Puh...

Dagen som varit:
07.00- vaknade, åkte och hämtade mamma och Shaggy. Åkte till vetrinären. Shaggy hatar att åka bil.. hatar ännu mer att åka bil i buren. Hos vetrinären sätter de en infart och tar blodprov. Lämnar av kisse och mamma och äter sen en brakfrukost på java. Hann hem och sova en timma :)

11.15- Hämta katt och mamma igen och åter till vetrinären. Tog blodprov igen.. kisse ledsen och stressad över att åka bil. Lämna kisse och mamma. Åkte och storhandla på ICA MAXI.

13.30- Hämta kisse och mamma. Kisse sitter hellre i knät. Orolig och jamar men ändå lite spännande att titta ut genom fönstret när vi åker bil. Tar blodprov igen (fick spola lite då blodet inte ville rinna till först).
Lämnar kisse och mamma. Åker till mareberg och lämnar tillbaka jacka på ONLY då jag inte fått nåt bra svar på ifall dunen plockats från levande fåglar. Åkte hem.

16.15 Kisse får sitta i knä även denna gång. Ville INTE följa med.. men väl i bilen är han missnöjd men väldigt trött. Tar det sista blodprovet och tar ut infarten.

Provsvaret var bra. Han har reagerat bra på insulinen men behöver högre dos. Ska öka dosen i en vecka nu och sen åka till vetrinären om en vecka igen. 3 ggr nästa gång så liiite bättre.

Oj vad långrandigt det blev här.. Tycker ju så synd om min lilla plutt!


Kommentarer
Postat av: syster

stackars liten bäääbis!!! usch och tvi. men ändå rätt bra nyheter att han reagerat bra på det =) själv har jag jobbat mellan 10.00-19.00 så kunde ju inte ens följa med sista svängen. puss älskar dig!! du är en sann djurvän! bra gjort med jackan!! hade säkert inte haft den disiplinen själv... eller jo jag hoppas. puss

2010-10-28 @ 23:03:00
URL: http://louiseomalltochinget.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0