Tillbaka från Kreta

Dagen vi kom dit så regnade det och var inget badväder direkt så det kändes det lite tråkigt.
Guiden som var med på bussen till hotellet snackade (och snacka och snacka och snacka) massa om vad som fanns att göra på Kreta osv.. Varje gång hon nämnde det ospecade hotellet (som vi hade) kände vi att shit vi kommer hamna ute i buschen utan elektricitet liksom. Men hotellet var helt ok och jätte nära stranden =)
Det enda tråkiga var att det inte fanns pool. Och så kunde städerskan ingen engelska alls och vi uppfattade henne som otrevlig.

Andra dagen åkte vi till Chania (Kretas huvudstad). Det var jättevackert när vi kom ned till hamnen och vad klipporna vid havet! Gick även runt och kollade i massa affärer men det fanns inte direkt nåt att ha. Priserna är även jämförbara med Sveriges så inga direkta kap. Fotade massa i Chania men har inget att visa då det blev nåt konstigt med minneskortet, Agan ska fixa fram bilderna därpå.
Det jag shoppat på hela resan är en väska, klocka, halsband och honung. Sen bodybutter, sminkborstar, godis och vin från taxfreen.

Annars så har vi badat en hel del i havet. Dagar då vädret vart lite halvdant har vi kollat runt i affärer (vid turiststråken i Agia Marina där vi bodde och även i Platanias). Blivit en hel del restaurangbesök. Maten var jättebra! Även en del promenader vid stranden.

Vi har haft det jättebra och är nöjda och glada över resan!
Jo just det vi hade en katt under semestern också som jag döpte till Fräs (han var rädd och fräste en massa). Han kom till vår balkong och sov där ibland och så matade vi honom (henne?). Sista dagarna haltade han lite, stackarn! Tänker på honom då han säkert varit där idag och igår kväll och vill ha mat :(
Fanns ju herrelösa hundar och katter..mest katter men lokalborna schasade inte bort dom eller så när de gick in på deras uteserveringar, utan de fick strosa runt där, vilket var bra!

Lägger upp lite en hel del bilder som går att klicka på för att få förstorade:

Avslutar med ett glädjeskutt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0