svart mjölk!

Eller ja förpackningen i allafall. Arla har för tillfället en svart mjölkförpackning (istället för grön) för att påminna oss att vi den 28 mars mellan kl 20.30 till 21.30 så släcker vi lamporna (gärna tv och övrig elektricitet).
Detta för klimatets skull... en påminnelse till världens ledare att göra något!
Är ju verkligen ingen uppoffring utan bara mysigt stt få tända lite levande ljus eller hur :)

Var helt totalt slut efter jobbet idag. Var även arg på jobbet idag.. Sån orättvisa där bara. Finns några som har det lite lättare än alla oss andra kan man säga. Fick ringa Agan och klaga lite så blev allt mycket bättre :)

Har precis ätit lite här hemma. Gjorde pannbiff (hemlagade såklart) kokade potatis och morötter och gjorde en sås till.

Fått jackan som jag beställde. Var jättefin, mjukt fint skinn men dock ganska kort typ precis under naveln (blir inte riktigt rätt att säga så då jag ett par gånger chockats av att vissa har naveln väldigt högt upp). Är ju fint med kort jacka men jag har ju alltid så långa koftor på mig...hmm kan ju ha den uppknäppt men så är jag också extremt frusen av mig..
Tröjan/wctjackan var nog inte så bra däremot så ska skicka tillbaka den. Blev också en knallrosa sporttopp-skapligt tajt men det är väl bra.?.

Agan ringde precis. Bestämde att vi ska ut och käka och på bio på lördag så jag fick uppdraget att kolla ut en bra film (men inget töntigt eller vad han sa... eh va inte skulle väl jag??) Så ska in på filmstadens hemsida nu!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0