är sjuk så har vart sängliggandes sen i söndagskväll. Fy fan för hög feber säger jag bara. Idag är tack och lov febern nästan borta men jag är brakförkyld och hostar så jag får kväljningar. Satsar på att kunna äta fast föda imorrn. Kämpade 1 1/2 timma imorse med två rostade mackor, ganska ovärt. Längtar till nyårsmiddagen ,haha! Innan sjukdomen small till hann jag shoppa med Lejla och Lollo på mellandagsrean. Tänkte lägga upp bilder på det jag köpte men ikonen man klickar på i bloggen för att ladda upp bilder är borta.. Får testa att logga in senare eller imorrn. Agan köpte ett wii i Lördags så jag köpte ett dansspel till det som var skitkul! Måste säga attjag var grym för att inte spelat det innan. Det var ju dumt av mig att spela trots att jag kände mig skum i halsen för en timma senare låg jag under två tjocka täcken och en filt och skakade som ett asplöv. Ska bli kul att spela när jag är frisk iallafall =)

Juldan -Om julafton

Hade som förväntat en riktigt mysig julafton med gott sällskap, god mat och en ovanligt söt tomte.



Det var det som ni får ta del av ;)


Dan före dopparedan

Hej och hå...
Fy tusan vad jag är slut! Jag duschade sittandes för jag är så trött :P
Och så hade jag precis tagit mig i kragen och orkat bre två mackor så ringer Agan och undrade vad vi skulle äta. Så nu är han nere i pizzerian och köper mat där istället, haha.

Jag lääängtar till julafton nu!! Firar ju med så jäkla bra och trevligt sällskap =D Jag och Ago, syster med sambo, mamma, pappa, underbaraste mor och dotter (en av de underbara döttrarna åtminstonne) Stranne och så tror jag en av mammas kompisar kommer med.

Ska bli KUL KUL KUL!!!

Jingle bells Batman smells Robin layed an egg batmobil lost a wheel Joker got away, hey!

I sann julanda lever jag för stunden. Slår in juliga paket hela dagarna, bränner julmusik och bakar saffranspraliner om kvällen.

Dan före dan före dopparedan =D


♥♥♥


Every mother´s child is gonna spy to see if raindeer really know how to fly

Laddade ned lite jullåtar på spotify igår så ska försöka få dem till en skiva ikväll. Svårt att hitta bra jullåtar tycker jag!
Idag är jag minsann ledig så tänkte ta tag i dagen nu.
Ska hoppa in i duschen nu sen städa, baka saffranspraliner (om jag hinner), käka, träffa Louise på stan och köpa sista juleklapparna och sist men inte minst fika med Lejla innan jag beger mig hemåt igen.
Jag är äntligen frisk nu :D Eller okej jag är förkyld men det räknar jag inte som att vara sjuk.

Ha en god da för det ska ja ha!


Sick

Jag är sjuk så vardagen består mestadels avv att jobba-sova-jobba-sova...

Ago och jag har precis kollat på en heltrevlig film här "easy A" hette den. Ny film som vi lånat av internet :P
Nu använder han min rumpa som huvudkudde och påpekar att han bli sur om jag...
Aja vi avslutar inlägget där va?! Puss och god 1vecka kvar till jul, håll er krya ungdomar!

Im so glad Im not like you

Tänkte berätta lite om igår kväll.
Vi började med att käka på Efesos, gott gott! När de stängde begav vi oss mot filmstaden och satt i cafét 1 1/2 timma innan insläppet. Jag hade inte hämtat ut biljetterna innan och de kunde inte hitta några på det kortnumret jag betalat med. Köpet var genomfört vilket jag kollat upp.
Efter mycket om och men så fanns det en soffplats för 2 personer på ett ställe och sen en ensam plats längre ned så vi tänkte att vi får turas om att sitta själva. Paret som sitter bredvid platsen för två skulle egentligen vara tre personer (den tredje var antagligen sjuk) så de hade lagt sina jackor på den ena sidan av soffplatsen.
Konversationen gick ungefär såhär:

Jag- Ursäkta men skulle vi kunna få sitta där (pekar på platserna bredvid varav den ena är fylld av deras jackor).
Tjej-Vi har betalt för den här platsen och har våra jackor här
Jag- Okej men nu finns inte våra platser kvar..
Kille- Men vart skulle era platser vara då?
Jag- Jag vet inte men nu finns inte våra biljetter och det finns bara de två platserna och en till kvar (vi var ju 3 st)
Tjej- Nej vi har tänkt ha våra jackor här!

Jag vet vem den här tjejen är och kunde inte föreställa mig att hon skulle vara så otrevlig, ouppfostrad, självisk... ja ni fattar. Och han med för den delen. Det är fan det värsta jag hört! De ville ha sina jackor där!
Vart hade dom tänkt ha jackorna först innan deras kompis blev sjuk? Nej fy fan för dryga människor!

Efter detta tänkte vi att -nej då får det fan va! Sf personalen var astrevliga och vi fick med oss massa snacks innan vi gick. Vi åkte runt till landets alla mackar för att hyra film, men det fanns tyvärr bara köpfilm.
Sen begav vi oss hem till mig och kollade på Devil som vi hade på PS3an.
Det blev ju ändå en bra kväll med trevligt sällskap! Runt halv fem drog tjejerna hem och jag vaknade typ halv tio imorse :P
Så idag ska jag (okej Agan ska) ringa och klaga. Måste få tillbaka pengarna och nån ytterligare kompensation.
Jo en lite komisk grej. Jag betalade med Agans kort och direkt efter det förde jag över pengar till han på från mitt konto. Man kan ju skriva en kort notering till motagaren. Antar att vi måste visa kontoutdraget för Sf.
Så här kommer det stå på två av raderna:

Sf bio                  -690:-
Överföring stjärtfis 690:-

Ja mogen humor jag har ;P

Lucia movie night

Hoppas ni har en trevlig tredje advent allihopa!
Jag vaknade nyss efter en liten nap. Var så trött på jobbet idag så var tvungen att sova lite för kommer inte lägga mig förrän imorgon bitti nån gång.
Jag ska och käka med Firro och Lollo på Efesos snart (inte snart nog... jag är skithungrig!)
Efter det ska vi avverka 3 filmer på SF, alla förhandsvisningar. Det är nämligen Lucia movienight där ikväll. Ska bli kul =D
Nu måste jag ge mig själv en bitchslap här och vakna till lite!


En gooo kväll!

HAr haft en go kväll med tjejerna hemma hos Lejla. Glögg, julesnask, idol, spel och flabb bjöds det på =D
Jag mitt klantarsel glömde mobilen och hann hem innan det upptäcktes. Goa Lollo åkte hela vägen fram och tillbaka och hämtade den åt mig! Tack!
Man blir ju så handikappad utan telefonen. Där har jag min väckarklocka med.

Nu ska jag sova och imorrn blir det hotellfrukost innan jobbet. Längtar!

Godnatt

30 dagar kvar

Nu är det precis en månad kvar innan vi lämnar detta kalla land för ett sisådär 50 grader varmare Thailand (tidsinställt inlägg så jag chansar på att det är 20 minus ute nu :P)

Har glömt att visa och berätta om ett hotell i Bangkok som är bokat för de 5 sista dagarna.
Twin towers heter hotellet:


Ut å ränna på stan!

Jag och syster ska vässa våra shoppingfingrar och köpa de sista julklapparna idag =D

Apropå shoppingfingrar fick jag tyvärr erfara ett par snatterifingrar igår på jobbet. Tjejen känner jag igen och vet förnamnet på. Hon är aningen äldre än mig och jag tror att jag vet vilka hon umgicks med i baronbackarna när jag gick på Mikaelskolan. Hur som så ska man lita på sin instinkt då den oftast stämmer.
Jag kände på mig att jag inte skulle släppa henne med blicken. Jag tog betalt ev en kund och hon stod vid andra sidan disken och kollade på smycken. Den här tjejen kom först fram och frågade mig om en vara som vi hade slut på, säkert så att jag inte skulle bry mig om henne mer sen...
Jo hon stod där vid smyckena, tog två i handen och stack in den ena i ärmen. Jag blev trots allt paff och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Så.. Jag gick fram och drog ut den ur ärmen på henne (den stack liksom ut en bit).
Hon vågade inte ens kolla på mig men mumlade nåt "oj..". Sen hängde hon tillbaka det andra hon hade i handen och mumlade ett "förlåt" varpå jag svarade med ett argt "mm".
Precis efter att jag tog tillbaka smycket ringde jag på securitas men hon hade ju gått innan han kom. Han skulle ändå inte kunna göra nåt då hon *peppar peppar* inte gått ut med nåt från butiken.
Idioti! Eller kanske bara tragiskt? Hon var såååå nervös och darrig på rösten, kanske även påverkad av nåt?

Ojoj det blev en lång story men nu måste jag klä mig och sånt. Mamma bjuder på lussebullar kl fyra!
Det där lät som en inbjudan.. Bara till mig och syster dårå. Eller tjaa om ni hemskt gärna vill komma så kan ni ju ringa först ;P

I see all of you snattare -Watch out!

Man, I just love your orange feet!

Eller huuuur?

Har just upptäckt att tidsinställda inlägg is the SHIT! Nu är jag egentligen på jobbet.

Smyckesparty

Igår var jag och tjejerna på smyckesparty hos vår älskade Zandra.
Tack, det var ett väldigt trevligt avbrott från vintermörkret♥ Jag hade visst med mig kameran vilket jag totalt missade. Kvällen avslutades iallafall på MAX med massa spök"historier", haha!

Det fanns mycket fint! Jag fick med mig två armband och ett halsband hem:



We still have firsts!

Vår första julgran:



Ska köpa lite glitter till vår söta gran sen är hon klar!

Var på smyckesparty igår. Kika in senare för att se vad jag köpte!

Total eclipse of the heart

Kollar på Idol såhär på fredagskvällen. Minnah sjöng Bonnie Tylers "total eclipse of the heart". Så himla fin låt, jag älskar den! Och hon gjorde den riktigt bra!
Jag tycker det var synd att Linnea åkte ut förra gången, hon var ju asskön. Nu kan tråkOlle åka ut ikväll. Han kör oftast bra låtar men han låter ju exakt likadan vad han än sjunger så the blir lite trist. Jay är ju bra med!

Åh jag önskar att min lille snuff låg och kurra på min mage nu, han é världens goaste!


2a december

Idag har syster och jag strosat runt på stadens gator i 20 minusgrader på jakt efter julklappar. Vi sökte och fann lite grann ;) Sökandet måste däremot upptas ytterligare någon dag!

Nu gör jag lakritskolor. Säger man bakar eller lagar när det handlar om godis? Hur som så tror jag det blir smaskens.

Smack!

RSS 2.0