27/1 2011 Koh Samet

Nu är vi framme i Koh Samet. Sitter på stranden och ska käka. Beställde en varsin drink och det är verkligen inte thailändarnas cup of tea för de är totalt odrickbara.
De få drinkar vi betällt har vart rätt kassa. Killen som agit våra beställningar kan noll engelska. Han kan inte skriva utan tar 3 minuter för varje grej vi ska ha och kopierar texten i menyn på sitt bestäälningsblock, suck!
Men det är ju synd om stackaren. Fick vanligt vatten istället för sodavatten precis och han fattar inte heller när jag säger att jag vill ha lime, haha.

Det ser ut som ett cirkusfält här på stranden. Galet många lampor av alla dess slag i alla möjliga färger.
Det tog oss typ n heldag att åka hit, och det är apvarmt idag så det var lite kämpigt ;P
Har fixat ett och samma hotell nu för hela veckan innan vi drar till Bangkok så det känns skönt. Hoppas på sol imorgon. Har vart skitvarmt men ändå rätt molnigt ett tag nu.

Orkar inte vrida bilden men här var vi vid den vita buddhan som ligger inne vid ett tempel. Var en munk där som glatt vinkade in oss och erbjöd sig att knäppa lite kort. Vi fick tända lite ljus osv. Sen ville han ha pengar och vi hade bara en 100 lapp (25 spänn) och en 1000 (250) på oss så vi gav han hundringen och sa att vi tyvärrinte hade mer då kollade han helt anklagande och frågande på oss... Vi förväntade oss att han skulle typ ta det han får men han stod tyst och väntade på att vi skulle säga nåt. Så jag typ...öh vi kan hämta mer?! Och då ville han att vi skulle säga exakt när vi skulle komma med pengar. Han sa inom en timme. När vi gått därifrån bestämde vi oss att han var helskum och inte alls så god och tacksam som vi förväntat oss så vi gick faktiskt inte tillbaka.
Taskigt jag vet men han borde ju inte kräva något i efterhand.


haha okej vi såg båda helwierda ut på sista bilden..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0